Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tobe toobee....Arkadasim evleriniz ayri..O ev senin ozelin.Kaynananin boyle birsey yapmasi cok yanlis.Acikca soyleyebilirsin kaynanana ogluda olsa baskasinin ozeline karismamali...Evden esyami almis yoksa karistirmismi evini canim..
Daha neler duyucam yahiç bişey söyleme canım anahtarı alsaydın bakalım ne yapıcak gizl gizli aldığı için anahtar bende diyememiştir ki zaten
yarın ilk iş bir çilingir çağırın ve anahtarı değiştirin. bir şeyde söylemeyin. yalancı çıkarır sizi.
Şurada konuları okudukça daha şaşırmayacağım diyorum her seferinde ayrı bir şok.Sizinkide ayrı çeşit ayıp günah nasıl böyle bir şey yapar.
Eve gizli kamera koy izler izler gülersin .çekmecelere fare kapanı açınca elini kaptırsın.tövbe yarabbişaka bir tarafa çok rahatsız olmayacaksan ver anahtarı oda rahat etsin sizde.
ya zaten vermiştim başta ama eşyalarım eksiliyo karıştırılıyo bunu kim kabul eder ki benim eşim çok takıntılı kıyafet ve yemek konusunda hatta bi konu açmıştımda ....bi keresinde gezmeye gitmiştim eşim tavuk pilav istemişti bende nasılsa kolay diye oturmuştum misafirlikte tavuk var diye geldim tavuktan eser yok 2 paketti ....eşimde bişey istediyse ki sabahtan söylemişti o zaman onu hazır ister anam geldim tavuk yok neyse başka yemek yaptım eşimde anlayışsız kıyamet kopardı sen evinde ne olduğunu bilmezmisin felan diye işte o zaman anladım onun aldığını ertesi gün kaynanamın yanında dedimki tavuk kalmamış bende var zannediyodum ona güvendiydim dedim hiç bişi demedi odadan çıktı kayınbabam söledi kaynanan aldıydı unuttu heralde boşver kızım felan dedi bende çok severim onu bişi demedim böyle bi kadın yani alması bişey değil de haberim olsa ah sakınan biriside değilim bişey istese hep fazlasını veririm laf etmesin diye
Anlamadım o tavuğu pirinci size mi alıyodu yoksa çalıyormuydu
Şurada konuları okudukça daha şaşırmayacağım diyorum her seferinde ayrı bir şok.Sizinkide ayrı çeşit ayıp günah nasıl böyle bir şey yapar.
Eve gizli kamera koy izler izler gülersin .çekmecelere fare kapanı açınca elini kaptırsın.tövbe yarabbişaka bir tarafa çok rahatsız olmayacaksan ver anahtarı oda rahat etsin sizde.
ya zaten vermiştim başta ama eşyalarım eksiliyo karıştırılıyo bunu kim kabul eder ki benim eşim çok takıntılı kıyafet ve yemek konusunda hatta bi konu açmıştımda ....bi keresinde gezmeye gitmiştim eşim tavuk pilav istemişti bende nasılsa kolay diye oturmuştum misafirlikte tavuk var diye geldim tavuktan eser yok 2 paketti ....eşimde bişey istediyse ki sabahtan söylemişti o zaman onu hazır ister anam geldim tavuk yok neyse başka yemek yaptım eşimde anlayışsız kıyamet kopardı sen evinde ne olduğunu bilmezmisin felan diye işte o zaman anladım onun aldığını ertesi gün kaynanamın yanında dedimki tavuk kalmamış bende var zannediyodum ona güvendiydim dedim hiç bişi demedi odadan çıktı kayınbabam söledi kaynanan aldıydı unuttu heralde boşver kızım felan dedi bende çok severim onu bişi demedim böyle bi kadın yani alması bişey değil de haberim olsa ah sakınan biriside değilim bişey istese hep fazlasını veririm laf etmesin diye
Hadi canim bide izinsiz alma calma huyumu var yuh inanilmaz
Ve urkutucu ev insanin ozelidir ya
Konus bence direk yuzune vur bildigini
Ve kilidi degistir
bence sakın söyleme, çaldıysa sana sormaya yüzü olmaz zaten..
ama sana tavsiyem aynı anahtardan kopya yaptırmış olabilir...evindeki özelini açıkta bırakma, ne bileyim yatak odanı kilitli tut evden çıkarken anahtarı sakla git giderken...
veya ne bileyim, görmesini istemediğin herşeyi gizli tut odana sakla...
çalmaya cesareti olan işiden herşeyi beklerim ben...belki bugün söylemez özelini falan, ama gün gelir sana kızar sinirlenir veya canını sıkmak için sırf afişe edebilir senin özelini....