kaynanam anahtarımı almışş ( çalmış )

hiç söyleme eğer çaldıysa gelip sana soramaz zaten, sende yüzgöz olmamış olursun

bak bakalım sana sorabilecek mi yoksa soramayacak mı.

Tobe toobee....Arkadasim evleriniz ayri..O ev senin ozelin.Kaynananin boyle birsey yapmasi cok yanlis.Acikca soyleyebilirsin kaynanana ogluda olsa baskasinin ozeline karismamali...Evden esyami almis yoksa karistirmismi evini canim..

Abowww.ne fena kadın napcaksa anahtarı.bence hıc bısey deme obısey dıyemez zaten.farketse bıke calmıs cünkü:37:

Hayir gizli gizli neden almis anahtari..Haberde vermemis anahtar bende diye...

Daha neler duyucam ya :52: hiç bişey söyleme canım anahtarı alsaydın bakalım ne yapıcak gizl gizli aldığı için anahtar bende diyememiştir ki zaten

bence sakın söyleme, çaldıysa sana sormaya yüzü olmaz zaten..
ama sana tavsiyem aynı anahtardan kopya yaptırmış olabilir...evindeki özelini açıkta bırakma, ne bileyim yatak odanı kilitli tut evden çıkarken anahtarı sakla git giderken...
veya ne bileyim, görmesini istemediğin herşeyi gizli tut odana sakla...
çalmaya cesareti olan işiden herşeyi beklerim ben...belki bugün söylemez özelini falan, ama gün gelir sana kızar sinirlenir veya canını sıkmak için sırf afişe edebilir senin özelini....

Tobe toobee....Arkadasim evleriniz ayri..O ev senin ozelin.Kaynananin boyle birsey yapmasi cok yanlis.Acikca soyleyebilirsin kaynanana ogluda olsa baskasinin ozeline karismamali...Evden esyami almis yoksa karistirmismi evini canim..

ilk anahtar ondayken alıyodu buna eminim insan evinde neyi oldunu bilir bide şüphelendiğim için işaret koyuyodum almışmı karıştırmışmı diye emin oldum aldığına bende geriye aldım anahtarımı o yüzden rahattım pek dikkat etmedim açıkçası o evimden anahtarı geri almış ben bunu bilmediğim için dikkat etmedim anahtar kayboldu sanıyorum demekki devam etti girmeye ve karıştırmaya yoksa evimden anahtarımı niye alsın ki demi ama

yarın ilk iş bir çilingir çağırın ve anahtarı değiştirin. bir şeyde söylemeyin. yalancı çıkarır sizi.

Şurada konuları okudukça daha şaşırmayacağım diyorum her seferinde ayrı bir şok.Sizinkide ayrı çeşit ayıp günah nasıl böyle bir şey yapar.
Eve gizli kamera koy izler izler gülersin .çekmecelere fare kapanı açınca elini kaptırsın.tövbe yarabbi :52::52::52::52: şaka bir tarafa çok rahatsız olmayacaksan ver anahtarı oda rahat etsin sizde.

:52:

yarın ilk iş bir çilingir çağırın ve anahtarı değiştirin. bir şeyde söylemeyin. yalancı çıkarır sizi.

aynen, ilk aklıma gelen bu oldu.
çilingirle yeni bir göbek taktırın.
anahtarın biri sizde dursun,
diğerlerini saklayın evde.
eşinizin de alışkanlık kazanmasını sağlayın anahtar taşıma konusunda

Bence anahtarı geri aldığını söyleme kendi farkeder ve kendini kötü hisseder (ç)aldığını anladığını bilecek ama birşey diyemeyecek zaten.. ve hemen kilidi değiştirin bundan sonrada anahtarları ortalık yerde kolay bulunacak yerlerde tutmayın baska ne denir.. Ama yaptığı çook ayıpp

Şurada konuları okudukça daha şaşırmayacağım diyorum her seferinde ayrı bir şok.Sizinkide ayrı çeşit ayıp günah nasıl böyle bir şey yapar.
Eve gizli kamera koy izler izler gülersin .çekmecelere fare kapanı açınca elini kaptırsın.tövbe yarabbi :52::52::52::52: şaka bir tarafa çok rahatsız olmayacaksan ver anahtarı oda rahat etsin sizde.

ya zaten vermiştim başta ama eşyalarım eksiliyo karıştırılıyo bunu kim kabul eder ki benim eşim çok takıntılı kıyafet ve yemek konusunda hatta bi konu açmıştımda ....bi keresinde gezmeye gitmiştim eşim tavuk pilav istemişti bende nasılsa kolay diye oturmuştum misafirlikte tavuk var diye geldim tavuktan eser yok 2 paketti ....eşimde bişey istediyse ki sabahtan söylemişti o zaman onu hazır ister anam geldim tavuk yok neyse başka yemek yaptım eşimde anlayışsız kıyamet kopardı sen evinde ne olduğunu bilmezmisin felan diye işte o zaman anladım onun aldığını ertesi gün kaynanamın yanında dedimki tavuk kalmamış bende var zannediyodum ona güvendiydim dedim hiç bişi demedi odadan çıktı kayınbabam söledi kaynanan aldıydı unuttu heralde boşver kızım felan dedi bende çok severim onu bişi demedim böyle bi kadın yani alması bişey değil de haberim olsa ah sakınan biriside değilim bişey istese hep fazlasını veririm laf etmesin diye

eşine ; '' anahtar kayıp, kesin bir yerde düşürdün
hemen değiştirmeliyiz kilidi, hırsız falan girer'' demelisin bence
ve değiştirin
bakalım ne yapacak:27:

Şu tip insanlardan birinin aklından neler geçtiğini anlayabildiğim gün;
kendimi hayatın şifresini çözmüş gibi hissedeceğim.

Bence hiç birşey söylemeyin, kendi kaybetmiş sansın.

ya zaten vermiştim başta ama eşyalarım eksiliyo karıştırılıyo bunu kim kabul eder ki benim eşim çok takıntılı kıyafet ve yemek konusunda hatta bi konu açmıştımda ....bi keresinde gezmeye gitmiştim eşim tavuk pilav istemişti bende nasılsa kolay diye oturmuştum misafirlikte tavuk var diye geldim tavuktan eser yok 2 paketti ....eşimde bişey istediyse ki sabahtan söylemişti o zaman onu hazır ister anam geldim tavuk yok neyse başka yemek yaptım eşimde anlayışsız kıyamet kopardı sen evinde ne olduğunu bilmezmisin felan diye işte o zaman anladım onun aldığını ertesi gün kaynanamın yanında dedimki tavuk kalmamış bende var zannediyodum ona güvendiydim dedim hiç bişi demedi odadan çıktı kayınbabam söledi kaynanan aldıydı unuttu heralde boşver kızım felan dedi bende çok severim onu bişi demedim böyle bi kadın yani alması bişey değil de haberim olsa ah sakınan biriside değilim bişey istese hep fazlasını veririm laf etmesin diye

Hadi canim bide izinsiz alma calma huyumu var yuh inanilmaz

Ve urkutucu ev insanin ozelidir ya

Konus bence direk yuzune vur bildigini

Ve kilidi degistir

bence sakın söyleme, çaldıysa sana sormaya yüzü olmaz zaten..
ama sana tavsiyem aynı anahtardan kopya yaptırmış olabilir...evindeki özelini açıkta bırakma, ne bileyim yatak odanı kilitli tut evden çıkarken anahtarı sakla git giderken...
veya ne bileyim, görmesini istemediğin herşeyi gizli tut odana sakla...
çalmaya cesareti olan işiden herşeyi beklerim ben...belki bugün söylemez özelini falan, ama gün gelir sana kızar sinirlenir veya canını sıkmak için sırf afişe edebilir senin özelini....

bence direkt kilidi değiştirin kaybettik dersiniz sonradan

o zamanda e bende anahtar var diyemez böylece kökten çözüm

Back
X