- 25 Temmuz 2013
- 13.290
- 54.171
- 798
- Konu Sahibi Nisanlikiz
Yeni geline, size almadığı güpgüzel şeyler almış. Hep pahalı pahalı, markalı, modern şeyler. Altın varaklı kıyafetler almış. Ondan o yokken evine gitmenizi istememiş. He.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmek zorunda mısınız? Siz görmeyince ne oluyor, 2 insanın özelinden size ne? Kayınvalideniz o gelinin de kayınvalidesi. Belki kaynınız ekstra harcama yaptı özenerek aldırdı annesine? Kadın keşke açık açık gelme deseydi. Kaynınız ve nişanlısının özeline saygı duyun.Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Aynen öyleYeni geline, size almadığı güpgüzel şeyler almış. Hep pahalı pahalı, markalı, modern şeyler. Altın varaklı kıyafetler almış. Ondan o yokken evine gitmenizi istememiş. He.
Yazık etmişler size hep en kötülerini almışlar. Bilezik falan da fazla fazla alırlar. Siz farketmeyin diye aynı sayıda ama gramca fazla takarlar kesin. Dikkat edin aman diyeyim.Aynen öyle
Meraktan ölüyor çünkü bana alınmayan bir şey ona alındı mı diye.Kırılmaya yer arıyorsunuz. Kimse kimsenin evine gitmesin ev sahibi evde yokken. Ne gerek var. Ben de istemem.
Yok kız ne dalgası? Altın konusunun senin için bir önemi yoksa bir şey diyemem tabii ama önemliyse dikkat et. Sana takılandan fazlası takılacak yeni geline, Artemissisipi demişti dersin. Na buraya yazıyorum.Acaba dalga mı geçiyorsunuz
Sen yokken kaynananın gelmesi nasıl saçmaysa o yokken senin gitmen de o kadar saçma. Milletin evinde ne işin var? O yedek anahtarı sana evde yokken girsinler diye mi veriyorlar? Geleceğin o malum kaynanası işte. Aşırı gıcık oluyorum şu kafadaki insanlaraKizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Ya Allahaşkına niye o olmadan evine girmek istiyorsunuz ki? Sonra da buraya kaynana sorunu, elti sorunu diye konu açıyorsunuz. Ne işiniz var milletin evine anahtarla gireceksiniz?Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Olabilir, belki eşyaları karıştıracağınızı düşünüp istemediler. Burada sorun yine sizdeÖnceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Kırılmanı gerektirecek bi durum yok herkesle birlikte görürsün. Bu sebeple küsmen saçma olur.Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı