kaynanam anahtarımı almışş ( çalmış )

arkadaşlar bizim evin 2 tane anahtarı vardı ben evlenince kaynanam birini bana verdi diğeri onda kaldı.kaynanam ben evde yokken evime girip bişeyler alıp(pirinç sabun tavuk almıştı) eşyalarımı karıştırıyordu ben şüphelendim ve eşyalarıma odalarıma işaret koyarak emin oldum girdiğine ve eşime söyledim oda anahtarı ali istiyo ondada bi anahtar olsun de al dedi. Bende aynen dediği gibi yaptım aldım anahtarı eşim bi kaç ay kullandı sonra evde unutmaya başladı bende buzdolabımın üstüne örtünün altına koymuştum aradan zaman geçti baktım yok heralde koymadım eşim kaybetti dedim..... Bu arada anahtarı ondan geri aldığım için birsürü laf etti heryerde o konulara girmiyorumbile aradan 1 sene kadar geçti dün görümcemle kaynanamın evini temizliyorduk kombiyi siliyodum yere eğilmiştim kombinin alt tarafında böyle bi demirin üstünde bi anahtar gördüm elime aldım baktım benim kaybolan anahtar küçük bi kurdele vardı üstünde ondan tanıdım şok oldum hem resmen çaldığına hemde ben 3-4 kere dışarıda kaldım kapı demir kapı giriş katta oturuyorum 1 kere kapının kilidini çıkarttık bir kerede camın demirinin bi tarafını çıkarttık öyle girdik içeri kadın demedi bende anahtar var diye ya sizce anahtarımı neden öyle aldı ki çalmış oluyo yani neden o kadar uğraştık kapıyı açmak için bende var diyip çıkartmadı demekki ben yokken gizli gizli girmeye devam etti ben o anahtarı aldım ordan sizce napmalıyım söylemelimiyim,nasıl söyliyim yada hiç söylememelimiyim farkeder anahtarın olmadığını

farketse nolcak sana söyleyemezki :)kendi kazdığı kuyuya kendi düşer:)

Bence bu seferlik yine görmezden gel. Eşine hissettirme derim. Sokakta düşürdüm de anahtarları değiştir ve eşine verme sen de kalsın.
Eşine anlattığın da eşinin de kırılacağını ve sana mahçup duruma düşeceğini tahmin ettiğimdeneşine söyleme diyorum :26: O kırılmayla istenmeyen şeyler yaşarsınız Allah korusun :53: O yüzden bence bu seferlik yine büyüklük yap derim nacizane :40:

Son düzenleme:
telefon sapıklığı yap ya da imzasız mektup yazsana, "görüntülerin elimizde ne yaptığını biliyoruz, yakında herkes bir cd ile öğrenecek" gibi mesela korkudan ölsün:60:

:52::52::52:Uzun zamandır bdv bölümünde bu kadar komik bir konu görmemiştim.Konuyu başından sonuna kadar sırıtarak okudum yorumunda iyice kopmama neden oldu:52::52:

Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama konun tabi ki çok ciddi ama kayınvalidene gülmemek imkansız.Okurken gözümde canlandı vallahi:1::1::1:

Son düzenleme:
eşin sana niye çemkiriyoki diyemiyomusun annen tavukları çalmış diye, ne koysam kayboluyo de herkesin içinde de ki utansınlar yaa, bu ne stres topumusun sen,ali anahtarı istiyo de demiş eşin kendi niye diyemiyo anne 2 anahtar var biri karımda biri bende durcak diye, kendi anneyle kötü olmıcak bide sana bağıracak yolarım öyle kadınıda oğlunuda!
kilidi değiştirin

Eşinizin anahtar taşıma alışkalığı yok anladığım kadarıyla ,siz kilidnizi sağlam bişeyle değiştirin ,kimseyede söylemeyin

Sonuçta insanın evi özeli ,benim annem onlarla oturmama rağme odama bile girmez ...

Kaınvaliden ne hakla evine giriyor ,çok rahatsız edici bir durum

kızlar kaynanama hiçbişey söylemedim ama ilk bulduğumda eşime zaten söylemiştim,, anahtarı bulduğum yere eski bi anahtar koydum yani bizim kapıya geldiğinde kapıyı açamıcak kalakalcak .....kaynanama bişey diyemedim çünkü çok çirkef bi kadın düşündüm büyütürde büyütür ayılır bayılır o tiplerden zaten onun yüzünden eşimle çok sorunlar yaşadım ama şu an eşimle iyi gidiyor onun terbiyesizliği yüzünden mutluluğumu bozmicam Allah ım onu ıslah etsin ama elbet bi yeri geldiğinde lafı sokucam

kızlar kaynanama hiçbişey söylemedim ama ilk bulduğumda eşime zaten söylemiştim,, anahtarı bulduğum yere eski bi anahtar koydum yani bizim kapıya geldiğinde kapıyı açamıcak kalakalcak .....kaynanama bişey diyemedim çünkü çok çirkef bi kadın düşündüm büyütürde büyütür ayılır bayılır o tiplerden zaten onun yüzünden eşimle çok sorunlar yaşadım ama şu an eşimle iyi gidiyor onun terbiyesizliği yüzünden mutluluğumu bozmicam Allah ım onu ıslah etsin ama elbet bi yeri geldiğinde lafı sokucam

bak bu süper olmuş, hey Allahım ne insanlar var yaa, söylesen ne olacak haklısın utanma olsa zaten böyle bir şey yapmaz, bakalım ne olacak sana bir şey diyecek mi açamayınca merak ettim:1:

fikre bak sen
helal olsun nerden geldi aklına
ay kapıya aslında birde kamera taktırcaksın,kapıyı acmaya calısırken ki yüz ifadesini izleyip izleyip güleceksin

Back
X