arkadaşlar bizim evin 2 tane anahtarı vardı ben evlenince kaynanam birini bana verdi diğeri onda kaldı.kaynanam ben evde yokken evime girip bişeyler alıp(pirinç sabun tavuk almıştı) eşyalarımı karıştırıyordu ben şüphelendim ve eşyalarıma odalarıma işaret koyarak emin oldum girdiğine ve eşime söyledim oda anahtarı ali istiyo ondada bi anahtar olsun de al dedi. Bende aynen dediği gibi yaptım aldım anahtarı eşim bi kaç ay kullandı sonra evde unutmaya başladı bende buzdolabımın üstüne örtünün altına koymuştum aradan zaman geçti baktım yok heralde koymadım eşim kaybetti dedim..... Bu arada anahtarı ondan geri aldığım için birsürü laf etti heryerde o konulara girmiyorumbile aradan 1 sene kadar geçti dün görümcemle kaynanamın evini temizliyorduk kombiyi siliyodum yere eğilmiştim kombinin alt tarafında böyle bi demirin üstünde bi anahtar gördüm elime aldım baktım benim kaybolan anahtar küçük bi kurdele vardı üstünde ondan tanıdım şok oldum hem resmen çaldığına hemde ben 3-4 kere dışarıda kaldım kapı demir kapı giriş katta oturuyorum 1 kere kapının kilidini çıkarttık bir kerede camın demirinin bi tarafını çıkarttık öyle girdik içeri kadın demedi bende anahtar var diye ya sizce anahtarımı neden öyle aldı ki çalmış oluyo yani neden o kadar uğraştık kapıyı açmak için bende var diyip çıkartmadı demekki ben yokken gizli gizli girmeye devam etti ben o anahtarı aldım ordan sizce napmalıyım söylemelimiyim,nasıl söyliyim yada hiç söylememelimiyim farkeder anahtarın olmadığını
farketse nolcak sana söyleyemezki :)kendi kazdığı kuyuya kendi düşer:)