• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

güzelim bu gibi durumlarda eşinin kanına gircen çnükü karşıdaki onun annesi sen bişi dersen sen kötü olursun kocanın gözünde bile yani
onu doldur
doldur tabe biraz kötü gleni ol ama kocanın kişiliğine bağlı tabe seni haklı bulmayıp sana kıza da bilir
benim annem hakkında nebiçim konuşuyosun girsin ne var sanki derse hiç şansın yok maalesef
sen önce kibarca kocana de,,rahatsız olduğunu dile getir bi kaç ay sonra kocan bu durumla ilgili biişi yapmasza başının etin ye
huzursuzluk çıkar canım allah allah çekmek zorundamisin sen

kaynanana söyle kendin söyle kocandan beklersen daha çok beklersin.kapıyı çalmadan işçeri giriyosun korkuyorum de.niye giriyosun bişeyimimi yakalamaya çalışıyosun de.burası kocamla benim evim de.offfff sinir oldum söyle korkma bişey olmaz kapınıda hep kilitle içerden bişey dersede içeri girmeni istemiyorum de.zili çal de.söyle korkma.kocanda niye söyledin derse senin yükünü hafiflettim işte ben söyledim dersin.işstemediğini özel hayatının kalmadığını böyle bişeyin olamayacağını söyle.(sen söyle yok nerdeysen oraya gelip ben söyleyeceğim bak sana kızıyorum artık koy tavrını hiç sesini çıkartmıyoısun)anahtarıda iste zil var zili çal de ..........

merhaba 16 senelik evliyim problemlerimiz aynı inanın kilidi değiştirmekle olaylar düzelmiyor siz olaylara bakış açınızı değiştirin kayınvalideniz ne derse desin kendi istediğinizi yapın hayatınıza müdahale ettirmeyin ve kocanızla bir problen
miniz yoksa onada anlatmayın mutlu olmaya bakın siz inanın zamanla alışıyorlar her zaman kayınvalidenizin yanında olmak zorunda değilsiniz merak etmeyin söylenip söylenip surar kısa bir zamandan sonra onuda yapmaz inanın ki böyle en önemlisi evdeyken kapıdaki anahtarı çevrik bırakın giremez zili çalar orası sizin eviniz zil çaldığında açmassanız o zaman konuşsun bir kaç defada onada alışıyolar merak etme sen huzurunu hiç bozma mutlu olmaya bak.

Canim sana katiliyorum :jeyyar:

keyfine bakacaksin canim şakkıdı konussun konussun dursun sen surekli kibar bir sekilde atlatacaksin kaynananikaydirigubbakcemile2 ama direk sert konusursan hakliyken haksiz duruma dusersin :bbo: arkadaslar sinirleniyor soyle soyle boyle soyle diyorlar ama esin tarafindan suclu duruma dusersin kafamçokkarıştı
hic keyfini bozma duymadim, gormedim ,bilmiyorum ,diye atlatacaksin :jeyyar:
kocanida avcuyun icinde tut onu surekli pohpohla senle beraber olmasini sagla sakin hakliyken haksiz duruma dusme :jeyyar:

arkadaslar kafayi yemek üzereyim ya bir insan bu kadar olamaz ya dün geceden beri ailesiyle konustugunu sandigim adam konusmamis ya birde bütün gece ailesiyle havadan sudan muhabbet etmis ne güzel sanki muhabbet etmeye gitmis hayret bisey ya beni anlayan bir insan olmiycak galiba madem konusmayacaksin o saatte beni birakip muhabbet etmeyemi gidiyorsun ya. o kadar sinirliyimki böle olacagi zaten belliydi baska ne beklenirki bundan 3 senedir yapmadigini simdimi yapacakti. bunun erkekligi bu kadar iste. agla agla kendimi üzmekten baska bisey yapmiyorum basimizda sahip cikan bi kocamiz bile yok herkeze herseye ezilmeye mahkumuz

annesi birde demistir bi güzel bak kendi gelmiyor ama oglum geliyor bana ziyarete diye ya ne bicim bi adam bu ya zaten evde ne huzur kaldi ne bisey. arkadaslar bu arada 2 gündür görmüyorum kaynanami gelmedi hic. gelip ayni seyi yaparsa sölicem zaten birazdan kendi annemide arayip anlatmayi düsünüyorum mutsuz oldugumu esimin sahip cikmadigini falan. bugüne kadar onlar üzülmesin diye sustum hep kötü gelin olmiyim dedim sustum ama cok seylerine katlandim yapmadiklari demedikleri kalmadi beni köleleri gibi kullanmaya calistilar susmakla bir yere varilmiyormus konusarak nereye varacagim artik onuda bilmiyorum

güzelim bu gibi durumlarda eşinin kanına gircen çnükü karşıdaki onun annesi sen bişi dersen sen kötü olursun kocanın gözünde bile yani
onu doldur
doldur tabe biraz kötü gleni ol ama kocanın kişiliğine bağlı tabe seni haklı bulmayıp sana kıza da bilir
benim annem hakkında nebiçim konuşuyosun girsin ne var sanki derse hiç şansın yok maalesef
sen önce kibarca kocana de,,rahatsız olduğunu dile getir bi kaç ay sonra kocan bu durumla ilgili biişi yapmasza başının etin ye
huzursuzluk çıkar canım allah allah çekmek zorundamisin sen

hep anlatiyorum kendiside görüyor zaten ama genede tik yok zaten evde ne huzur kaldi ne bisey ne bisey diyo nede bisey yapiyor

Canım benım yaa oncelıkle Allah sabır versın sana..
Bebegını bagıslasın saglıkla kucagına al ınsallah..
soruna gelınce ıse, esın buna engel olamıyor mu canım ?
yanı bı kere su anahtarı alsınız ellerınden ılk olarak ? mumkun degıl mı bu ? :(

arkadaslar msjlariniz bazen gelmiyor yada gec geliyor sanirim beni yanliz birakmayin ya cildiricam simdi sinirimden sanki cocuk kandiriyor bu adam ya

saol canim ama ewet benim esim böle iste ne dersen de aynen böle hic bisey yapmamak kilini kipirdatmamak onun en büyük özelligi bugüne kadar bende yapmadim sustum kötü olmaktan korktum hersey daha kötü olmasin yüz yüze bakicaz dedim ama durum vaziyet bu bu saatten sonra ben kötü olacagim simdi gene anlamiycak ama ne yapayim böle konusmaya diye gidip muhabbet edip gelir benim esim aileside herfirsatta bizi ezmeye bakar sadece beni degil esimide. hep herseyi kendileri bilir herseyi kendileri yönetsin isterler ipler onlarin elinde olsun havalidirlar kendilerini hep farkli gösterirler ama ogullari onlari tanimiyor malesef onlardan gelen kötülügü görmezonlar ne yapsada yüzlerine güler benimde gülmemi bekler herseyi bosvermeliyiz ona göre ben böle yapamiyorum iste

o zaman sabır canım dua et Allaha...
ınsallah kurtulursun bu sıkıntılar dan.. ya esın senı anlayacak...
senı koruyacak.. ya da bıraz uzak kalmayı sececeksın aılenın yanına fılan gıtsen ne bıleyım.. :(

Son düzenleme:
Madem esin konusamiyor veya konusmuyor sen konusacaksin...
Tüm mesajlari okumadim...belki konusmussundur lakin yinede susma yine konus...:delphin:

Kaynanana resmen Evime böyle dank diye girmeni istemiyorum anne, yanlis anlasin anlamasin...kendi bilir...esinde birsey derse..senin yapamadigni ben yaptim iste de..:kahve:

Cok ayip ve saygisizca bir davranis insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek yahu....:delphin:

Tabiki gelsin gitsin ama dingonun ahrina girer gibi degil...herkesin bir özeli var canim:kahve:

senin yerinde olsam ;"ben sana son şansını verdim ama sen bunu kullanmadın, gidip muhabbet ettin.
bundan sonra kendi işimi kendim halledeceğim, gereken cevabı kendi tarzımla ben vereceğim,ağzını açığp tek kelime etmeye hakkın yok çünkü daha önce sana verdiğim şansların hiç birini kullanmadın.ailenle olan bütün sorunların evdeki huzursuzluğun tüm sorumlusu sensin, bu zamana kadar gerekeni yapmadığın için bundan sonra kontrolü ben ele alıyorum." derdim canım..
bu ne ya...
sen de ana baba evladısın; içine at at nereye kadar; biraz da eşin düşünsün o alttan alsın,arayı bulmaya çalışsın aman sorun çıkmasın diye..

Kaynanalarin anahtarla kapi acip girmesini bu KK da ögrendim.Bide benim annem bir melek dizisinde.Nasil rahat ediyorlar girerken,ben bunu bile
anlamiyorum.Ilginc.Kendini ezdirme Curry.Sen evlendiysen kaynanana
köle olmak icin evlenmedin.Toparla kendini ve ezik olma.

bencede anahtaı degiştirmek güzel bir fikir ama bundan da sorn çıkabilir o zamanda eşin konuşsun ben öyle istiyorum desin tabi derse

cok uzuldum canim hamile olupda kendini yalniz hissetmene...
uzulme bu kadar bak hamileymisin bebekde hisseder unutma...
madem anlamiyo kocan carp kapiyi git bi arkadasina elbet anliycakdir canina tak ettigini...kocanada hak vermek gerekir bence (bu kadar suskun olmasina degil tabiki) hic bir erkek annesiyle karisi arasinda kalmak istemez canim...kaynananla o konusmuyosa sen konus bizim orda bir laf vardir s.can yaranir diye harbi oyle bu millete boylesi yaranir iyilikden merhametten anlamazlarsa sende anladiklari dilden konus ama uzme kendini bebisini... a.s.

cok uzuldum canim hamile olupda kendini yalniz hissetmene...
uzulme bu kadar bak hamileymisin bebekde hisseder unutma...
madem anlamiyo kocan carp kapiyi git bi arkadasina elbet anliycakdir canina tak ettigini...kocanada hak vermek gerekir bence (bu kadar suskun olmasina degil tabiki) hic bir erkek annesiyle karisi arasinda kalmak istemez canim...kaynananla o konusmuyosa sen konus bizim orda bir laf vardir s.can yaranir diye harbi oyle bu millete boylesi yaranir iyilikden merhametten anlamazlarsa sende anladiklari dilden konus ama uzme kendini bebisini... a.s.

dogru söylüyorsun arkadasim bende kendi kendimi korumaliyim beni benden baska koruyan olmaz zaten

Back
X