Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

ya canım yapma bukadar üzme kendini ya ailenede anlamadım nasıl destek olmazlar senin yapıcan tek şey o zaman eşini ikna etmeye çalışmak ama anladım kadarıyla zor gözüküyor yada ailene açık açık anlat seni anlarlar heralde insan kızının mutsuz olmasını istemez

ne anlatayimki anneme ne olacak ne degisecekki bilmiyorum ama tekrar deniycem anlatmayi bu aksam yaptigini sölerim en azindan. umarim bir ise yarar. bir insan bunu nasil yapar ya hamile esine bu nasil bir baba olacak allahim gelecegimden iyice korkmaya basladim canim senide bu saatte yoruyorum ve sikiyorum ama ne yapayim suan berbat haldeyim cok mutsuzum bu adam hic düsünmüyor demekki bunu ben ne bicim bi evlilik yapmisim diyorum suan

o kadar koydu o kadar zoruma gittiki suan asagiya inmesi suraya bakin ne caresizim elimden bisey bile gelmiyor

canım erkeklerin çoğu böyle inan bana. orda cümbüş olabilir eşine gülüyorlardır belki içkili olduğu için ne bilim. ama eşinin kafası şuan çok karışık ve ne yapması gerektiğini bilmiyor ki çıkış yolu bulamayıp içkiye dadanmış.

söyleyemez ki anne ver anahtarı,ya da gelme diye. hiçbirimizin eşi söyleyemez. o yüzden arada kalma sorunu yaşıyordur o da. gülmek mutlu olmak kafayı dağıtmak istiyor ama arada kaldığı için ne senin ne annesinin yanında rahat edebiliyor abisigile gitmiş o yüzden.

bu günlerde konuyu açma sarıl kocana diyorum ben ısrarla. sonra konuş ne yapabiliriz canım diye güzellikle. inan herşey yoluna girecek.bir çözüm bulamazsanız da taktırın kapının arkasına bir sürgü. anlarlar o zaman...​

onlar hep gülüs cümbüs zaten bir bana yapmadilar demekki abisigilde kafayi dagitabiliyor diyorsun ben nerde dagitacagim düsünen yok nasil sarilayimki ben ona beni insan yerine bile koymayan birisine ne o nede ailesi bak beni cagiran bile yok insan yerine koyupta ben hep dislaniyorum anliycagin ne yaptimsa yaranamadim herseylerini kabul ettim ses cikarmadim ama gene emeklerimin karsiligi bu oldu

Canım benim tamamen bambaşka bi memleketin zorluğunu zaten çekiyorsun
Birde onları mı çekiceksin.. Her yol konuşmaktan geçer, ama cahiller yine bildiklerini okur..
Onların anlayacağı dilden anlatmak gerekir seni ciddiye almıyolar sanırım eşinie öyle.
Bu sorununu büyüklerinden birine aç, orta yolu bulmaya çalışsınlar.. Allah yardımcın olsun

durumuna cok üzüldüm canim senin gibi olan o kadar cok insan varki
eger esin duruma el atsa bunlarin hicbir olamaz zaten o da kayit´siz kaliyorsa
bu böyle cekilmez, kaynanalarin hepsimi böyle ne

saolun arkadaslar hepiniz isey diyonuz konusuyonuz ama ben ne yapacam hala bilemiyorum hele bu aksam bana bunu yaptiktan sonra sanki elimden hic bisey gelmez gibi cagresizim

her zaman her zaman böyle ise gerçekten , hiç eşinle konuşup ailesi ile ilgili bir sorunu çözemediysen, eşin hep böyle sen yokmuşsun gibi davrandıysa haklısın elden ne gelir :1no2: halbuki eşinle bozuştuğunuzda kayınvalidenlerin bile seni teselli etmesi gerekir. orda anan baban uzakta. onlar sana ana baba olmalıydılar. bu kadar acımasız olmalarını kavrayamıyorum. hiç tanımadığımız insana bile üzülüyoruz. onlar nasıl oğullarının karısına,doğacak torunlarının anasına bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar.

madem eşin bile sana kayıtsız o halde güçlü olmalısın canım. karnında doğacak evladını düşün. yuvayı yıkmak çok kolay canım. ama yıkarsan emin ol o bahsettiğin cümbüşler daha da artar. bahsettiğin gibiyseler eğer gerçekten sevindirmiş olursun onları.

güclü olmaliyim ama olamiyorum iste ne güclü olabiliyorum artik ne dimdik yikilmadan durabiliyorum bunca seye katlanan ben sanki artik yikildim yok oluyorum zamanla... insanlar nasil bu kadar acimasiz olabilyor anlamiyorum benim gibi insanlarsa hep kaybeden oluyor ne demisler iyilik yap kötülük bul keske bende biraz olsun acimasiz vurdumduymaz olabilseydim ama olamiyorum iste o yüzden er aciyi cekmeye mecburum ben bu güne kadar hayatim aglamakla gecti bu saatten sonrada gülmeyecek yüzüm bunu biliyorum allahim bana sabir versin baska bisey istemiyorum

Herkezı allaha havale edıyorum bırtek o bılıyor neler cektıgımı allahım yapılan hıc bır seyı karsılıksız bırakmasın

Allah yarin yardimcin olsun Gurbet elerde guzel anneciksenağlama cok uzudum :çok üzgünüm:

ne yapalim cekecez biraz cekecek derdimiz varmis. ama bundan sonra daha dikkatli olacagim arkadaslarin dedigi gibi kendi kendime sahip cikacagim bana benden ve sizden baska el uzatan yok allah hepimizin yardimcisi olsun

Arj-kadaşım valla kendime yaılmışl gibi inan çok sinirlendim.nedemek hamile karısnı bıırakıp aşşağıya inmek ve seni çağırmamak.hadi sana bişey olsa o sniri ve streslee..bu kaynnaları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.çokkkk diyecek iğrenç laflar var O TARZ KAYNANALARA ama yni terbiyemden susuyorum.allah kolaylık versin.sen onların tr dönmesiylemi mutlu olcan 10-15 günn.boşver be arkadaşım sen dön onlardan önce tr.eşinde boyunun ölçüsün alsında azcık gözü korksunnn...

slm kızlar malesef çoğu kaynanalar böle ama bu sorunları eşlerimiz yüzünden yaşıyoruz yeni bir yuva kurupta onun gereklerini yapamayan eşlerimz aradaki dengeyi kuramayan eşlerimiz. bencede anahtarı kaybetmiş gibi yapıp yeni kilit ama eşinde seninle olmalı bu konuda annesinede açıkça sölemeli gerekiyorsa her ailenin bir özeli olmalı annede olsa dalmamalı öle kafasına göre
dilerim her şey halolur sanada allah kolaylık versin bebişini sağ salim alırsın kucağına zamanla her şey düzelir sadece biraz sabır

canım naptın dün akşamdan bu yana? inşallah daha iyisindir sakın üzme kendini bebeğini düşün sende bundan sonra kendini ezdirme güzelim madem ailendende fayda yok o zamansen kendi kendinin çözümü ol hiç alttan alma bu saatten sonra

canım türküyeye gelme durumun varmı biraz kafanı dağıtmış olursun ordan uzak kalınca. canım benim ya hem gurbetlik çek bide böyle yaşa. ama üzülme canım geçer bunların hepsi merak etme. eşinde bocalıyo şuanda. seninle annesinin arasında kaldığı için. biraz sabret oda anlıcaktır merak etme. o gidyosa sende onu umursamamış gibi yap ( umursama demiyorum yapamazsın biliyorum) öle davran sadece . eve gelince tv izle müzik dinle falan nebilim işte bi uğraşı bul kendine onunla ilgilenme. o şimdi senin onu umursadığını ağladığını falan görünce dahada çok yapar bunları seni aciz görüp annesinin istediğini yapmaya çalışıyo şimdi o.demedi deme. bırak gitsin. sende başka şeylerle oyalan ozaman bikere daha düşünür. sen kendini ona karşı aciz gösterme canım erkek milleti bu koxada olsa öle işte. zayıflığını arıyo işte. üzme kendini bebeğini ve kendini düşün canım olurmu.

bir bahaneyle anahtarı elinden alın
sonrada bir daha vermeyin
eğer genede vermiyorsa tam üzerimi değiştiriyordum zili çalsaydın deyin utandırın
şu aileler neden anlamazki çocuklarınında bir özel hayatı olduğunu
ayrıca güzelim annenede yansıtma bence uzaktasın kadın ne yapar
bu sorunu kendiniz çözebilirsiniz
herşey gönlünce olsun

canim benim bence sen en once yani anahtar mevzusundan once oturup kocanla yapman gereken kocanin sana sahip cikmasi gerektigini anlata.s
kendini yalniz hissettigini filan anlat ikide gozyasi dok erkekler dayanamaz boyle seylere yerimseniben
sonucda gurbete gelin diye giden bizler keyfimizden gitmedik dimi onlar icin o kadar seyi birakip turkiyede gurbete geldik yoksa ordaki ailemizi arkadaslarimizi en onemlisi dilimizi birakip geldik derdimizi anlatacak bize sahip cikacak her zaman kocalarimiz...sana su halinde sahip cikamayan kocan acaba bebeginle beraber nasil sahip cikicak merak ediyorum...şakkıdı

canım benim şu sıralar hamileliğin verdiği stresle olaylara bakışın çok daha farklı biraz sakin bir anında eşininde neler hissettiğini ne kadar yorulduğunu düşün istersen.kayınvalidenin en iyisi belki bendedir ama yaşadıklarımı anlatsam inan derdini unutursun.
eşine kayınvalidenle yaşadıklarını çok yansıtmamaya çalış çünkü en kötü anne bile olsa erkekler annelerini farklı görürler. sana yaptığı hataları o anlasın. sen ne söylersen söyle o savunmaya geçecektir.
biraz sabret bebişini ve kendini düşün.eşine hiç birşey olmamış gibi yaklaş. daha sakin bir zamnda neler hissettiğini ona anlat ama şimdi kavga etmenin zamanı değil. bebiş gelince inan oda yaptıklarına pişman olacak.
dilerim çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…