ne sarilmasi arkadasim ya eve zaten ickili geldi ben abimlere gidiyorum asagiya dedi ve gözümün icine baka baka umrunda bile olmadan gitti bense burda agliyorum az önce kapidan dinledim gülüs cümbüs muhabbetleri var kimseye bi kötülük etmedim ama neden bunlari bana yasattilar anlamadim
canım erkeklerin çoğu böyle inan bana. orda cümbüş olabilir eşine gülüyorlardır belki içkili olduğu için ne bilim. ama eşinin kafası şuan çok karışık ve ne yapması gerektiğini bilmiyor ki çıkış yolu bulamayıp içkiye dadanmış.
söyleyemez ki anne ver anahtarı,ya da gelme diye. hiçbirimizin eşi söyleyemez. o yüzden arada kalma sorunu yaşıyordur o da. gülmek mutlu olmak kafayı dağıtmak istiyor ama arada kaldığı için ne senin ne annesinin yanında rahat edebiliyor abisigile gitmiş o yüzden.
bu günlerde konuyu açma sarıl kocana diyorum ben ısrarla. sonra konuş ne yapabiliriz canım diye güzellikle. inan herşey yoluna girecek.bir çözüm bulamazsanız da taktırın kapının arkasına bir sürgü. anlarlar o zaman...
onlar hep gülüs cümbüs zaten bir bana yapmadilar demekki abisigilde kafayi dagitabiliyor diyorsun ben nerde dagitacagim düsünen yok nasil sarilayimki ben ona beni insan yerine bile koymayan birisine ne o nede ailesi bak beni cagiran bile yok insan yerine koyupta ben hep dislaniyorum anliycagin ne yaptimsa yaranamadim herseylerini kabul ettim ses cikarmadim ama gene emeklerimin karsiligi bu oldu
her zaman her zaman böyle ise gerçekten , hiç eşinle konuşup ailesi ile ilgili bir sorunu çözemediysen, eşin hep böyle sen yokmuşsun gibi davrandıysa haklısın elden ne gelir :1no2: halbuki eşinle bozuştuğunuzda kayınvalidenlerin bile seni teselli etmesi gerekir. orda anan baban uzakta. onlar sana ana baba olmalıydılar. bu kadar acımasız olmalarını kavrayamıyorum. hiç tanımadığımız insana bile üzülüyoruz. onlar nasıl oğullarının karısına,doğacak torunlarının anasına bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar.
madem eşin bile sana kayıtsız o halde güçlü olmalısın canım. karnında doğacak evladını düşün. yuvayı yıkmak çok kolay canım. ama yıkarsan emin ol o bahsettiğin cümbüşler daha da artar. bahsettiğin gibiyseler eğer gerçekten sevindirmiş olursun onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?