Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

özel hayat diye bişey var yani...
ne diye anahtarla kapıyı açıp içeri dalmak...sizde anahtarı değiştirin..
bi dahaki sefere kapıyı çalıp öyle girsin içeri...

canım nasıl bir hayattan oraya geldin ,eşini sevdin mi yoksa zorunluluk muydu,3 senelik bir evlilik neler yaşadınız ,yürümeyeceğini ne zaman anladın ,eşini seviyor musun,bu ortaklık işi,aynı apartmanda oturmanız illa gerekiyor mu...ben bunları tam olarak bilmediğim için ne söylesem doğru olmaz.ama aynı senin anlattığın gibi bir arkadaşım almanyaya gelin gitti kıza resmen hizmetçi gözüyle bakıp hiç değer vermediler kocasıda pasif salağın tekiydi anasının sözünden çıkmazdı.aile apartmanıydı bunlar sadece yatmaya çatı katına yani kendi evlerine gidiyorlardı.kız isyan edip kaynanasının yaptıklarını çekemez oldu.bir kavga sözde yukarıya ayrıldı onların yanına inmez oldu.bu sefer eşi arkadaşımın yanına çıkmaz olmuş annesinin yanında yemeği yiyip sadece yatmaya yukarı çıkar hatta bazen annesinin yanında yatar olmuş.tabi arkadaşım yukarıda aç susuz.çünkü oğlanın kazandığı parayıda annesİ alıyor elinden..kız ne yerse yesin böyle vicdansızlar yanii..bileziklerini satıp yağ tuz alır olmuş..iyilikle güzellikle anlatmış anlatmış kocası olacak moloztaş hı hı demiş bildiğine devam..sonunda kızı ailesi sahiplendi.nasıl sahiplenmesinler bir bayram sabahı havaalanına bırakıp gitmişler yolcu bile etmeden uçağa binmesini beklemeden..kızda hiç dil yok ilkokul mezunu nasıl ağlamış ne yapacağını şaşmış...şimdi şükrediyor onlardan kurtulduğuna çok mutlu..bunu sana anlattım çünkü böyle insanlar var sonuna kadar eşini ikna edip bu durumdan kurtulmak için ne gerekiyorsa yap bebeğin de olacak ama eğer olmuyorsada zorlama dünyanın sonu değil.sakın susup kendini ezdirme haklı olduğunda hakkını sonuna kadar savun.eşine öyle bir ilgi göster ki içinden gelmese bile sana bağlansın şuanda sen sürekli yakındığın için annesinin sevgisine sığınıyor.sen annesine ne söylersen söyle ama eşine olabildiğince iyi davran bu sefer annesi onun başının etini yiyeceği için senin yanına sığınacaktır.inşallah düzelir herşey canım.rabbim yardımcın olsun.eminim bunun üstesinsiden gelebilecek kadar güçlüsün.ayrıca yalnız değilsin bak hepimiz yanındayız canım.çok çok öpüyorum seni..

Aynen...:1shok:

Bir de düğünde sahte altın takanlar olduğunu,kayınvaldelerin takılan altınlara göz diktiklerini hep kk den öğrendim ilk defa...

Hele anahtarla kapı açıp girmek ne oluyor ya...Annem asla yapmaz ,kayınvaldem de yapmaz....

Çok abartıyorsun diyeceksiniz ama bunlar benim için evliliği fazlasıyla çatırdatacak şeyler....benneyaptımki ...:1no2:

arkadaslar bugün cok iyiyim dün herseyi kendi annemlende konustum annem dedi kizim kendini bosuna üzüp durma nasil olsa anlamiyacak kocana anlatioyrsun birsey yapmiyor bosuna siz kavga ediyorsunuz dedi dogru dedim aynen öyle oluyor otur sonkez konus kocanla dedi o zaman bundan sonra sende ona anlatmazsin sana bisey diyen olursa cevabini kendin verirsin dedi.bende yarin arar onlada konusurum dedi. bende aynen öyle yaptim dün gece saatlerce konustuk herzamanki gibiydi baktim ayni bende dedim o zaman bundan sonra sana gelip demicem anlatmiycam ama beni üzen olursada sabrederim anlamazsa sölerim bende böle yapmayin falan diye kendim sölicem dedim o zaman sende karismiycan dedim o zaman sende onlari dinlemiycen dedim bisey derlerse o zaman kendi aranizda halledin dersin dedim . basta sasirdi mirin kirin etti anlayamadi olayi.. bende dedim okey o zaman bundan sonra böyle diye hik mik etti tamam dedi . iyi dedim bende . sonra bu sabah annemde konustu onunla bir arkadas gibi olay simdilik böle kapandi bende dediginiz gibi esime iyi davraniyorum simdi zaten bundan sonra ne olursada anlatmiycam dedigimide yapacam bundan sonra artik böle arkadaslar buda cözüm olmassa artik benim yapabilcegim bisey yok. öyle degilmi ne diyorsunuz simdi bu cözüm daha iyi degil mi baska türlü olacagi yok o zaman artik nereye varir bu isin sonu ilk örnegi ne zaman yasariz bilmiyorum belki yarin kaynanam gene anahtarla acar girerse yasariz ... hepinize cok cok cok cok cok cok tesekkürler arkadaslar bana cok destek oldunuz umarim bundan sonra hersey iyi olur fikirlerinizi bekliyorum

iyi olmuş canım...
daha önceki yorumumda da yazmıştım madem senin anlatmana rağmen eşin bir şey yapmıyor, bundan sonra kontrolü sen ele alıp, kendi tarzın ve tavrınla cevap vereceksin; eşini hiç işin içine sokmayacaksın..

delikafadulden canım iyi yapmışsın bak annende bu sefer sana destek vermiş bundan sonra böyle yap ipler senin elinde olsun bakalım neler değişicek çok sevindim daha iyi olmana gelişmelerden haberdar et bizi

delikafadulden canım iyi yapmışsın bak annende bu sefer sana destek vermiş bundan sonra böyle yap ipler senin elinde olsun bakalım neler değişicek çok sevindim daha iyi olmana gelişmelerden haberdar et bizi

saolun arkadaslar walla simdilik iyi bir kac gündür kimseyi gördügüm yok ama hafta ici problemler baslar gelismelerden haberdar ederim sizleri cok seviyorum

curry merhaba.çözüme ulaştırmışın gibi ama sen tedbiri elden bırakma.sen kendi anahtarını tak kapına ve yarım tur döndür anahtarı.kayınvaliden elindeki anahtarı deliğe bile sokamaz ve kapıyı çalar.ilkinde anlamamazlıktan gel sorarsa aaaaa unutmuşum kapıda de.ertesi gün (gene yaparsa tabi yapmaz umarım ama) banyodayken bi tıkırtı duydum kilitledim de.bi daha olursa ''ay anne zili çalarmısın lütfen yüreğim kalkmaya başladı ben açarım sana kapıyı heyecan yapıyorum artık ''diye diye uzaklaştır.madem hamilesin sürekli uykunun olduğunu veya midenin bulandığını söyleyip o ortamdanda uzaklaş.ne bilim ya oynıcaksın biraz.ne şiş yansın ne kebap:CüvCüv:

curry kayınvalidenin cahilliğinden kaynaklanıyor bu davranışları. cahillik derken okumamışlık olarak algılamasın kimse, görgü yoksunluğu tamamen. oğlun da olsa başkasının evi orası, ne alaka ya anahtarı alıp eve dalmak. inanın aklım almıyor. kızların yazdıklarına tamamen katılıyorum. kendini üzmeden hepsinin cevaplarını ver ve uzaklaş o ortamdan. görüşmeyince daha cok ferahlayacağından eminim. şahsen ben uzun bir süredir görüşmüyorum ve çok mutluyum. gittiğim zaman o kadar çok kasıyordum ki kendimi eve döndüğümüzde çenem ağrıyordu, sabah kadar da ağlama nöbeti geçiriyordum çoğu zaman laflarını yutmaktan. hayatta hiçbir şey insanın kendinden kıymetli değil ya. bebeğini ve kendini düşün artık.:teselli:

saol canim senin yasadiklarina cok üzüldüm neyseki artik iyimisin cok dogru söylüyorsun onlarin derdi zaten sinir etmek dinsizin hakkindan imansiz geliyor. cok sükür gecen hafta bizimkiler türkiyeye gitti artik alti ay kafam rahat bebek dogacagina yakin geleceklermis onlardan kurtuldum simdilik ama alt katta oturan eltim ve esimin abisi ayri bir dertler birde onlarla birlikte dükkan calistiriyoruz birde onlarla ugrasiyorum ama takmamaya ugrasiyorum zaten bu ailede normal yok herkez bir cins neyse düsünmemeye takmamaya calisalim sende kendine iyi bak

canım aynı sorun dayımın kızında var zile bile basmadan kapıyı acıp içeri dalıyr oda senın gıbı cıldırıyr uyarıyrlar ama burası benımde evım dıyr hatta bırseye ihtiyacı olduğunda yıne anahtarıyla acıp kimseye sormadan alıp çıkıyr zor gerçekten bence boyle insanlar sayıpsızlıkten yararlanıyrlarönce oğullarından sonra ailenin sahıp çıkmayısından sahsen benım kızıma böyle yapılsa buyuk konuşmayayım esim ve ben ağırlığımızı koyarız ben kızımı sokakta bulmadım sen eşinle konuş çözümü bul bence hasta olursun

şimdi siz evLi misiniz ayıptır sorması yoksa gelin kaynana yarışma gibi misiniz olmadı kaynana bizi gözetliyor durumlarımı??? sırnaşık şey yaa sizde kabahat, evli insan aileden uzak yaşayacak, zırt pırt gelinip gidilemeyecek kadar uzak!! eşinizle konuştunuz mu bu durumu ??!! eşiniz ne diyor?? hele anahtar alıp eve kendi evi gibi girip cıkması nedir bu ne rahatlık ayollll.. bence siz başka yere taşının en makul cevap bu galiba kaynanaya..

off yaa inanmiyorum cnm resmen senin özel hayatina tecavüz ediyorlar...
Belki sen banyodan ciktin bornozunla oturmak istiyorsun yada ne bileyim esinle
beraber oluyorsun, onlarda iceri daliyor. Cok anormal bir durum bu. Kendisi acaba utanmayacakmi
yaptigi hareketten?
Bence acik ve net konus kayinvalidenle. Burasi benim evimmi yoksa seninmi diye sor mesela.
Sonra evine anahtarla girmesini istemedigini söyle. Seni almanyaya gelin aldilar diye, herseyi yapabilecekler anlamina gelmez. Bende almanyada dogdum büyüdüm, sonra türkiyeye tasindik.
Oyüzden bende cok tanik olmusumdur böyle olaylara.
Eger dayanamayacaksan Pro Familia ya git onlar seni yönlendirirler cnm. Almancan yoksada ögrenmeye bak. Türk isyerlerinde degilde alman sirketlerinde caliski, almancani daha ilerlet.

Ayrica cocugun dogduktan sonra, stres anne sütünüde etkiler, bunu söyle esine.
Eve dalip bagira cagira söylenirse, cocugu uyandiriyorsun diyebilirsin.

ALLAH sabır versin ne diyeyim.yaa evde uygunsuz olsan hiçmi yüzü kızarmıcak.hiçmi aklına gelmez bu insanların yaaa...sen ne tepki veriyorsun peki kızdığında?hamilesin birde yaa.eeyyy güzel ALLAHım.

Bir insanda Anlayis...Görgü...Terbiye yoksa sen ne yaparsan yap ne dersen de anlamaz...

Anlayisli bir insan karsindakinin durumunu düsünür...
Görgülü bir insan zaten cat kapi gelinin birak kimsenin evine gitmez
Terbiyeli bir insanda...karsisindakinin mahremini özeline saygi duyar...a.s

Evim benim mahremim ve özelimdir...benim barinagim huzur buldugum tek yerdir...ben evimde rahat edemeyeceksem nerde rahat ederim??:sm_confused:

Normal bir insan bunu düsünür buna saygi duyar...bence kesinlikle bunlar normal degil

gülsüm yine son noktayı koymuşsun canım.söylediklerine aynen katılıyorum.
bence arkadaşın tek çaresi artık yüze çıkması.evinin kilidini değiştirecek ve yenisini kaynanasına vermiyecek.sorarsada evime pat diye girilip çıkılsın istemiyorum dicek
sen kendine yeni bi koca bul
:roflol::roflol::roflol::roflol:

canimm yazdiklarininn hepsini bende yasadimm ama en biraz dikk kafalilik yaptim bak
onun asagiya yani enim eve girecegini hissetim ve o anda ustumu giyiniyodumm baktim o geliyo ic camasirlarimla salona gittim wc ye gider gibi o da kapiyi pattt actii . ayyyy dedimm bu ne yaa dedimm ayipp beni oyle gordu anne kusura bakmada soyle bi kapiyi calsan bende kim oo desemm bu manzarayla karsilasmazdin dedim. ve kapiyi kitliyodumm vay neymis kapiyi niye kitliyojusm , bigun yatak adama geldi ac kapilari kontrol etcem dedi duzenlimisin degilmisinnbenneyaptımki bende actim al al ak dedimm nasilmis duzenlimiymis dedimm aksam gelince esime anlattimm cokk kizdii . bende simdi her gittigimm onunla beraberr yerlerde soyle konu acilinca diyorumkii ... insaninn heleki yatak odasi cokk mahrem yerr orlara baskasinin girmesii tamm gorgusuzluk diyomm unu belki 1100 kere dedimm her defasinda bana bakti .utandii kapyida kitliyomm artikk evime gelmiyoo sayilirr . gelcekse zile basiyo oyle giriyoo hemen heemen kapim kilitli olurr beni ic camasiriylla gorduyya o ona yeetti caniim .kaydirigubbakcemile5o utanmazsasa ben hiccccc utanmamm vallahaii uyandimm lafii diceksinn sevmezse benii o sevmesinn hicc umrumda degil vallahiii .sen de oyle yap canimm kendi u tansin .fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…