Kaynanalarin anahtarla kapi acip girmesini bu KK da ögrendim.Bide benim annem bir melek dizisinde.Nasil rahat ediyorlar girerken,ben bunu bile
anlamiyorum.Ilginc.Kendini ezdirme Curry.Sen evlendiysen kaynanana
köle olmak icin evlenmedin.Toparla kendini ve ezik olma.
delikafadulden canım iyi yapmışsın bak annende bu sefer sana destek vermiş bundan sonra böyle yap ipler senin elinde olsun bakalım neler değişicek çok sevindim daha iyi olmana gelişmelerden haberdar et biziarkadaslar bugün cok iyiyim dün herseyi kendi annemlende konustum annem dedi kizim kendini bosuna üzüp durma nasil olsa anlamiyacak kocana anlatioyrsun birsey yapmiyor bosuna siz kavga ediyorsunuz dedi dogru dedim aynen öyle oluyor otur sonkez konus kocanla dedi o zaman bundan sonra sende ona anlatmazsin sana bisey diyen olursa cevabini kendin verirsin dedi.bende yarin arar onlada konusurum dedi. bende aynen öyle yaptim dün gece saatlerce konustuk herzamanki gibiydi baktim ayni bende dedim o zaman bundan sonra sana gelip demicem anlatmiycam ama beni üzen olursada sabrederim anlamazsa sölerim bende böle yapmayin falan diye kendim sölicem dedim o zaman sende karismiycan dedim o zaman sende onlari dinlemiycen dedim bisey derlerse o zaman kendi aranizda halledin dersin dedim . basta sasirdi mirin kirin etti anlayamadi olayi.. bende dedim okey o zaman bundan sonra böyle diye hik mik etti tamam dedi . iyi dedim bende . sonra bu sabah annemde konustu onunla bir arkadas gibi olay simdilik böle kapandi bende dediginiz gibi esime iyi davraniyorum simdi zaten bundan sonra ne olursada anlatmiycam dedigimide yapacam bundan sonra artik böle arkadaslar buda cözüm olmassa artik benim yapabilcegim bisey yok. öyle degilmi ne diyorsunuz simdi bu cözüm daha iyi degil mi baska türlü olacagi yok o zaman artik nereye varir bu isin sonu ilk örnegi ne zaman yasariz bilmiyorum belki yarin kaynanam gene anahtarla acar girerse yasariz ... hepinize cok cok cok cok cok cok tesekkürler arkadaslar bana cok destek oldunuz umarim bundan sonra hersey iyi olur fikirlerinizi bekliyorum
delikafadulden canım iyi yapmışsın bak annende bu sefer sana destek vermiş bundan sonra böyle yap ipler senin elinde olsun bakalım neler değişicek çok sevindim daha iyi olmana gelişmelerden haberdar et bizi
curry mrb cnm bende senin yaşadıklarına yakın şeyler yaşadım kaynanamla yan yana apartmanlarda oturduk yan yana oldugumuz için sabahları eşim işe giderdi ben kaynanama öle sıkılırdımkı orda yaşlı kadın bişey konuşulmuyor suratsız felan patlardım böle bide yeni evlisin insan eşine evde yemek hazırlamak istiyor ne biliyim eşin eve gelince sarılmak istersin felan bizde o yoktu akşamın 10 una kadar kaynanamlarda durur sonra eve geçerdik oteldi yani evimiz o yüzden cok zorlandım eve alışamadım felan hemende hamıle kaldım zaten birazda bilerek istedim belkı cocuk olunca kendi evimde kalırım die her pazar sabahın köründe gelırdı erkenden bize bunlar genç yalnız kalmak isterler geç kalkarlar diyen yok sinir olurdum bi pazar dedim bu böle olmıcak zırt geldi erkenden bende banyodaydım sölemesi ayıp banyodan bi çıktım içerde oturuyo masus gittim bornozla felan oturdum yanında anlasın artık belkı utanır die o günden sonra yine geldi pazar günleri ama az daha geç gelmeye başladı cocuk dogana kadar her gün ordaydık sabahları az daha geç gitmeye başladım şikayet edermiş beni hemen kaynatama eşime evde ne yapıyosa geç geliyo felan die her gece aglardım onun yüzünden allahtan cocuk olunca kendi evimde kaldım biraz olsun rahatladım dedim benımde evimin anahtarı vardı onda bigün ben yokken misafir gelmiş cocuk küçüktü evde yanında bıraktım kaynanamı eve tekrar döndügümde merdivenden sesleri geliyodu evden nasıl bagırarak konusuyo evdeki misafire evimin orasını burasını gösteriyodu kapıyı çalmadan dinledim bak bak dio kadına mutfak dolaplarımı acıp gösteriyo işte her yeri kalabalıkta bunları alıyo böle koyuyoda felan yatak odamı gösteriyo felan kapıda cinnet geçirdim resmen evde de bişey olsa içim yanmıcak temiz pak düzenli ev neyini gösteriyo anlamadım kapıyı çaldım açtı sankı bişey olmamıs gibi geldinmı felan dedi ama benim surat asık akşam eşime anlattım eşimde bana hak verirdi ama oda annem derdi bişey yapmazdı kıyafetime kadar taktıgım küpeye cantaya ayakabıma kadar karıştı çaydanlıgıma kadar ya düşünün artık aklınıza ne gelıyosa karıştı bigün kavga ettik yeter artık dedim kapının anahtarını degiştirmiştim istedi tekrar veriyimde evimi ona buna mı göster dedim kavga ettik baya tabi anahtarı aldı yine ama artık girmıyo evıme yine tekrar degiştircem anahtarı sölemicem yalnız sana şunu söleyim hiç takmıcaksın ben şimdi anladım bunu o nerse tersini yapacaksın ben hep öle yaptım gıcıgına tersini yaptım ne derse desin hiç aldırma onların derdi zaten seni sinir etmek huzursuz etmek ben şimdi öle yapıyorum yanından taşındım ama yinede yakınız ama hiç olmazsa arka tarafta kalıyo evim görmüyo çıkarken girerken yan yanayken misafirim gelse arkadasım gelse gelırdı hemen oturtmazdı hiç düşünmezdi şimdi en azından gelenimi gidenimi görmuyo az rahatım birde okadar amelıyat gecırdı bana söledigi laflara ragmen ben baktım biraz ondanda anladı artık eskisi kadar yapamıyo ki yapsada takan yok her dediginin tersini yapıyorum daha seslenmıyo fazla cnm benim dinsizin hakkından imansız gelirmiş o böle yapıyorsa sende mecbursun tersini yapmaya başka türlü olmuyo çünkü kendini yiyip bitirıyo insan kendıne zarar ben anladım ama geç anladım valla beni ne derse ne yaparsa üzemez artık eski gelin yok karşısında önceden ne yapsa sesim çıkmazdı sessizim die ezmeye çalıştı şimdi 5 yıllık evliyim tabi baktı gözüm açıldı daha yapamaz bişey bana yaptırmam artık cevabını verir oturturum insanın büyügüne böle yapması çok yanlış ama insanı kendileri mecbur bırakıyo sakın ezdirme kendini sakın heleki hamileymişsin bende hamıleyken senın gibi oldugum için cocugum cok etkılendı anne karnında yazık cnm bebişine sakın taviz verme bebegini düşün kendini üzme kib
ya arkadaslar cok sinir oluyorum kafayi yicem ya bende 2 sene kaynanamlarla oturdum suan ayri eve ciktik ama malesef simdide eltimlerle altli üstlü oturuyoruz ve onlarda bizim anahtar var kaynanam zirt pirt anahtarla acip iceri geliyor cok sinir oluyorum bunu yapmasina herseyimize karismaya ugrasiyorlar hala. 3 senedir nelerini cektim bunlarin anlatamam hep kendilerini bisey zannediyorlar simdi gene geldi bana kizdi neden asagiya gelmiyormusum diye ama insan gibi sölemiyor kizarak sölüyor hayret biseymisim falan ben zaten hamileyim doktor randevularimiza bile karisiyor ya allahim akliniza ne gelebilirse burada anlatmamla bitmez benim esim zaten dükkanda 13 14 saat calisiyor gece geliyor kafayi yicem ailemden uzaktayim artik dayanamiyorum kacip kurtulmak istiyorum burdan bunlarin yaptigi pisliklerden banaldim bunlardan uzaklasmak istiyorum ne yapabilirim arkadaslar burada anlatamiyorum simdi herseyi bana bi akil verin
ya arkadaslar cok sinir oluyorum kafayi yicem ya bende 2 sene kaynanamlarla oturdum suan ayri eve ciktik ama malesef simdide eltimlerle altli üstlü oturuyoruz ve onlarda bizim anahtar var kaynanam zirt pirt anahtarla acip iceri geliyor cok sinir oluyorum bunu yapmasina herseyimize karismaya ugrasiyorlar hala. 3 senedir nelerini cektim bunlarin anlatamam hep kendilerini bisey zannediyorlar simdi gene geldi bana kizdi neden asagiya gelmiyormusum diye ama insan gibi sölemiyor kizarak sölüyor hayret biseymisim falan ben zaten hamileyim doktor randevularimiza bile karisiyor ya allahim akliniza ne gelebilirse burada anlatmamla bitmez benim esim zaten dükkanda 13 14 saat calisiyor gece geliyor kafayi yicem ailemden uzaktayim artik dayanamiyorum kacip kurtulmak istiyorum burdan bunlarin yaptigi pisliklerden banaldim bunlardan uzaklasmak istiyorum ne yapabilirim arkadaslar burada anlatamiyorum simdi herseyi bana bi akil verin
gülsüm yine son noktayı koymuşsun canım.söylediklerine aynen katılıyorum.Bir insanda Anlayis...Görgü...Terbiye yoksa sen ne yaparsan yap ne dersen de anlamaz...
Anlayisli bir insan karsindakinin durumunu düsünür...
Görgülü bir insan zaten cat kapi gelinin birak kimsenin evine gitmez
Terbiyeli bir insanda...karsisindakinin mahremini özeline saygi duyar...a.s
Evim benim mahremim ve özelimdir...benim barinagim huzur buldugum tek yerdir...ben evimde rahat edemeyeceksem nerde rahat ederim??:sm_confused:
Normal bir insan bunu düsünür buna saygi duyar...bence kesinlikle bunlar normal degil
:roflol::roflol::roflol::roflol:sen kendine yeni bi koca bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?