Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

sende boşver eşin gibi herşeyi o zaman .aklına ilk geleni yap değiştir evin anahtarını .bişey derse kaynanan kendi evimin kapısının anahtarının kimde olacağına ben karar veririm de banyoya girerken kocamla vakit geçirirken kapıyı kollamaktan sıkıldım değiştirdim de açık açık söyle utanmaz anlamazsa kendi bilir ..çocuğunda olcakmış evinin sınırlarını çizmelisin .kocanda ne yapabilirim demiş ee bu durumda iş sana düşüyo kolay gelsin canım

benimkindede anahtar var ama ben evdeyken kapıyıo arkadan sürgülüyorum açamıyo bikaç kere yeltendi evde yokkende üst kilidi takıyom giremiyo sende böle çözümler bulabilirsin canım

Yani bu nasıl bir zihniyet nasıl bir insanlık ben şaşıp kalıyorum bu kaynanalara insan olan hamile bir kadını bukadar üzermi yaaa arkadaşım kusura bakmada senin kocandada hiç iş yokmuş insan karısını bukadar nasıl ezdirir ben kaynanamın benim evime öyle çat kaoı girdiğini hiç düşenemiyorum bir kere benim evimin anahtarının onda ne işi var inan benden önce eşim tepki gösterir öyle bir durum olsa sana tavsiyem kilidini değiştir bişeyt dediği zamanda rahatsızlığını dile getir ve kendinide üzme bukadar bebeğini düşün o herşeyi hissediyor canım sakın unutma

arkadaslar simdi ben ne yapayim bu aksam . birazdan esim gelir ve ben cok sinirliyim bugün beni encokk kizdiran dün gece konusmak icin gidip konusmadan gelmesi oldu sanki cocuk oyuncagi sanki dalga geciyor hem konusacagim deyip gecenin bir yarisi gidiyor hem muhabbet sohbet yapip geliyor birazdan isten gelir ne diyim artik ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum cok sinirliyim cok

canım bu işi bence eşin halletmeli kilidi eşin değiştirsin ayrıca annesine doktor eşime dinlenmesini söledi devamlı aşağıya çağırmayın falan desin kendini çok stres yapma bak hamilesin zaten üzmemeye alış görmemmezlikten gel

arkadaslar simdi ne yapayim esim gelince nasil davranayim ne diyim bunun hakkinda bisey söyleyin lütfen cok yoruldum

arkadaslar simdi ne yapayim esim gelince nasil davranayim ne diyim bunun hakkinda bisey söyleyin lütfen cok yoruldum
Canım önce sakinleş ben derimki eşini karşına al güzel güzel bir kez daha konuş baktın olmuyo ozamanda şart koş terketmekle tehdit et ailene her şeyi anlattını söyle blöf yapmadına inandır onu ya kilidi değiştir annenlerle konuş de yada ben artık dayanamıyorum annemlerde benim arkamda de bakalım ne dicek yani ben olsam böyle yapardım ama sakin bak üzme lütfen kendini bebeğini düşün canım

canım sen bence çok sezsiz kalmışsın biraz sesini çıkar eşine yani seni seviyorsa seni nasıl üzebilir ben hiç anlamıyorum be güzelim gerçekten ama tavrını koy artık seni ciddiye alsın bu saatten sonra sana yardımcı olmak okadar çok istiyorumki keşke elimden daha fazlası gelse be güzelim inan aklıma geldikçe cvp yazıcam sana

canım heryerde satılan kapı sürgülerinden al olmazsa çak kapıya,arkadan sürgüle.açamasın.anlasın.bu nedir böyle yaaa. ne utanmaz insanlar var. ya hayret ediyorum ağzım açıkta kalıyor.

yuh diyorum başka da birşey demiyorum!

canım güzellikle tatlı dille konuş eşinle." canım olmuyor böyle. üzerimi bile değişirken pat diye kapı açılıyor. saygısızlık yapmak istemiyorum. anneni seviyorum ama bu huyunu sevmiyorum. acaba annene nasıl bunun yanlış olduğunu onu kırmadan söyleyebiliriz. çok üzülüyorum bitanem". aynen bu şekilde bu tarzda konuş canım. aslında baştan beri böyle konuşmalı fevri ve kızgın davranmamalıydın.eşler de taş değil gevşiyorlar bir müddet sonra.umarım herşey yoluna girer canım. kolay gelsin

arkadaslar o kadar mutsuzumki esim simdi geldi ickide icmis evde hic ama hic durmadi ben asagi iniyorum dedi ve gitti hersey gayet normalmis gibi

ben ona sorunlarimi hep güzellikle anlattim basta hertürlü anlatmayi denedim ama anlamadi anlamadi iste.sanki artik ben yokmusum gibi davraniyor gözümün icine baka baka cekti gitti. o kadar mutsuzumki yasamak bile istemiyorum

suan ondan binbir ugraslarla yaptigim bu cocuga öyle pismanimki
ya canım lütfen öyle söyleme çocuğun ne suçu var bak o hep hissediyor seni lütfen yapma bak ne dicem hiç canını sıkma git yat kafanı dinle biraz düşünmemeye çalış ailenlede otur konuş ben anladımki bu adam seni sevmiyo sana değer vermiyo sen seviyormusun kocanı?

ben insanlara ne yaptimda bunlari yasiyorum anlamiyorum e olursa olsun ben sucluyum galiba ben onlar icin okadar sey yaptim ki karsiligi buymus

ben insanlara ne yaptimda bunlari yasiyorum anlamiyorum e olursa olsun ben sucluyum galiba ben onlar icin okadar sey yaptim ki karsiligi buymus
hayır canım sen nediye kendini suçluyorsun güzelim sen çok iyisin ne diyorum sana bana yapılsa aynı şeyler ben senin kadar sakin ve bişey yapmadan durmazdım kesinlikle insan değil onlar yaa insan olan bunu yapmaz sakın kendini suçlama

bugün annemi aradim biraz bahsedicektim konudan hafif citlattim bana kizdi o zaman neden cocuk yapiyon diye sanki cocuk yapmasaydim birakip gelcektim hemen böyle dedi cok zoruma gitti biraz alttan alaymisim idare edeymisim. esim hic böle yapmazdi cok kizsada baska seyler yapardi ne oldu anlamiyorum artik insan hic olmassa hamileligimi düsünür yapmazdi . bu kadar insan iste bunlar herseye yaziklar olsun diyorum icimden o kadar caresiz kaldimki allahim onlar bana bunlari yasatiyorlar bu halimle birgün onlarda yaptiklarinin bedellerini öderler

curry seni cok iyi anliyorum canim.almanyadasin evlendin geldin ailenden uzaktasin sanirim.böyle oluncada kaynana koca baskisi cok oluyor.simdi birde hamilelik olunca iyice bunaliyorsun.zaten hormonlar degistigi icin zaten cok duygusallastin.ALLAH yardimcin olsun.nedir su gelinlerin kaynanadan cektigi ne bileyim sanki kendileri hic genc olmadi gelin olmadi.birsey de dikkatimi cok cekmistir genelde kaynanasindan ceken gelinine cektiriyor.senin ev ayri ister inersin asagiya ister inmezsin.kapiya zile basarsin kizim asagida senin bekliyoruz gelmek stersen gel falan de.merak ettik ne yapiyorsun yanlis basina hasta degilsin faalan de.
sen güclü ol beyinin suyuna git erkekler cocuk gibidirler.elde oynatmasi kolaydir.güler yüzle onlarayaptiramiycagin sey yoktur.

--------------------------------------------------------------------------------

canım üzme kendini lütfen. eşini seviyorsan geldiğinde ona sarıl. beraber çözün bu sorunu. ona sen hallet git konuş deme. ne yapabiliriz nasıl hallederiz de her zaman. emin ol şimdi bir de hamilelik duygusallığı var.böyle karamsar düşünme. inan güzel günler gelecek bebeğin gelince. o hissediyor. üzme onu annesi. Allah yardımcın olsun

ne sarilmasi arkadasim ya eve zaten ickili geldi ben abimlere gidiyorum asagiya dedi ve gözümün icine baka baka umrunda bile olmadan gitti bense burda agliyorum az önce kapidan dinledim gülüs cümbüs muhabbetleri var kimseye bi kötülük etmedim ama neden bunlari bana yasattilar anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…