Canım önce sakinleş ben derimki eşini karşına al güzel güzel bir kez daha konuş baktın olmuyo ozamanda şart koş terketmekle tehdit et ailene her şeyi anlattını söyle blöf yapmadına inandır onu ya kilidi değiştir annenlerle konuş de yada ben artık dayanamıyorum annemlerde benim arkamda de bakalım ne dicek yani ben olsam böyle yapardım ama sakin bak üzme lütfen kendini bebeğini düşün canımarkadaslar simdi ne yapayim esim gelince nasil davranayim ne diyim bunun hakkinda bisey söyleyin lütfen cok yoruldum
ya canım lütfen öyle söyleme çocuğun ne suçu var bak o hep hissediyor seni lütfen yapma bak ne dicem hiç canını sıkma git yat kafanı dinle biraz düşünmemeye çalış ailenlede otur konuş ben anladımki bu adam seni sevmiyo sana değer vermiyo sen seviyormusun kocanı?suan ondan binbir ugraslarla yaptigim bu cocuga öyle pismanimki
hayır canım sen nediye kendini suçluyorsun güzelim sen çok iyisin ne diyorum sana bana yapılsa aynı şeyler ben senin kadar sakin ve bişey yapmadan durmazdım kesinlikle insan değil onlar yaa insan olan bunu yapmaz sakın kendini suçlamaben insanlara ne yaptimda bunlari yasiyorum anlamiyorum e olursa olsun ben sucluyum galiba ben onlar icin okadar sey yaptim ki karsiligi buymus
canım üzme kendini lütfen. eşini seviyorsan geldiğinde ona sarıl. beraber çözün bu sorunu. ona sen hallet git konuş deme. ne yapabiliriz nasıl hallederiz de her zaman. emin ol şimdi bir de hamilelik duygusallığı var.böyle karamsar düşünme. inan güzel günler gelecek bebeğin gelince. o hissediyor. üzme onu annesi. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?