• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam artık çıldırttı beni

yoğun bakima giderken de ondan izin almamisim bunu olay yaptı

kaynım da diyorki KARİMDAN VE ANNEMDEN İZİN ALMADİN sen hicbirseyi haber etmiyorsun BASİNA BUYRUKSUN

:oha: ne izni ya neyin kafasını yaşıyor bunlar

Eltim ve kaynanamdan izin almak zorunda degilim başımda bir kocam var

kocandan bile izin almana gerek yok sadece gidiyorum dersin

Ne biçim insan bunlar ya. İnsanlık yok daha doğrusu. Annen vefat etmiş kadın hala soğyk davranıyor diyor kagvaltı diyor. Eşin de keşke sen ölsen ben gülüp oynayım kahvaltılara mı gideyim desin bidahakine. Ben de olsam konuşmazdım onlarla.

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.

Tüm anlattıklarınız, eşim tarafını, tamamen hayatımdan çıkarmama yeter de artar sebepler olurdu.
Cenaze evinden davet bekleyen, ölüm döşeğindeki annesi ile kızının dakikalarından çalan, birinin acısına salça olup kendisine pay çıkararak "Bana soğuk davranıyoo" diyen birine, soğuk davranmak nasıl olurmuş dibine kadar gösterirdim.

Merhametsiz, bencil mahluk.

Pardon annen vefat etmiş ve seni pikniğe mi çağırıyorlar. Bu durumda kusura bakma ama ne koca ne kv dinlerdim ağzıma gelenide söylerdim.

Annenin yoğun bakımına giderken onlardanmı izin alacakmışsın.
Seninki laf söz veya saygısızlık değil pasiflik olmuş.
Biraz kendini göstermelisin. Az cazgır ol bakalım böyle davranabiliyorlar mı.

Bazı kadınlar hem çok kibar hemde peygamber sabrına sahip oluyor. Kaynanam, kaynım,eltim bana böyle davransa cenazeye gelen herkesin haberi olur. Herkese anlatırım. Herkese rezil ederim . Akrabaya konu komşuya bakacak yüz bırakmam. Ayrıca kaynanaya hergün hatırlatırım. Sen ölünce piknik yapacağım şampanya patlatacagım diye.

Back
X