kaynanam başsağlığı için aramadı bile!!!!

Sevgili kavgası sanki. Yok benle ilgilenmedi ama seviyormuş beni. Ben de telefonunu açmadım.resmen sevgili kavgası.

KV gelin iliskisi sonuçta. Merhaba Nasılsıniz de geç. Bu kadar içli dışlı ne gerek var.

ben biraz odunum galiba zira alınacak bir durum bulamadım

ama en azından kızınıza o gün bakmış

yani dayınız vefat etmiş ben bakamam çocuğuna ya onu da götür ya gitme de diyebilirdi

ben şahsen çocuğumu kv ye bırakıp da cenazeye gitmiyorum mesela, cenaze sahibine de telefon edip kusura bakma çocuk ile gelemedim diyorum

ayıplıyorlarsa da beni ayıplıyorlar

kimseden beklentiye girmeden yaşamak şu hayattaki en önemli kuralım

ilginç.....
gelin aramasa eşinin hatrı için arman lazımdı sorman lazımdı.. dı dı dı... bitmeyen dıı lar
ama kaynana ramayınca herkes ne grek var , ne beklentilisin vs vs
iş yeirnde bir arkdaşımızın bile dayısı ölse bi başsağlı dileriz değil mi?
ilişkileri varsa cenazeye gitmese bile başsağlığı dilemeli gelinine ve ailesine,
ben de gelinim, bana dokunmayan kaynana bin yaşasın derim ama bu kadar da fazla bi kopukluk ve saçmalı olur,

konu sahibi kadın aramış açmamışsın bu kısmı da anlayamadım...

yok artık daha neler annemle babam ayrı olmasına rağmen anneme baş sağlığı diledi babam , dedem öldüğü zaman. aynı şekilde babam ameliyat olduğunda annem aradı geçmiş olsun diye bu haldeyken aranıyorsa kv'nin baş sağlığı dilemesi gerekirdi

Yine hiç bir şey anlamadığım konulardan biri. Kendi anlama ve algılama yeteneğimden şüphe etmeye başlayacağım yakında.
Oh tek anlamayan ben değilmişim. Aynen bende kendi algilama yeteneğinden şüphe etmeye başlamıştım çünkü.
Sanırım bazı konu sahipleri sanki olayı biz zaten biliyormusuz gibi sadece kısa bir özetle ifade etmeye çalışarak konuyu anlattıklarını sanıyorlar..
O öyle dedi bunu yaptı ben böyle şey ettim filan..offf kafam ..

Oh tek anlamayan ben değilmişim. Aynen bende kendi algilama yeteneğinden şüphe etmeye başlamıştım çünkü.
Sanırım bazı konu sahipleri sanki olayı biz zaten biliyormusuz gibi sadece kısa bir özetle ifade etmeye çalışarak konuyu anlattıklarını sanıyorlar..
O öyle dedi bunu yaptı ben böyle şey ettim filan..offf kafam ..

Konuşma diliyle yazdıkları için öyle oluyor sanırım. Karşılarındaki insana anlatırmış gibi yazıyorlar ama göz teması, mimikler, el hareketleri vs gibi destekleyici etkenler olmayınca anlamıyoruz.

kızlar yakın bir zaman önce dayimi kaybettim.. ve kızımı kaynanama bıraktı esim ve beni hiç aramadigi gibi eşimi arayıp ne zaman geliyosunuz vs dedi esim çocuğu almaya gittiğinde almış vermiş o sayede aradı açmadım ertesi gün cenazeye de gelmedi neymiş çocuğu bırakmışız bende aldim verdim iyi günde yoksun kötü günde yoksun ne zamanolacaksınız diye başladı kızım ben seni seviyorumda ama bana kızgınmış o yüzden aramamista esim baska ilde is icin bir süreliğine o sürede annemde kaldım bir gun olsun gelip aramdi ben gittigimdede surat yaptı son zamanlarda gitmedim bende hic gelip çocuğa bakmadığı için bana o yüzden kızgınmış o yüzden aramamış beni kızı gibi seviyormuş güya.. çok samimi değilim nasıl davranmaliyim
insani görevlerin yerine getirilmemesinde hiçbir bahane geçerli değildir benim nazarımda. hele de ölüm olduğunda "yok ben kızmıstım sana" bilmem ne, özrü kabahatinden beter durumu.

Konuşma diliyle yazdıkları için öyle oluyor sanırım. Karşılarındaki insana anlatırmış gibi yazıyorlar ama göz teması, mimikler, el hareketleri vs gibi destekleyici etkenler olmayınca anlamıyoruz.
Beyin jimnastiği yapıyoruz sayelerinde neyseki))

Yine hiç bir şey anlamadığım konulardan biri. Kendi anlama ve algılama yeteneğimden şüphe etmeye başlayacağım yakında.
bende böyle yorumlar görünce yalnız olmadığımı anlıyorm çok iyisinz :KK19: konunun yarısına kdar anladm ama sonra bi koptum sanki bi tuhaf oldu sorun nedir kim kimdi beynim yandı. sonra baktımki yalnz değilm çok şükür :eğlence:

Back
X