Kaynanam beni beğenmiyor😔

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Sende onun yanında beğendiğin kaynanalardan bahset aç yalı capkinini göster ordaki Gülgün kaynanayi bu kadından keşke daha çok olsa herkese böyle kaynana olsa de ondan sonra susar kndine baksın önce

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .

Beğenmesi gereken kişi kayınvalideniz olmadığı için sorun yok. Eşiniz ve siz birbirinizi beğenmiş, sevmiş ve evlenmişsiniz.

Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.

Ne kadar saçma bir şey. Bence kaynananız sizi üzmek, sinir etmek için söylüyor lütfen üzülmeyin bu gereksiz konular için. Hem sizi eşiniz beğenmiş de almış kaynananız beğense nee Beğenmese nee.
Birdaha böyle söylerse sizde tatlı bir dille "Anneciğim böyle demeniz beni üzüyor, oğlunuz beni beğendi de biz evlendik. Hem ya sarışın olsaydı kalbi kötü olsaydı ve ya oğlunla mutlu olmasaydı ? " Gibi birşeyler söyleyin ve bu arada bunu söylerken eşinizde duysun

Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.
Bunu demelisin. 🤣

Geçen bi konuda sormuştum, yine soruyorum, bu kaynanalar tam olarak kim oluyolar da gelinin tipine kadar onların istediği gibi olmak zorunda oluyor? Herkes azıcık had bilse dünyada sorun kalmayacak.
Yanında bunu söyleyebilmesi kendi hadsizliği+senin sınırı çizememiş olmandan kaynaklı. Çirkinleşmeden ağzının payını vermek lazımdı çoktan. Ne münasebet ya.

Harika valla.
Ben de üslup bilen bi kayınvalide isterdim ama nasip işte deyiver sakince.
Eşin ne diyor bu arada bu duruma?

Ben uzun suredir kv ile muhatap olmuyorum bu tarz konularda, abuk sabuk konuşsa eşim cevap veriyordu. Madem eşinizin yaninda soyluyor bir zahmet eşiniz de cevabini versin, sizi ne kadar begendigini soyleyip bozsun yani.

Ben kvye cevap vermek yerine eşim ortamda yoksa bile kvnin her laf sokmasini eşime yetiştirdim. 😬
Böylece bana laf sokmayi birakali yıl oldu. Kafam rahatladi.
Öbür türlü cevap verdikce didişmek, gelini kizdirmak hoşuna gidebiliyor bazi kaynanalarin. 😁

Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim.
Kesinlikle ben de bu cevabı verirdim. Bu cevabı verdiğinizde bu profil muhtemelen göz yaşları içinde oğluna ağlayacak oğlu sorumluluk sahibi evlâd olarak dibinizde bitecektir. Ona da annesi densiz densiz konuşurken neden saksı taklidi yaptığı sorulabilinir.

Konu başlığına bak konu sahibi, yani kaynananın seni beğenmesi çok mu önemli, bizim toplumun dayatması işte çoğu kadına; kaynanaya yaranmak, görümceye yaranmak, kendini durmadan birilerine beğendirmek.. yine söylüyorum, ne münasebet?! Böyle bi görevin yok, güzel ol çirkin ol, kimsenin bunu dile getirme ve seni yorumlama haddi yok, Allah aşkına sınırlarınız olsun. Kavga edin, herkese cevabı yapıştırın demiyorum ama şu kafalardan bi çıkın önce.

Kesinlikle kocada suç var ama kalkıpta kocama sende bi şey söyle diyip yoktan yere pay çıkarmam. Sinsice akıllıca aşkım sende annenin abuk sabuk konuşmasından rahatsız oluyosun farkındayım. Sen benimsin bende senin. Annen yaşlı çok ileri gitmeden bi şey deme boşver diyip kocamıda arkama alırım. İki kat kızar ona farkındalık kazanırsa tabi . Çok saftirik bi adam anlamaz

Ben uzun suredir kv ile muhatap olmuyorum bu tarz konularda, abuk sabuk konuşsa eşim cevap veriyordu. Madem eşinizin yaninda soyluyor bir zahmet eşiniz de cevabini versin, sizi ne kadar begendigini soyleyip bozsun yani.

Ben kvye cevap vermek yerine eşim ortamda yoksa bile kvnin her laf sokmasini eşime yetiştirdim. 😬
Böylece bana laf sokmayi birakali yıl oldu. Kafam rahatladi.
Öbür türlü cevap verdikce didişmek, gelini kizdirmak hoşuna gidebiliyor bazi kaynanalarin. 😁
Sanki ben yazmışım gibi okudum özellikle bana laf sokmasını eşime yetiştiririm kısmını 😘

Back
X