Kaynanam beni deniyor

behayat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
92
85
8
28
Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki. Eşime söyledim suçlu olan ben oldum annesi beklemiş gelinmişim haklıymış yanımda bakabilecek kızı var diyorum sen gelinsin demek ki senden beklemişler diyor. Annesine hak veriyor. Benim annem düğünden sonra rahatsızlandı babam ciddi bile olmayarak şakasına gel annene bak dedi annem karşı çıktı olmaz öyle şey o artık evli kendi evi yuvası var herzaman koşup gelemez ben ondan böyle birşey isteyemem diyor benden istemeyen ananem gelinine bu konuyu açmaz bile . Yalnız olsa tamam ama değil toplum yapılarına göre gelin ağırlar bakar hizmet eder tüm yükü sırtlanır ben bunu yapamam dediğim için vicdansız oldum . Huzurumuzu bozdular umarım artık rahatlamışlardır.

Son düzenleme:
Ayy ne yapacakmışsınız 3 haftalık evliyken hemen geliyorum anneciğim deyip eşinizi bırakıp kaynananıza mı gidecekmişsiniz? Ben olsam eşime söylerdim ne alaka yani diye.
Eşim annesine çok düşkün birşey söylesem kondurmaz çok kuruldum biraz da sinirledim bu ne demek önemli birşey de değil kadınsal hastalık

Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam bir rahatsızlığımdan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gecelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup tapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
direk eşinize söyleyin. sizin ailenizde sınavlara tabii tutulma varmış deyin.
allahım bu insanları anlamıyorum . neden bu kadar kötüler.

Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam bir rahatsızlığımdan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gecelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup tapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.

Annen ile evlenmedim. Nikah kıyılırken "Hastalıkta ve sağlıkta" denilen kısmı neden üstüne alınmış anlamış değilim deseydiniz

Eşim annesine çok düşkün birşey söylesem kondurmaz çok kuruldum biraz da sinirledim bu ne demek önemli birşey de değil kadınsal hastalık
Boş verin ya Allah aşkına ben anlamıyorum sadece erkeklerin mi annesi var siz ağaç kovuğundan mı çıktınız bu kadar çekinmeyin söyleyin bence

Ben konu sahibine çok hak veremedim maalesef
Ben baştan böyle bir talepleri olmaması için tavrımı koydum. Ayrıca önemli bir operasyon değil küçük birşey ve biz daha yeni evliyiz kendilerine de söyledim yakında olsam söylemenize dahi gerek yok ama uzaktayız görümcem de yanlarında .maddi olarak da çok borcumu var yol masrafı bile bize yük önemli bir durum olda bunlar düşünülmez bile ama önmeli birşey değil kadın hastalığı

Merhaba arkadaşlar.
Annem ameliyat olacaksa kimseden birşey beklemem ben giderim. Ayrıca ne sınavı bu kendisini kim hoca tayin etmiş acaba. 3 haftalık evliliğe sorun çıkarmak için bahane mi arıyorlar. Gereksiz bir muhabbet. Rahat bırakmayacaklarsa evlendirmesinler oğullarını ya. Ama bence takmayın başka türlü hayat geçmez. Böyle lafları ciddiye almayıp şakayla karışık bir cevap yapıştırın gitsin.

Kocana söylesene ay çok komik bir de böyle diyorlar ne kadar ayıp denemek falan. Sonuçta kardeşin var o bakar ki.

Back
X