- Konu Sahibi Ziyagillerdenn
-
bacım yanlış anlama ama bence sen bu sevdadan vazgec.. bende bır zamanlar senın kaynanaya benzer bırının öğluna nısanlanmıştım.. acıkcası cokta sevıyordum.. ama bıtırdım nısanı... sonra baskasıyla evlendım ve cok mutluyum.. hıı diğer cocuk mu naptı aldım haberlerını evlenmış boşanmış kım ceker be o kaynanayı.. allah yardımcın olsun...
Bırakmayı düşünmedim değil. ama öle iyi öyle seviyorki beni ki bende onu çok seviyorum. onsuz durmak istemem yapabilrmişim gibide gelmiyor açıkçası. ama kaynanam resmen hayttan soğuttu beni 1 ay içerisinde her 2 saatte bir gözyaşı döktüm. sözlümde çok üzüldü evdede çok kızmış annesine ama benim yanımda hiç bişi demedi. içten içe acaip kırıldım onada söyledim.' ben bişey deseydim olay büyürdü' dedi. bana inandırıcı gelmedi. off Allahım ya ne zormuş sonu nolcak hiç bilemiyorm. sözlüm sana bişey yapamaz diyor ama ben hiç inanmıyorum. çok fettah çok fena bir kadın. geçen arkadaşın birisi kaynanası yüzünden boşandı. duydukta dahada bi fena oluyorum. buraya bakıyorm konuların yarısı kaynana ile ilgili. bu kadın başıma bela oldu. görünüşte iyi gibi beni seviyo gösteriyor herkese ama bana sğrekli laf sokma çabalarında. kedni kaynanasından çok çekmiş aamacı banada çektirmek. sözlüm bi evin bi oğlu. düşün düşün bittim artık
seni öyle iyi anlıyorum ki. bence de yol yakınken dön. ben şahsen o zaman yapmadığım için bunu pişmanım. tamam şimdi nişanlın yanında oluyor ama evlenince dip dibe olunca kaynananla kocan dengeyi sağlayabilecek mi ? şimdi daha sakinsin ama o zaman hem görüp hem tahammül etmek daha zor gelecek. ve her ne olursa olsun sağlam bas yere. bunu da herkese göster
ya kızlar mesela ben size şöle açıkliyimmm zaten şu olaydan snra hep dşünmeye başladım, arkadaşımın arkadaşı kaynanası yüzünden boşanmış. onunda sebebi kaynanası gece falan bunların odasına girip üstünü örtüyormuş oğlunun. hep gelinini dışlıyoruş hatta dövmüş bi kere. biz sözlümle bu knuyu knuşuyorduk. kulak misafiri oldu. ' olabillir oğlu gelip örtebilir oğlu onun normal bişi' dedi. gelini suçladı. ya çok korkuyorm. ne bilim banada yaparsa. dayanamam ben. bi sürü şey kızlar hep böyle ben oğlunun karısı değilde bakıcısıymışım gibi davranıyor bana. beni hizmetçi alıyor sanki oğluna. sözlüm hiç knu açmıyor. bende hep annen böle dedi şunu dedii demek istemiyorm ama çok sıkıldım artık. sözde foto çekilirken bile sözlümle biz eleleydik bizi ayrdı ortamıza geçti. sözlüm ' anne ayrmasaydım diyincede' ben anneyim ayırrım oğlum ' dedi.
ya kızlar mesela ben size şöle açıkliyimmm zaten şu olaydan snra hep dşünmeye başladım, arkadaşımın arkadaşı kaynanası yüzünden boşanmış. onunda sebebi kaynanası gece falan bunların odasına girip üstünü örtüyormuş oğlunun. hep gelinini dışlıyoruş hatta dövmüş bi kere. biz sözlümle bu knuyu knuşuyorduk. kulak misafiri oldu. ' olabillir oğlu gelip örtebilir oğlu onun normal bişi' dedi. gelini suçladı. ya çok korkuyorm. ne bilim banada yaparsa. dayanamam ben. bi sürü şey kızlar hep böyle ben oğlunun karısı değilde bakıcısıymışım gibi davranıyor bana. beni hizmetçi alıyor sanki oğluna. sözlüm hiç knu açmıyor. bende hep annen böle dedi şunu dedii demek istemiyorm ama çok sıkıldım artık. sözde foto çekilirken bile sözlümle biz eleleydik bizi ayrdı ortamıza geçti. sözlüm ' anne ayrmasaydım diyincede' ben anneyim ayırrım oğlum ' dedi.
sözlümü tanıyan herkes sever sayar çok efendi biri. ben ayrılıcam desem şimdi herkes beni suçlar o kadar iyi birisi yani. evlendikten sonrada üst katta oturmam dedim sözüme tmm dedi. bazen oda annesine katlanamıyor . şu evden bi kurtulsam falan diyo ama siniri geçince annesinin yanında. annem hep yanımda ama onada herşeyi anlatamıyorm hatta kimseye herşeyi anlatamıyorm. kaynanam laz benim bilirsiniz daha bi baskın oluyorlar. bizde boşanmak yoktur diyor sürekli hani dayak yesende üzülsende çekiceksin gibilerinden. çok ağladığımda bu olaylar olduğunda babam at yüzüğü ozaman dedi. ben yapamadım. sözlüm çok kötüydü çünkü. ona kıyamıyorm onun bi suçu yokki şuanda.a ma işte değişirse nolur onu bilemiyorm ozaman ben mahfolurum
sözlümü tanıyan herkes sever sayar çok efendi biri. ben ayrılıcam desem şimdi herkes beni suçlar o kadar iyi birisi yani. evlendikten sonrada üst katta oturmam dedim sözüme tmm dedi. bazen oda annesine katlanamıyor . şu evden bi kurtulsam falan diyo ama siniri geçince annesinin yanında. annem hep yanımda ama onada herşeyi anlatamıyorm hatta kimseye herşeyi anlatamıyorm. kaynanam laz benim bilirsiniz daha bi baskın oluyorlar. bizde boşanmak yoktur diyor sürekli hani dayak yesende üzülsende çekiceksin gibilerinden. çok ağladığımda bu olaylar olduğunda babam at yüzüğü ozaman dedi. ben yapamadım. sözlüm çok kötüydü çünkü. ona kıyamıyorm onun bi suçu yokki şuanda.a ma işte değişirse nolur onu bilemiyorm ozaman ben mahfolurum
tatlım durumun zor gerçekten ama bizim lafımızla bitirme ilişkini. ama arkadaşlar doğru söylüyor baştan ipleri elllerine verirsen bi daha kurtulamazsın evliliğin mutluluk yerine cehenneme döner. unutmaki nişanlılık süresi ailece birbirinizi tanıma sürecidir ve süreç içersinde sözlünün seni ezdirmemesini sağla. senbiraz pasif kalıyosun olaylar karşısında bende öyleyim ama allah tan kaynanam başka şehirde. sofrada sana laf sokup kalkmışlar sende kuzu kuzu sofrayı bulaşıkları tek başına toplamışsın. incelik yapmışsın ama incelik anlayana yapılr. anlamayanada anladığı dilden konuşulur. emin ol şu zamanda kendini ezdirmeyen herşeye cevap veren gelinler daha gözde oluyorlar. seviyeni düşürmeden kibarca cevap ver nişanlınla konuş beni savunmak zorundasın ailene karşı. bende kendi aileme karşı aynı şeyi yapmalıyım başka türlü 3. kişilerle mutlu olamayız vs. konuş biraz . sonra bak bakalım durumlar ne olacak ona göre yine yazarsın kaynanayla bi arada çok zor. allah yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?