kaynanam beni kıskanıyor galiba

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?

Aksi görüşleri kabulleniyormusun ona göre cevap vereyim :)

kaynanız doğal olarak yaşını almış bir bayandır ,evdesiniz işe giderken rahat olur gibi birşey söz konusu değil, e benzinde litre fiyatı uçuk ..ondan ötürü öyle söylemiştir,anlayışlı yaklaşmak lazım sizi neden kıskansın ki? o anne siz eşsiniz ona ne ki!! kısmında haksızsınız her anne gibi evladının sıkıntı çekeceğini düşünmüş bana öyle geldi

Kaynanan yanlış bir şey demiş ama bir sorum olacak arabanız var mı?Eğer varsa bırak eşin 50bine ikinci el alsın ki bu bile fazla.Birinci el alırsa batar adam..

Kaynanan ustune vazife olmayan birsey soylemis ..

Ama 2. El araba gayet iyi , ilaki sifir olmasi gerekmiyor.. eger sifir alabilecek param kenarda varsa alirim pesin..
Ama borca gireceksem eksik kalsin.

Eşinizin maddi olanakları varsa isterse Hammer alsin kime ne?
Ama kayinvalide konusunda haksizsin. Kendince oğlunun sıkıntıya girmesini istememis. Gorusmeyi kesmek cok sacma. Kadin fikrini soylemis sonucta.

İlk olarak ikinci el al bence.Allah korusun kaza bela surtme carpma olur guzelim araba gitmesin manyak dolu.Kayinvaliden konusunda ise haklisin onu ilgilendirmez.Kocan alcam demis.Bu arada ikinci eli 50 milyar olan hangi araba yahu?

İlk olarak ikinci el al bence.Allah korusun kaza bela surtme carpma olur guzelim araba gitmesin manyak dolu.Kayinvaliden konusunda ise haklisin onu ilgilendirmez.Kocan alcam demis.Bu arada ikinci eli 50 milyar olan hangi araba yahu?
leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum

leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum

annemde ilk sifir istemisti...babam olmaz dedi eve aldigimiz 2. arabamizdi ve ikinci el aldi..iyikide oyle yapmis cunku yeni ogrendigi zamanlar kaldirima cikti,cop kovasina carpti,cizdiler,surttuler.yoksa guzelim arabanin degeri gidecekti.temiz yeni kasa bulursunuz bence

50 bine ikinci el araba mı alınır yahu
Bu arada kaynanan yanlış bir laf söylemiş, sen de maşallah inadına sıfır araba alıcam diyorsun, pardon aldırcam diyosun. Eşin parayı sokaktan toplamıyorsa sıfır arabaya ne gerek var? Kaynananla inatlaşma benden sana tavsiye. Mesafeni koru ama ağız dalaşına girme veya böyle bi şeye müsaade etme.
Bu arada ev hanımları da araba kullanabilir ne var ki?

Bu sıfır araba isteğin niyeyse inat gibi geliyo bana.
Bak istedim kocam da aldı oh demek için sanki...
Çünkü daha ehliyetini bile almamış birisi sıfır araba istemez normalde, bilir çünkü o güzelim arabanın başına ne işler gelecek

Kayınvalideye gelince aslında sorun yok asıl sorun eşinin bunu sana getirmesinde. O kadın eski toprak onun kafa "bu kadın evde sıfır arabayı napcak, işe falan da gitmeyecek size bi'araba yeter" diye düşünür. Oğluyla konuşmuş, senin annen hiç yorum yapmıyo mu?

bi tek kaynanan mı bende seni kıskandım.... şaka bi yana kaynana işte adı üstünde o konuşacak dinleyip yüzüne güleceksin tamam deyip bildiğini yapacaksın...

bi tek kaynanan mı bende seni kıskandım.... şaka bi yana kaynana işte adı üstünde o konuşacak dinleyip yüzüne güleceksin tamam deyip bildiğini yapacaksın...

zaten bizi kıskandırmak için açılmış bir konuya benziyor 50 bine 2. el araba mı şaka gibi

Sıfır arabamı geçen ay 58bine aldık. İkinci ele 50 bin verecek adamın aklına şaşarım. Bu arada ilk arabam 8000 ikincisi 15000 tl idi. Beş senelik sürücüyüm anca kendime güvendim de sıfıra geçebildim. E parayı sırf kocamız kazanmıyor tabi, çizsek vursak canımız acıyor. Emek olunca yemesi de zor oluyor sanırım.

Kayınvalidenizin sizi kıskandığını sanmıyorum. Yaşlı kadın, eski nesil işte. Onu havaya harcanan para olarak görüyordur. Gereksiz buluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…