Aksi görüşleri kabulleniyormusun ona göre cevap vereyim :)ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Kaynanan yanlış bir şey demiş ama bir sorum olacak arabanız var mı?Eğer varsa bırak eşin 50bine ikinci el alsın ki bu bile fazla.Birinci el alırsa batar adam..ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Kaynanan yanlış bir şey demiş ama bir sorum olacak arabanız var mı?Eğer varsa bırak eşin 50bine ikinci el alsın ki bu bile fazla.Birinci el alırsa batar adam..
leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorumİlk olarak ikinci el al bence.Allah korusun kaza bela surtme carpma olur guzelim araba gitmesin manyak dolu.Kayinvaliden konusunda ise haklisin onu ilgilendirmez.Kocan alcam demis.Bu arada ikinci eli 50 milyar olan hangi araba yahu?
leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum
bi tek kaynanan mı bende seni kıskandım.... şaka bi yana kaynana işte adı üstünde o konuşacak dinleyip yüzüne güleceksin tamam deyip bildiğini yapacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?