kaynanam beni kıskanıyor galiba

Bende ehliyetimi geçen sene aldım.
İlk arabamı "özellikle" ikinci el aldım çünkü acemiydim.
Bir kaç kere çizdirdim,kaldırıma çarptım,çöp bidonuna çarptım vs.. Eğer arabam sıfır olsaydı yazık olacaktı.
Daha ehliyet bile ortada yokken sıfır araba sürtüşmesine girmeniz mantık dışı.

Ben bile oturduğum yerden gereksiz bulurken kayınvalide oğluna elbet kıyamaz.
Ben ev hanımının yani çalışmayan bi'kadının "banane ya sıfır istiyorum kocam değil mi alsın" kafasını itici buluyorum. Kayınvalideyi bu yüzden sevdim, dara düşmesini istemiyo çünkü OĞLU.

zaten bizi kıskandırmak için açılmış bir konuya benziyor 50 bine 2. el araba mı şaka gibi
galiba... biz aldık 3-4 ay önce 2. el 15 bine eşim sürüyoda ben daha yeni yeni az gaza bassam adam arabaya bişi olcak diye korkuyo hem gecenlerde köy yoluna bi kanala düştük kapısı falan hasar gördü 15 bine bile acıdık işden bi gelsin görür o adam 50 bine 2. el araba alıp acemi şoföre verecek hihihi

50 binlira ikinci el parasımı

sıfırın mı ?

ve naktiniz varmı?

borçlancakmısınız
eşinizin maaşı nedir görevi nedir

Kaynanan yanlış bir şey demiş ama bir sorum olacak arabanız var mı?Eğer varsa bırak eşin 50bine ikinci el alsın ki bu bile fazla.Birinci el alırsa batar adam..

Aynen. İkinci eli elli bin olan arabanın birinci eli kimbilir kaç paradır.

Bi arkadaşım bmw marka arabasını 60bine satışa çıkarıyor. Muhtemelen bayanın eşi de bu minvalde bi araba alacak. Ama daha ehliyetini bile almamış birisine çokk çoook fazla günah!!

Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bugün 50.000 lik arabayı beğenmiyorsunuz, enteresan.

Valla kayınvaliden hangi niyetle söylemiş bilemem, görüşüp görüşmemek de sana kalmış ama 15 yıllık şoför olarak benim sana tavsiyem sıfır araba alma. Kaldı ki ikinci eli bile elli bin olan bir arabadan bahsediyorsun artık markası modeli neyse.... Bir de sıfır aldığını düşün. Daha acemisin. Gereksiz olacak yani. Bir bakıma o parayı çöpe atmış olacaksın haberin olsun. Bir kapris uğruna değmez bence.

işte bunlar hep can sıkıntısı

Ah parkon ah
Nettin sen :)

Neeee

bayanlar araba kullanmam guzel hatta şöyle dıyım rakiplerime göre on kat iyidi bugun sınav yerıne girdim.
bır kaç bayan daha arabayı kaldıramadan stop etti. bende kesın gecerım dedım hayatımda hıc stop etmemısım. neyse sıra bana geldı hocalar cay ıcecektı obur hoca 7 dk var yetısmez dedı. 7 dk sonra arabay bındım gayet guzel kaldırdım arabayı sınyal verdım en ufak hata veya heyecanım yoktu. bır yokusa geldık ordan sola donecektım yanlıslıkla ıkıncı vıtesle kalkmaya calıstım araba kalkmadı tam 1 e aldım hoca arkaya gec kaldın dedı aynen anlattıgım gıbı yarım saatlık sureyı doldurmak ıcın çay ıcmeye gıttıler.. sımdı gırenlerın yorumları okuyorum herkes stop etmıs ama dewam etmıs 5 kez eden bıle var ve ben kaldım bı dahakı sınav ucretı 150 tl 150 tl benım ıcın cok bı parA REsmen hakkım yenıldı arkadaslar ne yapmam lazım? nereye sıkayet etsem ağladım eve gıdıp hıc beklemıyordum hiç.... beklesem bu kadar zoruma gıtmez

Yanlış mı hatırlıyorum diye baktım,doğruymuş.konu yukarda arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…