Sıfır arabamı geçen ay 58bine aldık. İkinci ele 50 bin verecek adamın aklına şaşarım. Bu arada ilk arabam 8000 ikincisi 15000 tl idi. Beş senelik sürücüyüm anca kendime güvendim de sıfıra geçebildim. E parayı sırf kocamız kazanmıyor tabi, çizsek vursak canımız acıyor. Emek olunca yemesi de zor oluyor sanırım.
Kayınvalidenizin sizi kıskandığını sanmıyorum. Yaşlı kadın, eski nesil işte. Onu havaya harcanan para olarak görüyordur. Gereksiz buluyordur.
galiba... biz aldık 3-4 ay önce 2. el 15 bine eşim sürüyoda ben daha yeni yeni az gaza bassam adam arabaya bişi olcak diye korkuyo hem gecenlerde köy yoluna bi kanala düştük kapısı falan hasar gördü 15 bine bile acıdık işden bi gelsin görür o adam 50 bine 2. el araba alıp acemi şoföre verecek hihihizaten bizi kıskandırmak için açılmış bir konuya benziyor 50 bine 2. el araba mı şaka gibi
Yok canım 30 km onunsınırı. 30 km boyunca sıfır araba kullanacka arkadaş. Gerçi onu da kendisi henüz kullanamayacağı için kocası falan kullanacak muhtemelensıfır arabayı 1 km surdugunuz andan ıtıbren 2.el olur anlatabıldım mı
Valla iş zengin kocada bitiyo arkadaşlar, ben bırakıyorum okulu, banane alsın sıfır araba :)
Kaynanan yanlış bir şey demiş ama bir sorum olacak arabanız var mı?Eğer varsa bırak eşin 50bine ikinci el alsın ki bu bile fazla.Birinci el alırsa batar adam..
Yok yaa bi araba için değmez artıkBizden geçti artık darısı başına bul zengin kocayı al sıfır arabayı
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Valla kayınvaliden hangi niyetle söylemiş bilemem, görüşüp görüşmemek de sana kalmış ama 15 yıllık şoför olarak benim sana tavsiyem sıfır araba alma. Kaldı ki ikinci eli bile elli bin olan bir arabadan bahsediyorsun artık markası modeli neyse.... Bir de sıfır aldığını düşün. Daha acemisin. Gereksiz olacak yani. Bir bakıma o parayı çöpe atmış olacaksın haberin olsun. Bir kapris uğruna değmez bence.ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bugün 50.000 lik arabayı beğenmiyorsunuz, enteresan.
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?