- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bi arkadaşım bmw marka arabasını 60bine satışa çıkarıyor. Muhtemelen bayanın eşi de bu minvalde bi araba alacak. Ama daha ehliyetini bile almamış birisine çokk çoook fazla günah!!
Aa saf saf yorum yaptımKaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bugün 50.000 lik arabayı beğenmiyorsunuz, enteresan.
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bugün 50.000 lik arabayı beğenmiyorsunuz, enteresan.[/QUO
Bak bu iyiydi..
50 binlik arabayı beğenmeyen 150 tl yi veremiyor demekKaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Veremiyorum dememişte, 150 tl benim için çok para demiş. Garip yani.50 binlik arabayı beğenmeyen 150 tl yi veremiyor demek
hesap şaştı şimdi
Bu kadar basit bir meseleden baglari kopariyoraaniz yazik kayinvalidenize de esinize de. Kime dusmusler..ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Veremiyorum dememişte, 150 tl benim için çok para demiş. Garip yani.
Ay o bu muymuş? Biz de düştük tongaya iyimi...Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
50 binlik arabayı beğenmeyen 150 tl yi veremiyor demek
hesap şaştı şimdi
Belkide sürekli param yok diyen zenginlerdendirİşte zenginlik böyle bi şey, insanlar böyle zengin oluyo demek ki
O şimdi kıkırdayarak çekirdek çitliyor.Konu sahibesi bi yorum yapaydı iyiydi konuya boş boş bakacağına
Veremiyorum dememişte, 150 tl benim için çok para demiş. Garip yani.
MuhtemelenAcaba 150 yi 150 bin mi sandı ?
Bizde toplaşıp bir minibüs alak inadınaİşte anca çeneniz yoruluyo pis fakirler cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?