Kaynanam beni şimdiden sevmiyo

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Kızlar benim 4uzun süreli güzel bi ilişkim var ikimizde okuyoruz son 1 senesi kaldı sonra askerliğe gidicek ve benim okulum bitince evlenicez İnşallah. Ama bana annesinden verdiği haberlere göre annesi şimdiden diyomuşki ben karadenizli gelin istemiyorum ve benim anne tarafıda baba tarafıda karadenizli şimdiden aklına girmeye başlamış benide sevmiyo zaten benim hayalimde kaynanasıyla mutlu mesut geçinen gelin olmak vardı ne yapsam bilmiyorum çokiçime oturdu insanlık nereli olduğuyla mı ölçülüyo anlamıyorum ne yapcam ben

Son düzenleme:
Tanışıyor musunuz?
Nerden bu kanıya vardınız . .
Daha yıllar var , kafanı yorma . .

Kendileri nereli merak ettim

Tanışıyor musunuz?
Nerden bu kanıya vardınız . .
Daha yıllar var , kafanı yorma . .

Tanışıyoruz ama kötü bi tanışma olmuştu sonrasında sevgilime benim hakkımda çok laf etmişti zaten şimdi bunu söylemesine şaşırmıyorum :)

Tanışıyoruz ama kötü bi tanışma olmuştu sonrasında sevgilime benim hakkımda çok laf etmişti zaten şimdi bunu söylemesine şaşırmıyorum :)

Sevgilin laf taşıyor resmen. .
Daha evlilik yakın değil. .
Zamana bırak. .

Sevgilinin bunu gelip sana söylemesi çok manidar senin ailen de onu istemese kendisi ne tepki verecek acaba. Üstelik daha askere gidecek senin okulun bitecek de evleneceksin de oooo o zamana kadar neler değişir neler. Şimdiden kafaya takılacak bi durum yok.

Allah allah memleketle ne ilgisi var her yorenin iyisi kotusu var. Koca kadin olmus ogrenememis sanirim

yavaştan alarm sinyallerini çalmaya başlamış kötü kv olmayada meyilli gibide işiniz zor ama suçlu senin erkek arkadaşın şimdiden laf ettiriyorsa artık ilerisini düşünmek istemezsin adam gibi ben bu kızı seviyorum demesi lazım gelirdi

Annesi karadeniz kızlarına karşı önyargı geliştirmiş bence git tanış önyargısını kır öyle bir davran ki karadenizden gelin alınır hem de telli duvaklı desin ters köşe yap

Daha nerden baksan 2-3 yil var
Simdiden derdine dusmeyin

Kaynanasından çok çektiği için öyle demiştir ve tüm Karadenizliler kv si gibi olacak sanıyodur sen iyi biriysen zaten seni tanıdıktan sonra söylediğinden utanır

söz yok nişan yok, kadın senin nereden kaynanan oluyor ?

not: erkek annesiyim, bir ağırlığımız olsun dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…