Kendileri nereli merak ettimKızlar benim 4,5 senelik güzel bi ilişkim var ikimizde okuyoruz son 1 senesi kaldı sonra askerliğe gidicek ve benim okulum bitince evlenicez İnşallah. Ama bana annesinden verdiği haberlere göre annesi şimdiden diyomuşki ben karadenizli gelin istemiyorum ve benim anne tarafıda baba tarafıda karadenizli şimdiden aklına girmeye başlamış benide sevmiyo zaten benim hayalimde kaynanasıyla mutlu mesut geçinen gelin olmak vardı ne yapsam bilmiyorum çokiçime oturdu insanlık nereli olduğuyla mı ölçülüyo anlamıyorum ne yapcam ben
Kendileri nereli merak ettim
Tanışıyor musunuz?
Nerden bu kanıya vardınız . .
Daha yıllar var , kafanı yorma . .
Sivaslı kaynanalar evliyami oluyormuş hem sende rizelimisinSivaslı ama eşi Rizeli herhalde o da kaynanasından çok çekti
Tanışıyoruz ama kötü bi tanışma olmuştu sonrasında sevgilime benim hakkımda çok laf etmişti zaten şimdi bunu söylemesine şaşırmıyorum :)
Kızlar benim 4,5 senelik güzel bi ilişkim var ikimizde okuyoruz son 1 senesi kaldı sonra askerliğe gidicek ve benim okulum bitince evlenicez İnşallah. Ama bana annesinden verdiği haberlere göre annesi şimdiden diyomuşki ben karadenizli gelin istemiyorum ve benim anne tarafıda baba tarafıda karadenizli şimdiden aklına girmeye başlamış benide sevmiyo zaten benim hayalimde kaynanasıyla mutlu mesut geçinen gelin olmak vardı ne yapsam bilmiyorum çokiçime oturdu insanlık nereli olduğuyla mı ölçülüyo anlamıyorum ne yapcam ben
Annesi karadeniz kızlarına karşı önyargı geliştirmiş bence git tanış önyargısını kır öyle bir davran ki karadenizden gelin alınır hem de telli duvaklı desin ters köşe yapKızlar benim 4,5 senelik güzel bi ilişkim var ikimizde okuyoruz son 1 senesi kaldı sonra askerliğe gidicek ve benim okulum bitince evlenicez İnşallah. Ama bana annesinden verdiği haberlere göre annesi şimdiden diyomuşki ben karadenizli gelin istemiyorum ve benim anne tarafıda baba tarafıda karadenizli şimdiden aklına girmeye başlamış benide sevmiyo zaten benim hayalimde kaynanasıyla mutlu mesut geçinen gelin olmak vardı ne yapsam bilmiyorum çokiçime oturdu insanlık nereli olduğuyla mı ölçülüyo anlamıyorum ne yapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?