Kaynanam beni şimdiden sevmiyo

kaynanasıyla mutlu mesut yaşayan beri gelsin

Kaynananiz kendisi Rizeli bir aileye gelin gitmis buyüzden istemiyorsa sizin sucunuz ne hem bu sefer gelin aliyor aslinda böyle baksa,, siz iyi niyetinizi gösterin ogluda isteyince belki hayir diyemez zamanlada sizi tanidikca fikri degisebilir

kaynanan mı seninle evlenecekte oralı buralı istemem diyor. ne cahil insanlar yaaa.... kızım yol yakınken bazı şeyleri gözden geçir. cahillerle uğraşmak ömür tüketir

Bazen hayatımızdaki erkekleri o kadar gözümüzü karartıp seviyoruz ki insanların kolaylıkla görebildiği şeyleri göremiyoruz. 3 sayfa boyunca pek çok arkadaşım yazmış, anlatmaya çalışmış. Kayınvalide adayının bir tuhaflığı yok. Gayet normal. Tuhaf olan sana bu lafı yetiştiren erkek arkadaşın. Sana bunları anlatmasının birkaç nedeni olabilir. Mesela egosu yüksektir. "Bak ben ne kadar değerliyim, benimle evlenmek o kadar kolay değil" demek istiyordur. İkinci ihtimal evlilik konusunda ciddi değil, şimdiden yolu hazırlamaya başlamış.

sen kv ile değil de o kocayla mutlu olabilecek misin?şimdiden laf taşıyıp etkileniyor annesinden evlenince ne olacak sanıyorsun?seni saydırıp sevdirecek kişi erkek arkadaşın bence.ne bu böyle hiç hoş değil.

Kaynanan önyargılı sadece önyargilarini yıkmakta sana kalmış..
Önyargılarını yık

Erkek arkadasinin arada dengeleri kurmayi ogrenmesi gerekiyo. Aman sakin guvenip onun ailesiyle ilgili bir yorum falan yapma. Emin ol senin dediklerini de aynen annesine tasiyor.

bak canim,üzülme hiç.,ben yaşamadım ama gördüm dayimin buyuk lafi vardı aslaa
kattaa kizimi arap 'a vermem derdi.. (yanlis anlamayin dayimin fikriydi) gel zaman git zaman bjz büyüdük yasitim kuzenime talipler haberler ...yok vermem okusun dedi kiz okudu uniyi..
okul bitti eve döndü 3 ay sonra bir duyduk kaçmış. .aralarini yaptik damat arap..dayim ile suan baba ogul olsa okadar kaynasamazlar..
cunku iyi bir es ve damat oldu dayim da bunu gordukce daha da sevdi..
siz de iyi bir es ve gelin olun ana kizlara tas cikarin

Sen de onu sevme

Sivaslı olsan da sevmezdi, sevmeyecekse..
Memleketleri genellemek o kadar yanlışki, ayıp, günah ne bilim, her türlü kötü...

Sevgilinin de sana gelip böyle söylemesi hoş değil

KV denin önyargisi var belli ama sevgilin

Sevseydi bir sorun var bu işte derdim.
Sevmediğine göre, kesinlikle doğru kişisiniz...

Hee bir de seviyormuş gibi görünüp arkadan yuva yıkanlar var. Sen şükret ki sevmediği ortada.

Ayy benimkide karadenizli olmayan gelin istemiyorum diye tutturmuştu. Her kesimin iyisi kötüsü var anlamıyorum sınıflandırmayı . Takma kafana sevdiğinin tavrı önemli gerekirse annesini senin için karşısına alabilecek mi haklının yanında olucak mı ? Her şey ona bağlı dengeyi kurabilmesi için.

Bunu sana söyleyen, annesini ikna edemeyen sevgilinde var problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…