İnsanlık denen bişe var bilmem bilir misiniz ?Ayy bende hiç aramam nefret ederim telefon konuşmasından, aramamak kötü insan yapmaz. İlk başlarda bana da çok baskı vardı ara ara diye. İnsanları bi salın.
İnsanlık bilmeyenler böyle düşünüyor demekki yapacak bişe yokÇok mu önemli aramaları ? Hiç umursamam ki umursamiyorum ne ailemi ne beni aramasalar aramasinlar bende onları aramıyorum çokta umrumda . Kafanıza takacak en son şeylerden biri olsun bence
Ne demek niye arasınlar bu ne ya ? Bu bi İnsanlıktır insanlık.niye arasinlar ki ?
Ne kadar ters insansınız , soru soruyor ve cevap arıyorsunuz . Karşınızda sizin gibi dusunmeyenlere hemen insan degilsiniz damgası vurmak ne kadar hoş !!! Gereksiz bir tipsiniz size cevap verende kabahatİnsanlık bilmeyenler böyle düşünüyor demekki yapacak bişe yok
Cevap vermeye değmez şahsa canım ..yukarıda yazdıklarını okuBenimki de beni aramaz
Ben de onu aramam
Takacak ne var allah aşkına
Çok mu lazım
Çok insansınız evetNe demek niye arasınlar bu ne ya ? Bu bi İnsanlıktır insanlık.
insanlik boyle bir sey degil bana gore emin olun benim umrumda olmaz ben bana karsi davranislara bakarim .sakin olun ayrica fikrimizi sormussunuz bizce onemli degil demisizNe demek niye arasınlar bu ne ya ? Bu bi İnsanlıktır insanlık.
Davranış sıfır işte sıfır insan hal hatır sormak için arar onu aramıyosa özel zamanda arar yedi yabancı arıyor ama aile olduğunuz insanın umurunda olmuyorsunuz ne düşünürsünğz !?insanlik boyle bir sey degil bana gore emin olun benim umrumda olmaz ben bana karsi davranislara bakarim .sakin olun ayrica fikrimizi sormussunuz bizce onemli degil demisiz
Bak işine sizin gibi düşünenler yüzünden insanlık öldü iletişim sıfır herkesteÇok insansınız evet
yani ben sizinle ayni seyi dusunmuyorum bence aramamasi hic ama hic onemli degil .benim icim yanyana iken davranislari onemli .arasin aramasin umrumda olmaz .gorumcemle hic telde konusmuslugum yoktur benim ama gayet iyiyiz masallahDavranış sıfır işte sıfır insan hal hatır sormak için arar onu aramıyosa özel zamanda arar yedi yabancı arıyor ama aile olduğunuz insanın umurunda olmuyorsunuz ne düşünürsünğz !?
İçi içini yesin dursun o zamanCevap vermeye değmez şahsa canım ..yukarıda yazdıklarını oku
Peki bana bi cuma aramadım diye trip atıyosa şakasına ?yani ben sizinle ayni seyi dusunmuyorum bence aramamasi hic ama hic onemli degil .benim icim yanyana iken davranislari onemli .arasin aramasin umrumda olmaz .gorumcemle hic telde konusmuslugum yoktur benim ama gayet iyiyiz masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?