Kaynanam benimle hiç konuşmuyor

ddlovato

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
7
1
1
27
Kızlar merhaba ben 22 yaşında genç bir kızım sevgilim 31 yaşında ve onunla uyumumuz gerçekten muhteşem. Dün ilk defa aileler tanıştı çok heyecanlıydık ikimizde ama annesi benimle hiç konuşmadı elini öptürmedi. Oğlu evleneceği için çok üzgün ailem annesi bana böyle yaptığı için çok üzüldü. Samimiyetinize güvenerek belirtiyorum sevgilimin ailesi biraz anadolu insanı gerçekten dört dörtlük ağırladık ve ailemdeki herkes onlarla çok ilgilendi diğer gelini kapalı ben açık ve uzun boylu sarışın biriyim sizce beni beğenmedi mi çok üzgünüm kaynanamla kötü olmak beni çok üzer sizce kestirip atıp işi bitirmeli miyi yoksa kafaya takmayıp devam mı etmeliyim Lütfen akıl verin

Bence sevgilinize bir danisin bunu soyleyin annesi icinde sevdiginiz insandan vazgecmeyin

Bence fiziginizle ilgili degildir oglunun evlenmesini istemiyordur. Sevgiliniz eve maddi gelirmi sagliyor.
Evet önceleri çok yoksullarmış sevgilimin şuan kendi şirketi var ama her şeylerini yapmış durumda kaynanamda kocası da emekli oğluna resmen aşık zaten

Izlemeye alın. Hayıra alamet değil bu hareketler.genelde bu tip kv lerin ogluslari nisanliyken nişanlısına gayet olumludur ama evlendikten sonra anacı olur çıkarlar.

Kızlar merhaba ben 22 yaşında genç bir kızım sevgilim 31 yaşında ve onunla uyumumuz gerçekten muhteşem. Dün ilk defa aileler tanıştı çok heyecanlıydık ikimizde ama annesi benimle hiç konuşmadı elini öptürmedi. Oğlu evleneceği için çok üzgün ailem annesi bana böyle yaptığı için çok üzüldü. Samimiyetinize güvenerek belirtiyorum sevgilimin ailesi biraz anadolu insanı gerçekten dört dörtlük ağırladık ve ailemdeki herkes onlarla çok ilgilendi diğer gelini kapalı ben açık ve uzun boylu sarışın biriyim sizce beni beğenmedi mi çok üzgünüm kaynanamla kötü olmak beni çok üzer sizce kestirip atıp işi bitirmeli miyi yoksa kafaya takmayıp devam mı etmeliyim Lütfen akıl verin
kafasindaki gelin modeli degilsinizfir bi isler anneyr bagli degil farkinda oldugu icindir. brn anlamiyorum kalabaligin icinde boyle kosakoca kadinlar cocuk gibi kusipte elini nasil optrmez anlamis degilm sonra anam gariban diyorlar ula asil gariban benim;);) o bildin kaynanaaa. yani

kafasindaki gelin modeli degilsinizfir bi isler anneyr bagli degil farkinda oldugu icindir. brn anlamiyorum kalabaligin icinde boyle kosakoca kadinlar cocuk gibi kusipte elini nasil optrmez anlamis degilm sonra anam gariban diyorlar ula asil gariban benim:KK66::KK66: o bildin kaynanaaa. yani
Gerçekten hiç böyle bi sorun yaşamak istememiştim ama beni çok şaşırttı ve çok üzüldüm

Bence kadının kafasında başka gelin adayı var o yüzden bu halleri ...sen oğlunu al onada hayat dersi olsun ..ohhh...

Evet önceleri çok yoksullarmış sevgilimin şuan kendi şirketi var ama her şeylerini yapmış durumda kaynanamda kocası da emekli oğluna resmen aşık zaten
Sizin basiniza gelenlerin bir benzerini ben yasadim. Kaynanamlar geldi agzini bicak acmadi yuzume bile bakmadi gorumcelerimde dahil olmak uzere. Onlerine ne koyduysak yiyip icmediler. Kina gecemde kaynanam cok agladi bayildi dugun gunumde beni gelin cikartmasina gelmediler sonuc olarak ben degil onlar kendilerini rezil ettiler evime cagardim gelmedi bile ve ortada hic bir sebep yok tek sebep esimin onlara gelir kaynagi olmasiydi yani sorun paraydi.

*

Sizin basiniza gelenlerin bir benzerini ben yasadim. Kaynanamlar geldi agzini bicak acmadi yuzume bile bakmadi gorumcelerimde dahil olmak uzere. Onlerine ne koyduysak yiyip icmediler. Kina gecemde kaynanam cok agladi bayildi dugun gunumde beni gelin cikartmasina gelmediler sonuc olarak ben degil onlar kendilerini rezil ettiler evime cagardim gelmedi bile ve ortada hic bir sebep yok tek sebep esimin onlara gelir kaynagi olmasiydi yani sorun paraydi.

*
Peki şuan eşinizle bir sorununuz var mı?

Peki şuan eşinizle bir sorununuz var mı?
Yok canim ben bisey yapmadim cunku ama en buyuk etken benim babamin ve abilerimin esimin karsilarina alip konusmalari oldu eger benim kizim beni senin annen yuzunden ararsa cocugunuz varmis evlilermis dinlemem alirm kizimi ben evladimi sokakta bulmadim cahil insanlara mundar edemem ona gore arada duzgun kopru kur benim cocugumsenin annenle gorusmek istemezse zorlayamazsin demisti onunda etkisi var. Evliligim ilk zamanlarnda esim birden anneci olmustu ki kendisi bana annesini kotulerdi dusunebiliyomusun 😊 Yani sunu unutma evleniriz esim beni annesine tercih eder falan diye dusunme oyle bisey olmuyor.

elini öptürmedi derken tokalaşma filan da mı olmadı? havada mı bıraktı?

Back
X