Kaynanam bileziklerime taktı.

İyi günü var kötü günü var ben kenarda tutmak istiyorum anne o yüzden veremem
Siz biraz daha bekleyip öyle alın. bana bileziği tekrar alacağınıza direkt arsayı tamamlamış olursunuz deyin bence.
O bilezik giderse yenisi gelmez

Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Dogum hediyesibalicaz dediniz almadiniz bunlari geri vericem diyorsunuz vermezsiniz de geç 😂 yapicam diyip yaomayan insanlardan nefret ederim . Olmadi calindi de bankaya yatir borca gitti de borc verdik de verme

Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Altınlarınızı vermeyin, geri gelmez hayatta.
“Vermek istemiyorum, zaten ikisini sattık kolum baş kalsın istemiyorum” diyip geçin.

Hayır kaynanam kendine istiyor
Hayır vermeyin tabii ki. Ne münasebet ya arsızlığa bakın. İnsan böyle bir şeyi istemeye utanır ama o utanmıyorsa siz hayır demeye hiç utanmayın. Bankada saklıyorum kötü günler için deyin. Hastalık olur, zor durum olur anlarım da kendine alacağı arsa için sizin bilezikler niye gidiyormuş. Biraz pişkin olun böyle insanlara karşı. Pişkin pişkin olmaz anne kusura bakma onlar bizim güvencemiz deyip çıkın işin içinden

"Oğlunuza açtım konuyu, kesinlikle kabul etmiyor. İsterseniz bir de siz konuşun onunla." Deyip topu eşinize atın. Eşinize de o bilezikler giderse olay çıkarırım deyin. 😊
Sizin gibi ben de "hayır" diyemediğim için ara sıra kullandığım bir taktiktir.

Dün akşam kv aradı o konuyu açtı gene eşim aldı telefonu vermicez neden bu kadar ısrar ediyorsunuz ki?bizde ev yaptırıyoruz dedi. Bize de lazım olabilir dedi. Tabiki kv bozuldu tamm vermeyin sizde bi gün bize muhtaç olursunuz dedi, bende allah muhtaç etmesin dedim, sinir oldum kızlar ya laftan anlamıyorlar hiç bi şekilde.!!!

Dün akşam kv aradı o konuyu açtı gene eşim aldı telefonu vermicez neden bu kadar ısrar ediyorsunuz ki?bizde ev yaptırıyoruz dedi. Bize de lazım olabilir dedi. Tabiki kv bozuldu tamm vermeyin sizde bi gün bize muhtaç olursunuz dedi, bende allah muhtaç etmesin dedim, sinir oldum kızlar ya laftan anlamıyorlar hiç bi şekilde.!!!
E tamam konu kapanmış işte eşiniz vermiş cevabını. Herkes kendi yoluna baksın.

Ya daha ne istiyorsun? Oğulları demiş işte. Şimdi gelin doldurdu oğlumu diyorlardır, he doldurdum de geç. Ne kadar iyi niyetli olsan da yine doldurdu olacaksın, salla gitsin.

Evin masrafına sattık yedik diyin bir daha ararsa bunlar yoktan anlamıyor ... Kredi çeksinler madem gelinin bileziğine göz dikip 100 kez aramak da ne şuursuzluk oğulları da 10 kez hayır demiş laftan anlamıyorlar :kızgın:Kocanızı bayağı tuttum bu arada hayır diyip kesip atmış hellallllllll

eger esinin kardesleri varsa emin ol onlar oldukten sonra otomatik senin olmaz.. kaldiki bence verme yani.. arsa almayi dusunuyorsa hepsini odesin 2 bilezige mi
Kalmis
Ay mal mülk sahibi olmak için kayınbabanın ölmesini mi beklicez zaten, töbe töbe. 😂 Ya biz önce ölürsek?

Back
X