Benim arkadasım daha 6 aylık evli aynı binadalar ve kayınvalidesi hep cıkıyor onun evine anahtarı var. Kocası asagıda yemek yerken kendisi oglu ve geliniyle yemeyi tercih ediyor..
Cok problemler yasandıgı halde, arkadasımın rahatsız oldugunu bildigi halde sürdürmeye devam ediyor sanki hic birsey olmamıs gibi..
İnsanda biraz gurur olur :S
Sana da Allah sabır versin is esinde biter benim bahsettigim kisi annesine cok düskün o alıstırdı zaten annesini, tasınmayı unut bu sekilde yasamaya alıs, baska yolu yok ben annemi bırakıp gidemem diyormus..
Bastan söyleyeydi ya bunu..
amin canım benimkide çok anneci
O zaman isin biraz zor
İnsallah hersey istedigin gibi olur Allahım nedir bu annelerin ogul tutkusu yahu? :S
aynıu dert bende de vardı şimdi davalıgız...
aynıu dert bende de vardı şimdi davalıgız...
yok canım bosanmıyoruz annesi ve kız kardesi ile kavga ettik ben su an 2 aylık hamileym ve evimde darp edildimsavcılıga suc duyurusunda bulunduk ve o evdende cıktık kiradayım ama huzurlym ..
ya ben sinirdenEşin anneciyse senin halletmen lazım sorununuzu.
Geldiği zamn nasıl davranıyorsun kaynanana.
Eğer yüzünün astığın halde anlamayacak bir kadınsa çare yok , kaynanan kendiliğindn bırakana kadar dayanacaksın.
Ama yanında muhabbet etmek zorunda değilsin geldi diye.
Aç bir kitap oku.Git diğer odaya ütünü yap.
Akşamları mı geliyor yoksa öğleden mi geliyor***?
tmm aynı işte işten geldiğnde geliodu akşam yemeğe kadar durup akşam oluncada birlikde evden çıkıolardı böle bi kısır döngü benimki çok yüzsüzdü yapmadığı hakaret kalmadı bana eski eşim bir kere olsun gıkını çıkarmadı en çok da bu koyuo zaten insana sana destek olsa bu kadar gelip gelmeleri dert olmaz
bencil cahil insanlarla uğraşmaktan zor bişe yok.oldu olcak ver evin anahtarınıda bari kapı açmak zorunda kalma sende.o geldğinde sende ay anne iyiki geldin oğlan durmadı sen bakta ben bi markete gideyim falan bu tarz şeyler uydur.bikaç gün çocukla boğuşsunda bakalım gelicekmi hergün.gerçi bilmiyoru çocuğun hareketlimi sakinmi çocuğuna karşı tavrı nasıl.eşine şikayet eder gibi değilde dertleşiyomuş gibi anlat sıkıntını.hergün bunalıyom evde gidemiyom bi yere gezmeye falan çıkın çocuğuda emanet edin bikaç kez.yakınlaşın bakalım aynananıza karşı böle siz onu bunaltın bence.kendi kaçsın
Canım onun gelmesine yakın dışarı çık haftada bıkac gün dışarıda yemek yiyin laf söylemeye kalkars evde mı durucam hergün dersin..ben rahatsız oldugumu belli ettim benimki de gelmiyor sık ..kapıyı açma uyuyordum de banyodaydim de bıkac kere yap gelmez ya da o geldiginde kocanda bir arkadasınıza soz vermiş olun ve dışarı çıkın o evine doner çok değil 2 haftada alıştırırsın hiç olmadı açıkça söyle kiyamet kopsun senden iyisi olmaz sonra dene de gor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?