"kaynanam bizden çıkmıyor"

Benim arkadasım daha 6 aylık evli aynı binadalar ve kayınvalidesi hep cıkıyor onun evine anahtarı var. Kocası asagıda yemek yerken kendisi oglu ve geliniyle yemeyi tercih ediyor..
Cok problemler yasandıgı halde, arkadasımın rahatsız oldugunu bildigi halde sürdürmeye devam ediyor sanki hic birsey olmamıs gibi..
İnsanda biraz gurur olur :S
Sana da Allah sabır versin is esinde biter benim bahsettigim kisi annesine cok düskün o alıstırdı zaten annesini, tasınmayı unut bu sekilde yasamaya alıs, baska yolu yok ben annemi bırakıp gidemem diyormus..
Bastan söyleyeydi ya bunu..

amin canım benimkide çok anneci

Eşin anneciyse senin halletmen lazım sorununuzu.
Geldiği zamn nasıl davranıyorsun kaynanana.

Eğer yüzünün astığın halde anlamayacak bir kadınsa çare yok , kaynanan kendiliğindn bırakana kadar dayanacaksın.
Ama yanında muhabbet etmek zorunda değilsin geldi diye.
Aç bir kitap oku.Git diğer odaya ütünü yap.
Akşamları mı geliyor yoksa öğleden mi geliyor***?

Sen de evde durma,çık sokaklarda gez,en azından ruhun sıkılmaz.Haftada bir gelse neyse ,ama her gün geldiği için sıkılman normal.

ben sırf bu yüzden boşanıyorum hergün gelip gitmelerinden atıorum özel bi şey bile konuşuşamıoduk tartışma yaptığımızda bile yanlarında oluodu ve artık son nokta dava açıldı ayrılıoruz.çok büyük sorun bence bu gelip gitmeler özellikle yapılıo genellikle gelinini kıskanan kaynanaların sorunu sende kayın yok bende o da vardı peki ne için gelio yemek yemeyemi eşin işten geldiğindemi

yok canım bosanmıyoruz annesi ve kız kardesi ile kavga ettik ben su an 2 aylık hamileym ve evimde darp edildim savcılıga suc duyurusunda bulunduk ve o evdende cıktık kiradayım ama huzurlym ..

çok üzüldüm canım Allah larından bulsunlar. utanmıyorlarda. bende hamileyken o kadar sorun yaşadım ki seni benden iyi kimse anlayamaz heralde. benim çocuğum daha 4 yaşında ama görmediği kalmadı onların yüzünden olan onlarada oluyor iyiki çıkmışsın kiraya çocuğunu onlardan uzak büyütürsün..

ya ben sinirden
kendimi yiyip bitiriyorum ama daha çok kendime sinir oluyorum çünkü çok sessizim belli edemiyorum içime atıyorum. yüzüne cevap veremiyorum. surat yapıyorum çoğu zaman ama anlamıyor..

tmm aynı işte işten geldiğnde geliodu akşam yemeğe kadar durup akşam oluncada birlikde evden çıkıolardı böle bi kısır döngü benimki çok yüzsüzdü yapmadığı hakaret kalmadı bana eski eşim bir kere olsun gıkını çıkarmadı en çok da bu koyuo zaten insana sana destek olsa bu kadar gelip gelmeleri dert olmaz

Canım onun gelmesine yakın dışarı çık haftada bıkac gün dışarıda yemek yiyin laf söylemeye kalkars evde mı durucam hergün dersin..ben rahatsız oldugumu belli ettim benimki de gelmiyor sık ..kapıyı açma uyuyordum de banyodaydim de bıkac kere yap gelmez ya da o geldiginde kocanda bir arkadasınıza soz vermiş olun ve dışarı çıkın o evine doner çok değil 2 haftada alıştırırsın hiç olmadı açıkça söyle kiyamet kopsun senden iyisi olmaz sonra dene de gor:)

bencil cahil insanlarla uğraşmaktan zor bişe yok.oldu olcak ver evin anahtarınıda bari kapı açmak zorunda kalma sende.o geldğinde sende ay anne iyiki geldin oğlan durmadı sen bakta ben bi markete gideyim falan bu tarz şeyler uydur.bikaç gün çocukla boğuşsunda bakalım gelicekmi hergün.gerçi bilmiyoru çocuğun hareketlimi sakinmi çocuğuna karşı tavrı nasıl.eşine şikayet eder gibi değilde dertleşiyomuş gibi anlat sıkıntını.hergün bunalıyom evde gidemiyom bi yere gezmeye falan çıkın çocuğuda emanet edin bikaç kez.yakınlaşın bakalım aynananıza karşı böle siz onu bunaltın bence.kendi kaçsın

off bende bizim sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum. beni çıldırtyor ya eskiden tartışmalarımızda beni çok savundu ama annesiz yapamıyor ya mutlaka her gün telde de konuşuyorlar bi akrabamıza falan gittiğimizde yada pazar günleri sadece başbaşa dışarı çıkıyoruz o gün akşama doğru hemen telefon geliyor geliyor " geldik yoksunuz bugün hiç aramadın hiç uğramadın vs " deliricem ya sonra eşim bi yerden gelince eve girer girmez geldik diye arıyor bıktım artık

bakmazki bi de buda varya zaten çocukla kavga ediyor sürekli inatlaşıyor babasını fişekliyor kız şuna diyip duruyor sinir kadın kaç kere işim oldu hastane işim felan sana bırakcam diyorum yok ben şuraya gitcem şunu yapcam bunu yapcam vs. geçen sene kursa gittim ay bakmadı annem bna uzak oturuyor o baktı eşim hergün ona bıraktu akşam aldı çocuğu yeri geldi korda kaldı. çocuğum bile uzak duruyor ondan.

onu bazen yapıyorum yani banyodaydım vs deyip kapıyı açmıyorum ama benimki öyle uyanıkki apartmanda alt komşumla pek samimi oluverdi birden laf alıyor ondan. ben kapıyı açmayınca ona giriyor saat sonra felan yine geliyor kaçış yok anlıycann ölmek istiyorum ya bu kadın beni evimden soğuttu

yaa arkadas nedir bu kaynanalrdan cekilen....madem cok seviyordunuz,ayrılamıyordunuz e o zaman neden velendirdiniz ki oğullarınızı,aynısını sen yapsan annene gitsen hergün ya da annen gelse hemen dil uzatırlar işte derler madem o kadar anneciydin neden evlendin kalaydın baba evinde ama aynı durum onlarda olunca ses cıkarmak yok..off beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…