"kaynanam bizden çıkmıyor"

evet malesef öle ya öle kabul edilcek yada daha fazla yıpranmadan biticek başka eltin falan yokmu onunla uğraşsa birazda

aaaaa valla şaştım kaldım. ay ne yüzsüzmüş. havalar ısınıyor. bence o gelmeden al çocuğunu çık dışarı. hatta telefonunu bilerek evde unut. hani ararsa diye. eşini de biryerden ara. dışarıda olduğunu falan söyleyipakşam dışarda yiyelim de. gelsin kapıda beklesin. benimki de öyle habersiz çok gelirdi. pazar sabahı dokuzda din don zil çalardı bu gelmiş. gecenin 11 inde geldiği de olurdu. şimdi haber vermeden adım atamıyor. zaten 3-4 ayda bir gelebiliyor artık. yaptıklareının cezasını çekiyor.
allah yardımcın olsun...

öyle canım bu işler onların ki göze batmıyor

evet malesef öle ya öle kabul edilcek yada daha fazla yıpranmadan biticek başka eltin falan yokmu onunla uğraşsa birazda
bi tane eltim var ama o oğlu ilk eşinden almanyada ona bu kadar düşkün değil (bence bu düşkünlük değil ama isim bulamıyorum buna ne denirse artık) bi kaynım daha var oda daha bekar

onun her gün haber vermeden çıkıp gelmesi bile stres sebebi acaba bugünde gelecek mi şeklinde yatacak yerleri yok bu tarz kaynanaların ölmiycez sanıolar

allah sonuzuu hayır etsin biraz uzaklaş eşine söle sıkıldım bunaldım de
annelre git kal gelme bi kaç gün eşinde sölesin uygun bi dille

onun her gün haber vermeden çıkıp gelmesi bile stres sebebi acaba bugünde gelecek mi şeklinde yatacak yerleri yok bu tarz kaynanaların ölmiycez sanıolar

aynen öyle canım ya her gün geleceğini bildiğim halde Allahım nolur bugün bari gelmesin diye dua etmekten, her zil çaılışında içimdeki sızlama dan bıktım usandım. öyleki artık bi yere gittiğimde misafirlikteyken bile kapı çalınca içim bian sızlıyor :) psikolojimi bozdu kadın. deliriyorumheralde

ne güzel sen başarabilmişsin canım darısı başıma..

çok ilginçç nasıl bi insan ki bu böylee onun işi gücü evii kocasıı yokmuu eee napıyoo gelipp bütün gün kendi evi gibi oturuyo yatıyoo kalkıyor muu?? ama olmaz ki böylee birirnin ona kendine gel demesi lazımm derdi nekii anlamadım bence hiçççççççç yüz verme söyleyemiyorsan belli et yada dur belli de etmee istemediğini, tahminim seni sinir etmek amacına sen sinir oldukça hoşuna gidiyor amacına ulaştığını anlamasın bilmesinn hatta bi süree çok iyi davran çok memnun gözük onun evinde olmasından ozaman senin sinir olmadığını görüp belki de vazgeçer bu huyundann bence bide öle dene bakalım...

çok ilginçç nasıl bi insan ki bu böylee onun işi gücü evii kocasıı yokmuu eee napıyoo gelipp bütün gün kendi evi gibi oturuyo yatıyoo kalkıyor muu?? ama olmaz ki böylee birirnin ona kendine gel demesi lazımm derdi nekii anlamadım bence hiçççççççç yüz verme söyleyemiyorsan belli et yada dur belli de etmee istemediğini, tahminim seni sinir etmek amacına sen sinir oldukça hoşuna gidiyor amacına ulaştığını anlamasın bilmesinn hatta bi süree çok iyi davran çok memnun gözük onun evinde olmasından ozaman senin sinir olmadığını görüp belki de vazgeçer bu huyundann bence bide öle dene bakalım...

allah sonuzuu hayır etsin biraz uzaklaş eşine söle sıkıldım bunaldım de
annelre git kal gelme bi kaç gün eşinde sölesin uygun bi dille

ben normalde annemlere gittiğim zaman kalmazdım ama bi iki senedir kalıoyrum iki gün kalıyorum her gitmemde biraz olsun rahatlıyorum. ben biraz daha yüz versem zaten gece gündüz çıkmaz kal desen kalıyor ilk başlarda iki defa kaldı da ondan sonra surat yaptım eşime kızdım en azından onu bıraktı şimdilik

Ben olsam direk kaynanama söylerim .Komşuda neden bekliyorsun.Kaçmıyoruz ya git eve sonra yine gelirsin gelmediğin yer değil ya derdim.Ama kabahatin büyüğü eşinde .Eşin eve giriş çıkışlarda annesini arayıp bildiriyormuş.Ve buda kayınvalidene size gelme sebebini artırıyor.Eşine böyle giderse depresyona girmek üzereyim de.Buda bizim için hiç iyi olmayacak de.Bir batıl inancı dene derim.Evdeki süpürgeye tuz serpiştir ve ters çevir.Yada çaktırmadan onun ayakkabısının içine azıcık tuz serpiştir.Bende bunu burda öğrenmiştim.Bende işe yaradı

off canım çok dertliyim çok anlatsam hakikaten roman olur.. aynen dediğin gibi kendi evi gibi yatıp otuyor. uzanıyor baş köşeye de. ya cahiller diycem amakayınbabam üniversite mezunu kaynanam da lise mezunu ama memur emeklisi ama insan değiller işte anlayışın a sı yok...

ah canım bende aynı dertten muzdaribim hele o akşamları eşimle başbaşa kalcagmız zamanlarda gelmesi yokmu deliriyorum.yüzüne hiç bişey diyemiyorum hiç kırmak istemiyorum ama o beni kırıyor her yptgma karışıyor.eşimle bu yüzden aramızn bozulmasını istemiyorum o yüzden şimdilik tepki vermiyorum. mesafede koydum anlamyo.Allah dayanma gücü versin hepimize

nasıl yani cidden mi? kaynanamın ayakkabısına mı yapıcam. ay herşeyi denrim yaa yeterki işe yarasın çok saolun ya. vakit ayırıp yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim çokk...

okumakla olmuyor kii cehalet başkaa bişii benim anladığım yaa size ev almışlar die kendilerinde böle bi hak buluyorlar yada dertleri sizi ayırmak eşinle ben olsam inadıma iyi davranırdım(tabikide yapmacık) deminde yazdığım gibi maksatı seni sinir etmek mutlu etme bence sinir olduğunu belli edip sende inadına memnun gözük seni sinir edemediğini anlayınca gelmez die düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…