onu bazen yapıyorum yani banyodaydım vs deyip kapıyı açmıyorum ama benimki öyle uyanıkki apartmanda alt komşumla pek samimi oluverdi birden laf alıyor ondan. ben kapıyı açmayınca ona giriyor saat sonra felan yine geliyor kaçış yok anlıycannölmek istiyorum ya bu kadın beni evimden soğuttu
yaa arkadas nedir bu kaynanalrdan cekilen....madem cok seviyordunuz,ayrılamıyordunuz e o zaman neden velendirdiniz ki oğullarınızı,aynısını sen yapsan annene gitsen hergün ya da annen gelse hemen dil uzatırlar işte derler madem o kadar anneciydin neden evlendin kalaydın baba evinde ama aynı durum onlarda olunca ses cıkarmak yok..off beee
bi tane eltim var ama o oğlu ilk eşinden almanyada ona bu kadar düşkün değil (bence bu düşkünlük değil ama isim bulamıyorum buna ne denirse artık) bi kaynım daha var oda daha bekarevet malesef öle ya öle kabul edilcek yada daha fazla yıpranmadan biticek başka eltin falan yokmu onunla uğraşsa birazda
bugündemiii geldiiiiiiiiiiiiii aaa bana fenalık geldi ayolll
onun her gün haber vermeden çıkıp gelmesi bile stres sebebi acaba bugünde gelecek mi şeklinde yatacak yerleri yok bu tarz kaynanaların ölmiycez sanıolar
aaaaa valla şaştım kaldım. ay ne yüzsüzmüş. havalar ısınıyor. bence o gelmeden al çocuğunu çık dışarı. hatta telefonunu bilerek evde unut. hani ararsa diye. eşini de biryerden ara. dışarıda olduğunu falan söyleyipakşam dışarda yiyelim de. gelsin kapıda beklesin. benimki de öyle habersiz çok gelirdi. pazar sabahı dokuzda din don zil çalardı bu gelmiş. gecenin 11 inde geldiği de olurdu. şimdi haber vermeden adım atamıyor. zaten 3-4 ayda bir gelebiliyor artık. yaptıklareının cezasını çekiyor.
allah yardımcın olsun...
allah sonuzuu hayır etsin biraz uzaklaş eşine söle sıkıldım bunaldım de
annelre git kal gelme bi kaç gün eşinde sölesin uygun bi dille
ne güzel sen başarabilmişsin canım darısı başıma..[/QUOT
rahatsız olduğum, kırıldığım şeyleri ona ve kayınpedere anlattım. bu şekilde devam ederse bizim ilişkimiz yürümez dedim. onlar akıllanmadı. şimdi geldiklerinde sordukları sorulara net ve kısa cevaplar veriyorum. eee sen ister misin sürekli surat asan birinin yanında oturmayı.şehsen ben istemem.
ne güzel sen başarabilmişsin canım darısı başıma..[/QUOT
rahatsız olduğum, kırıldığım şeyleri ona ve kayınpedere anlattım. bu şekilde devam ederse bizim ilişkimiz yürümez dedim. onlar akıllanmadı. şimdi geldiklerinde sordukları sorulara net ve kısa cevaplar veriyorum. eee sen ister misin sürekli surat asan birinin yanında oturmayı.şehsen ben istemem.
seninkiler yine anlayışlıymış surat asıınca oğluna şikayet edip o huyunu bıraksın bizi sevecek diyen vardı başımda çok şükür kurtuldum
çok ilginçç nasıl bi insan ki bu böylee onun işi gücü evii kocasıı yokmuu eee napıyoo gelipp bütün gün kendi evi gibi oturuyo yatıyoo kalkıyor muu?? ama olmaz ki böylee birirnin ona kendine gel demesi lazımm derdi nekii anlamadım bence hiçççççççç yüz verme söyleyemiyorsan belli et yada dur belli de etmee istemediğini, tahminim seni sinir etmek amacına sen sinir oldukça hoşuna gidiyor amacına ulaştığını anlamasın bilmesinn hatta bi süree çok iyi davran çok memnun gözük onun evinde olmasından ozaman senin sinir olmadığını görüp belki de vazgeçer bu huyundann bence bide öle dene bakalım...
Ben olsam direk kaynanama söylerim .Komşuda neden bekliyorsun.Kaçmıyoruz ya git eve sonra yine gelirsin gelmediğin yer değil ya derdim.Ama kabahatin büyüğü eşinde .Eşin eve giriş çıkışlarda annesini arayıp bildiriyormuş.Ve buda kayınvalidene size gelme sebebini artırıyor.Eşine böyle giderse depresyona girmek üzereyim de.Buda bizim için hiç iyi olmayacak de.Bir batıl inancı dene derim.Evdeki süpürgeye tuz serpiştir ve ters çevir.Yada çaktırmadan onun ayakkabısının içine azıcık tuz serpiştir.Bende bunu burda öğrenmiştim.Bende işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?