ah canım bende aynı dertten muzdaribim hele o akşamları eşimle başbaşa kalcagmız zamanlarda gelmesi yokmu deliriyorum.yüzüne hiç bişey diyemiyorum hiç kırmak istemiyorum ama o beni kırıyor her yptgma karışıyor.eşimle bu yüzden aramızn bozulmasını istemiyorum o yüzden şimdilik tepki vermiyorum. mesafede koydum anlamyo.Allah dayanma gücü versin hepimize
nasıl yani cidden mi? kaynanamın ayakkabısına mı yapıcam. ay herşeyi denrim yaa yeterki işe yarasın çok saolun ya. vakit ayırıp yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim çokk...
okumakla olmuyor kii cehalet başkaa bişii benim anladığım yaa size ev almışlar die kendilerinde böle bi hak buluyorlar yada dertleri sizi ayırmak eşinle ben olsam inadıma iyi davranırdım(tabikide yapmacık) deminde yazdığım gibi maksatı seni sinir etmek mutlu etme bence sinir olduğunu belli edip sende inadına memnun gözük seni sinir edemediğini anlayınca gelmez die düşünüyorum...
Evet kayınvalidenin ayakkabısına ama dikkat çekmeyecek kadar dök.Muhtemelen oda bunu biliyordur.Süpürge meselesine gelince ilk evlendiğim yıllar evde çalı süpürgesi yok diye elektirik süpürgesinin süpürme kısmına döküp ters çeviriyordum.Burdan öğrendiğim nadide faydalı bilgilerdendi.
kızlar size kayınvalideciğimin yaptığını anlatayım da biraz gülün ya da sinirlenin... hangisini isterseniz artık :)))
bize her geldiğinde, akşam kalmayacak bile olsa pijama ya da gecelik getirir. diyelim ki saat öğlen 12'de geldi...
hemen gider pijamasını giyer.. geçer uzanır koltuklardan birine.. eline de alır tv kumandasını... ooohhhh gel keyfim gel..
sanırım bana gıcıklık olsun diye yapıyor. çünkü evlenmeden önce, en sinir olduğum şeyin pijama ile evde dolaşmak bir de koltuklarda yatmak olduğunu söylemiştim..(söylemez olaydım)
en komiği de gecelik giydiğinde... o kadar kısa ki geceliği her yeri açılıyor...
mesafeyi zaman içerisinde öyle bir koydum ki son 8-10 aydır pek gr..
elmiyor, gelse de kalmıyo
aslında ben kayınvalidelerin gelmelerine değil, geldiklerinde yaptıkları şeylere karşıyım
ya bu mesafe nasıl koyuluyor ? ben çok da surat yapıyorum ama olmuyor?
evet canımçok doğru tespit ettin benim kaynanam benim zaafımı yakalarsa hep onun üzerine gider sevinir güler karşımda. benden önce kardeşinin kızını almayı çok istemiş ama kız da eşimde kardeşiz biz diye istememiş ilk zamanlar oğlumu kandırdın diye çok üzerime geliyordu sürekli okızdan bahsediyordu bende o gidince eşimle kavga edip ağlıyordum bunu bildiği için yalan yanlış kpnuşuyordu mallarımız bölünecek şimdi fekan diyordu ama zamanla tanıdım onu sonra duymamaya başladım bıraktı artık gerçekten doğru söylüyosun o yüzden umursamafığımı anlayınca bırkmıştı o zaman yine ayısı olabilir
bilirim çünkü bu insanlar bundan anlar.. bak daha öncede olmuş sen takmayınca bırakmışmışş hemen deniyorsun yarınn biraz sabırr bak gör nasıl bırakıcak gelmeyii))
rahatlatıyor evet çünkü kimseye diyemediğin şeyleri burada kolayca söyleyebiliyorsun aynı zamanda biçok hemcinsimiz olduğu için bizide bitek yine hemcinslerimiz anlıyorr. yardımcı olabildiysem ne mutlu...
iyi geceler görüşmek üzere)
onu bazen yapıyorum yani banyodaydım vs deyip kapıyı açmıyorum ama benimki öyle uyanıkki apartmanda alt komşumla pek samimi oluverdi birden laf alıyor ondan. ben kapıyı açmayınca ona giriyor saat sonra felan yine geliyor kaçış yok anlıycannölmek istiyorum ya bu kadın beni evimden soğuttu
şimdi aklıma geldi.ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidem ışık hızıyla benim yakınıma bi yere taşındı sırf görümcesiyle aynı sokaktayım die.çalışıyodum ozamanlar.cmrts günleri öğleden sonra evde olurdum.allah ım aklıma geldi sinir oldum yine.bigün gelmiş bana ben evde yokum.komşum dedi kızım kayınvaliden geldi bugun çok ayıpladım.yaşlıca bi kadındı.hayırdır teyze dedim.zile bastı bastı bastı olmadı.sonra seslenmeye başladı olmadı en sonda cama taş atmaya bikaç kez.dayanamadım çıktım evde yok die.bi vakit beledi gitti dedi.ayy nasıl utandım yerin dibine girdim orda.bunu bi kaç kez yaptı.bi gün dedim anne geçen böle böle yapmışsın beni neden rezil ediyosun kapıyı çalarsın açarsam girersin evde yoksam neden zorluyosun dedim.çocukkmusun dedim.zoruna gitti.çünkü kendi yapıyor kişi kendinden bilirmiş işine gelmediği kimseye kapıyı açmazdı.ama uslanmadı bu sefer pazar günleri sabah 9 kapıda bizim.ya arar ben geliyom.en sonunda tepem attı.eşime dedim ben çalışıyom hafta sonu evimlemi uğraşayım dinleneyimmi annenlemi uğraşayım.sabah sabah zoru ne.çalışıyoz biz.lütfen biraz rahat bıraksın yoksa kalbini kırıcam dedim.sonra eşimde sıkılmaya başladı biz evde yokuz dışarı çıkıcaz die erteledi hepte kesti ayağını.allah tan benim eşim taviz vermez.ilk zamanlar çok oldu eşimde anlayana kadar sürdü ama şimdi kafam rahat.ben çağırırım gelir.darısı başına
meraba arkadaşlar.. benim sorunum kaynanam! 6 yıllık evliyim aslında evimiz ayrı ama çok yakın ve hergün iki eli kanda olsa bizde kaynanam. zamanında bizi ayırmak için çok uğraştı çok kavgalar etti benimle açık açık kovdu ama eşimle birbirimizi seviyoruz hep o destek çıktı çok zorluklar yaşadık. o halde bile her gün yinede geliyodu benimle konuşmadan oturuyordu. 4 yaşında kızım var şimdi ise melek rollerinde gerçekse bile davranışları inanmıyorum atık ona çok soğudum her gün bizde olmasını istemiyorum eşimle başbaşa kalamıyoruz hiç. ve benim bu gerginlğim eşime yansıyor bu yüzden kavgalar ediyoruz bu kadar senedir %98 onun yüzünden kavga ediyoruz bıktım artık eşimden ayrılmak istemiyorum ama bu durumdan kurtulmak isiyorum taşınmamız da imkansız kendi evimiz kayınbabam 3 çocuğunada kendi çevresinden ev aldı. göndermezler bi yere. ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana fikir verin.. bu rahatsızlığımı eşime nasıl anlatmalıyımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?