su aileler illede neden tavuk .... gibi yapısırlarda anlamıyorum arada tatlı gelinse gidilse hiç bir mevzu olmaz .... yok ama illa hersey beraber denen zihniyet hala var sene kaç olduuu..... böyle anlayıssızlıklar yüzünden yuvası dagılanlar tanıyorum ne cahil insanlar var yaaa
ya işte ben evimde vakit geçirmekten ve rahatlığına düşkün biriyim karışanım görüşenim olmasın ietiyorum. evimde olmak istiyorum çıkmak istemiyorum o yüzden gitmiyordum.
işteee bu bir misyon..bunu anlatmak için valideye, biraz feragat edeceksin rahatlıktan..
yoksa ömrübillah, gelip gidecek kadın bezmeden..
8 yıllık evliyim kaynanam hergün gelir 365 gün bir gün aksasa başına bir iş geldi der polisi ararım okadar yani
ve bizimki çalışıyor birde akşam gelir bazen saat 11 de biz otursak oda oturur saat 1 e kadar
valla takmıyorum artık umursamıyorumda eşim defalarca konuştu kadın bizi kardeş sanıyor
düşüncesiz yatıyorum banyoma giriyorum evden gidiyorum hiiiiiç umursamam
kendi utansın hadi yatıyoruz deyip evden gönderiyoruz
en sonunda kafamın tasını attırıcak gel ortamızda yat bari diyecem o olucak
sende bıkmışsın artık ondan bende umursamamaya çalışıyorum ama hala alışamadım..
8 yıllık evliyim kaynanam hergün gelir 365 gün bir gün aksasa başına bir iş geldi der polisi ararım okadar yani
ve bizimki çalışıyor birde akşam gelir bazen saat 11 de biz otursak oda oturur saat 1 e kadar
valla takmıyorum artık umursamıyorumda eşim defalarca konuştu kadın bizi kardeş sanıyor
düşüncesiz yatıyorum banyoma giriyorum evden gidiyorum hiiiiiç umursamam
kendi utansın hadi yatıyoruz deyip evden gönderiyoruz
en sonunda kafamın tasını attırıcak gel ortamızda yat bari diyecem o olucak
canım benim kayınvalide denilmesi bile benim tüylerimin diken diken olmasına yetip cinlerimi tepeme çıkarıyor bile. inan bir an her gün bizde olsa kayınvalidem ne yaparım diye kendimi senin yerine koydum vallahi işin zor. ama madem her gün geliyor hoş gelecek hali kalmamış artık onun. aç kapıyı hiç hoş geldin bile deme geçsin içeride çocuğu mu eviyor sen aç televizyonu hiç ona soru sorma o sana sorarsa yüzüne bakmadan cevap ver. bi sorun mu var derse başım ağrıyor de muhatap olma. gelmeye korksun biraz eve
yaa arkadas nedir bu kaynanalrdan cekilen....madem cok seviyordunuz,ayrılamıyordunuz e o zaman neden velendirdiniz ki oğullarınızı,aynısını sen yapsan annene gitsen hergün ya da annen gelse hemen dil uzatırlar işte derler madem o kadar anneciydin neden evlendin kalaydın baba evinde ama aynı durum onlarda olunca ses cıkarmak yok..off beee
evet canım biz kaç kere boşanacak duruma geldik maalesef.. eşimle bugüne kadar kendi sebeplerimizden inanın bi kaç kere kavga etmişizdir.. hep onlar yüzünden ediyoruz... ben demiyorum ki hiç gelmesinler ama her gün gelinirmi yaa .. ben kendim annemle bile her günn görüşmek istemem
pöööööfffff bende evlenicem yakın zamanda evide yakından tuttukk maddi sebeblerden dolayı o kadar korkuyorum ki ya benim kaynanada öyle olursa diye öyle bir insana benzemiyo ama insan yaşamadan bilemiyo tabi, nişanlıma da dedim annenin varmı böyle huyları diye yok hayatta yapmaz dedi ama gelirsede gelsin nolcakki dedi ve benim korkum daha da arrttı yanımda olucak bi eşimde olmuycak yani, şu anki düşüncem her gün gelirse yanında bacaklarımı uzatıp koltuğa (onlara göre büyük saygısızlık ) tv mi izleyip çayımı içmek, rahatsızlığımı bu şekilde belirtmek , ( tabi sonrasında eşimle aramızda geçecek tartışmalar furyasıı )bakalım uamrım gerek kalmaz bu tarz sorunlara ...
erkek anneleri melektir güzelim melekkk haberin yokmu seninnnnnnn
öyle de ben de bazen damarıma basılırsa patavatsız,lambur lumbur konuşan, haksızlıkta olmadık lafı yapıştırıveren çirkef,kavgacı olabilirim yani zatn evlilik stresi var birde paşamızın annesini düşünüp strese giriyorum... ben şöyle yaparım böyle yaparım diyorum ama bakalım umarım o yüzümü görmeleri gerekmez düşündükçe durduk yere gıcık olmaya başladım daha kadının bi zararı yok bana...neyse yaşayıp görücem artık
Evlilik zaten başlı başına zor bi müessese gerçekten..Bir de şu kayınvalideler strese sokmasalar daha iyi olacak..Oğlunuz sizin tapulu malınız değil tamam doğurup büyüttünüz ve biriyle evlendi artık eşler birbiriyle vakit geçirmeli bi çekilin aradan sizler hayattan alacağınızı almışsınız bırakın biraz da onlar alsın evliliğin tadını hayatın tadını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?