"kaynanam bizden çıkmıyor"

dün giderken söyledim bakalım yarın ben gelicem çocuk evde sıkılıyor beni bunaltıyor dedim

hiç amaaaa...

bırak işi gücü, yemek yapmayı..sen ondan önce davran,git..ye yemeğini orada,çocuğu ona bırak alışverişe git,

bir süre bu konuya çalış..

çık çık git valideye..kahvaltıya gelicez babannesi de,çaya gelicez de..
hatta arkadaşın komşun varsa onları da al git..bezdirme böyle olur..
bi 10-15 gün böyle yap..gün aşırı da yapabilirsin..
1 saat dur eve gel..

valla canım yapmaya çalışıyorum iki gündür öyle yapıyorum bakalım :)

peki tavrı nasıl validenin?.. şaşkın mı?

bıkmadan böyle devam et..

Hepsini vurcan kurtulcan baska care yok Aileler niye bu kadar karısır.. düsünmek bir yere kadar..Sorumluluk almayı yuva kurmayı ögrenmesinler hep hazıra alıstırıyorlar..Ceken kim biz..

bişey demedi belli etmedi bi kaç gün sonra belli eder. şimdi o 5 te geliyodu ben de 4 de ona gidiyorum ya oda sonra 3 te gelirse diy
e düşünüyorm :) ağlanacak halime gülüyorum :)

sende 2 de gidersin..
vazgeçme anlatana kadar..anne ,evde dur da birazda biz gelelim diye sıkıştırıver lafı../B]

valla canım seninde başında var aynı dert anladığım kadarıyla

Benim sorunum ev meselesi canım altlı üstlü oturuyoruz neymis esim icin yapmıslar bu evi ama her kavgada ev bizim kira verin sofraları neden ayırdınız..Gerci bu mevzular geride kaldı benim muhabbetim yok denilcek kadar az gidip gelmezler bende ayda yılda bir giderim smdi burdan cıkmak icin ugrasıyoruz is olursa

olur işallah canım.uzak olmak en iyisi halbuki bu kadar bunaltmasalar anlayışlı olsalar bizi de bu hale getirmezler..

sende 2 de gidersin..
vazgeçme anlatana kadar..anne ,evde dur da birazda biz gelelim diye sıkıştırıver lafı../B]

ya işte ben evimde vakit geçirmekten ve rahatlığına düşkün biriyim karışanım görüşenim olmasın ietiyorum. evimde olmak istiyorum çıkmak istemiyorum o yüzden gitmiyordum.

su aileler illede neden tavuk .... gibi yapısırlarda anlamıyorum arada tatlı gelinse gidilse hiç bir mevzu olmaz .... yok ama illa hersey beraber denen zihniyet hala var sene kaç olduuu..... böyle anlayıssızlıklar yüzünden yuvası dagılanlar tanıyorum ne cahil insanlar var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…