Güzelim sen dediğimi denesene sen neden evinde oturup onun gelmesini bekliyosun yada kapı çalıcak diye kendini sinir ediyosun. Giyin kuşan al çocugunu o sana 5 demi geliyo o gelmeden 1 saat evvel sen onun evine git. Anne sana gelmeme hiç fırsat vermiyosun diyede lafını çarp.
dün giderken söyledim bakalım yarın ben gelicem çocuk evde sıkılıyor beni bunaltıyor dedim
Oradanda çıkın yürüyüşü, sonra eve. Çok mu haince oldu :)
Güzelim sen dediğimi denesene sen neden evinde oturup onun gelmesini bekliyosun yada kapı çalıcak diye kendini sinir ediyosun. Giyin kuşan al çocugunu o sana 5 demi geliyo o gelmeden 1 saat evvel sen onun evine git. Anne sana gelmeme hiç fırsat vermiyosun diyede lafını çarp.
hiç amaaaa...
bırak işi gücü, yemek yapmayı..sen ondan önce davran,git..ye yemeğini orada,çocuğu ona bırak alışverişe git,
bir süre bu konuya çalış..
çık çık git valideye..kahvaltıya gelicez babannesi de,çaya gelicez de..
hatta arkadaşın komşun varsa onları da al git..bezdirme böyle olur..
bi 10-15 gün böyle yap..gün aşırı da yapabilirsin..
1 saat dur eve gel..
nasıl gidiyor cnm kayınvalide sendromunn geliyor mu halaaa varmı değişiklikkk
bişey demedi belli etmedi bi kaç gün sonra belli eder. şimdi o 5 te geliyodu ben de 4 de ona gidiyorum ya oda sonra 3 te gelirse diypeki tavrı nasıl validenin?.. şaşkın mı?
bıkmadan böyle devam et..
Hepsini vurcan kurtulcan baska care yokAileler niye bu kadar karısır.. düsünmek bir yere kadar..Sorumluluk almayı yuva kurmayı ögrenmesinler hep hazıra alıstırıyorlar..Ceken kim biz..
bişey demedi belli etmedi bi kaç gün sonra belli eder. şimdi o 5 te geliyodu ben de 4 de ona gidiyorum ya oda sonra 3 te gelirse diy
e düşünüyorm :) ağlanacak halime gülüyorum :)
valla canım seninde başında var aynı dert anladığım kadarıyla
Benim sorunum ev meselesi canım altlı üstlü oturuyoruz neymis esim icin yapmıslar bu evi ama her kavgada ev bizim kira verin sofraları neden ayırdınız..Gerci bu mevzular geride kaldı benim muhabbetim yok denilcek kadar az gidip gelmezler bende ayda yılda bir giderim smdi burdan cıkmak icin ugrasıyoruz is olursa
iki gündür ben gidiyorum canım bugünde eşimle ve kızımla gezdik bütün gün güzel bir gün geçirdik. eve geç geldik :)
sende 2 de gidersin..
vazgeçme anlatana kadar..anne ,evde dur da birazda biz gelelim diye sıkıştırıver lafı../B]
bakalım kimin dediği olacak? :)[/QUOT
evet hep birlikte görelim bakalım. :) arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
olur işallah canım.uzak olmak en iyisi halbuki bu kadar bunaltmasalar anlayışlı olsalar bizi de bu hale getirmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?