Kaynanam bize gelmek istiyor !

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
26
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama anlamanız ve fikir vermeniz için öyle yazacağım.
Kv köyde yaşıyor şeker hastalığı var çok yaşlı değil ama genel ilişkimiz beni sevmiyor kızıyla cekistiren ne yapsam yaranamayan eşim evdeyken sırf bizimle diye sinirli sinirli konuşan bir tip oğlunu benden kıskaniyor bunu soyliyeyim de ona göre yorum yapın neyse bir haftadır bize gelmek istediğini söylüyor eşime bahanesi hep şekeri yükseliyor gelse kaç ay kalır belli değil kendi durumuma geçeyim 2 kızım var ve büyük kızım çok hiperaktiv olduğu için alt komşuyla baya sorunlar yaşadık bunu çözmek için de kızımı bir ay kadar TV izlettirmek mecburiyetinde kaldım başka türlü hep komşu kapıya geliyor polis çağırıyordu neyse baktım kızımın konuşması iyice geriledi TV bırakırdım kitap hikaye saatleri var öyle şükür düzeldi kızım benim okul meseleme geleyim sınavıma 1 buçuk ay kaldı ve ben iki kızımı yatırıp öyle ders çalışabiliyorum birde 2 dersin konulari bitmedi tekrar videolarına baksam YouTube den yeterli olur mu acaba çünkü yetismicek bu konuda iyi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi neyse dediğim gibi bir düzenim var bu düzenim dersime göre ayarlanmış eğer kv gelirse herşey alt üst olacak ve de çok anlayışsız biri ders calisamam hiç bir şekilde yemek bekler hep temizlik bekler yanında durayım ister şuna buna kılıf uydurur öyle şuan eşim sabah çıkıyor akşam geliyor o konuda da rahatım şükür dersimi çalışmak açısından ama maalesef çocuklar durmadigi için sadece onların uyuduğu 2 saatlik dilimde çalışıyorum eşim annem gelsin hasta diyor ben ne yapmalıyım anlatıyorum bak dersim var diye sanki ne olacaksan deyip kucumsuyor gorumceyle konuştum annemin birşeyi Yok diyor bu işin içinden nasıl çıkabilirim

Kusura bakmayın ama siz bakıcı değilsiniz. Madem kv hasta eşiniz bakıp yemeğini hizmetini yapacaksa çağırsın. Şöyle adamlar da uyuz oluyorum. Okuyup da astronot olacam diyin.

Kusura bakmayın ama siz bakıcı değilsiniz. Madem kv hasta eşiniz bakıp yemeğini hizmetini yapacaksa çağırsın. Şöyle adamlar da uyuz oluyorum. Okuyup da astronot olacam diyin.
Zaten dedim ama büyük ihtimalle büyük kavga çıkacak annesi çok fena duygu sömürüsü yapıyor

gelecekse de sınavdan sonra gelsin. Bence eşinize güzelce söyleyin 2 hafta sonra gelse olur mu şimdi ilgilenemem ayıp olur sonav bitsin stresimde gider falan diye çünkü diger türlü kötü anlar . Eşiniz söylesin annesine.
Bu kv ler ne anlıyor ben evimden başka yerde asla rahat edemem hele ki yaşlıysam kafam gürültü kaldırmaz evimde rahatça yaşarım. Bunlar gelip milletin başına çullanmaya meraklı

Erkeklerin bu konularda karar vermesi yasaklanmalı.
Ne münasebet sanki anasına kendi bakacak oh paşam ya donumu karım yıkasın bi de anama baksın bir kere evet dediniz mi çizginiz olmaz.
Bu hayata kaynana bakmaya mı geldiniz yoksa hayatı yasamayı mı…
Ay kusura bakmayın kaynana yüzünden ilk evliliğini bitiren biri olarak tutamadım kendimi çok şükür ki bir saat bakmışlığım olmadı ama

Gelmek için bahane aramış resmen. Bi de ne kadar kalacağı belli değil diyorsun bu belirsizlik korkutucu bence.
Sınavım olmasa hiç takmam gelsin derdim de 2 bebeyle ne halde çalıştım da sonuna gelmişken az birşey kalmışken gelirse herşey başa sarar diye korkuyorum zaten bir çocukların yattığı saat çalışıyorum o saate de yemek ister vs

Yok esiniz "annem hasta gelsin" diyor ya. Kendisi evde kalip annesine mi bakacakmis? Cevap hayir ise o zaman söz hakki da yok.

Sınava hangi alandan calisiyorusnuz bitmeyen dersler neler? Bende hazırlanıyorum fikir verebilirim

Seker hastasi ise , yemesine ,icmesine dikkat etsin. Yürüyüs ve ilaclarini aksatmasin. Size gelince iyilesecek mi?
Seker hastasi kadin,evet dikkat etmezse ciddi sorunlar olur. Dikkat etsin canina. Kendi evinde

Sınava hangi alandan calisiyorusnuz bitmeyen dersler neler? Bende hazırlanıyorum fikir verebilirim
Sözel olarak girecem edebiyat coğrafya hiç başlamadım bile sadece genel tekrar videosu izledim ve not yazdım edebiyattan birde uygulama dan Eser yazar ezberliyorum coğrafya tyt ve ayt de genel tekrar videosu indirdim biri 4 saat diğeri 2 saat onları da not alıp bir kaç defa okusam olmaz mı acaba yetistiremicem çünkü belli tarihi bitirdim ama onun da genel tekrar videosu ve not Alacam Türkçe de aynı buna rağmen iyi bir puan alamiyim acaba

Söyledim ben söylemem anam alınır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…