Kaynanam bize gelmek istiyor !

Olur, genel tekrar videoları ile ilerleyin çünkü yazmak için çok zamanınız kalmadı
Bol tekrar bol soru üzerinden gidin imkanınız varsa karakutu yayınlarından tarih coğrafya çıkmış sorularına bakın mutlaka

İnanın yazmak daha akılda kalıcı geliyor birde teste gecemem galiba konuları yetistirirsem iyi eğer bütün tekrar videolarına baksam ve iyi bir sonuç elde edebilrniyim ki

İnanın yazmak daha akılda kalıcı geliyor birde teste gecemem galiba konuları yetistirirsem iyi eğer bütün tekrar videolarına baksam ve iyi bir sonuç elde edebilrniyim ki
Bende kpss ye hazırlanıyorum ve yazarak çalışıyorum en iyi öyle akılda kalıyor ama soru çözmeden ilerlemeniz çok zor zaten çok az kalmış son ayı soru çözerek ve yanlışlarınızı not alarak ilerleyin. Tekrar+soru+ yanlışları not size 1.5 ayda çok şey katar

Çalışmadığınız bir sınavdan iyi puan alamazsınız elbette. Bir kaç defa okumakla olur mu sizce, hani insanlar aylarca test çözüyorlar ya. Kalmış bir buçuk ay daha edebiyat coğrafyaya başlamamışsınız bile.

Söyledim ben söylemem anam alınır diyor

Anası alınmasın o zaman siz ders çalışırken eşiniz mutfağı toplasın çayı demlesin siz de öyle hiç bir şey yok gibi hayata devam edin. Normal sorumluluklarınızı da eşiniz yapsın Bunlara bu müstahak. Madem illa gelecek. Siz kendinizi kısıtlamayın bu sefer onlar uyum sağlasın. Yok yani sevmediği yerde ne işi var çocuklar ses yaptı anası bakmadı diyecek falan filan. Kendi kendine atraksiyon arıyor herhalde. Siz verin bu sefer. Anne sen çocuklara şöyle bak aa eşim senin şu yemeğini çok sever gitmeden yap olur mu vs... Başka türlü kocanız söylemeyecek.

Şeker hastasi olmasıyla sizde kalmasının ne alakası var bu kaynanalari anlamak çok zor. Geldiği zaman cokmu kalıyor. Tekmi geliyor dede yokmu. valla ne desek boş gelme desen denmiyor anladığım kadarıyla. Eşiniz konuşmayı denesin misait zamanda biz geliriz falan desin

Biricik oğullarıyla göbek bağlarını kesmemiş oluyor bazı analar ne yazıkki

Hanzade ben senin konularını hatirliyorum o yüzden kayınvalidesi kabul etme.
Eşine de şöyle kabul etmiyorum diye.
Madem anam diyor gitsin yanına görsün.
Sen sınavına odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…