kaynanam burun estetigimi gereksiz buluyo

gnalcakan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
331
1.094
33
kendimi daha iyi hissetmek icin yaptigim burun estetigini kaynanam gereksiz buluyo surekli laf sokuyo kavga etmemek icin cok zor duruyorum

parayi kv verecekse dudugu de elbet o calacak,

aksi durumda, hic takilmayin. Bu tarz ameliyatlar istege bagli oldugu icin karar tmamen kisiseldir.

Burun sizin, olmuş bitmiş.
Hayır laf söyledi de ne olacak, zaman makinasına atlayıp geri mi alacaksınız?

“Olmuş bitmiş bir şeyi konuşmanın anlamı yok ki ben mutluyum zaten çok şükür iyi bitti” diyin, bir gülümseyin.

Laf atarsa biraz daha gülümseyip ocakta acilen yanmakta olan yemeğin altını kontrol edin. 😂

Burun sizin, olmuş bitmiş.
Hayır laf söyledi de ne olacak, zaman makinasına atlayıp geri mi alacaksınız?

“Olmuş bitmiş bir şeyi konuşmanın anlamı yok ki ben mutluyum zaten çok şükür iyi bitti” diyin, bir gülümseyin.

Laf atarsa biraz daha gülümseyip ocakta acilen yanmakta olan yemeğin altını kontrol edin. 😂
Sevgili kayınvalideciğim bende sizi gereksiz buluyorum ama napalım hayat bu diyin.
hahahahahaja aslinda severim ama...

etacarinea etacarinea söyleyince konularınıza baktım daha 2.5 hafta önce yaptırmışsiniz ve şişlikler varmış..kadincagiz da halînizı görüp "ne gerek vardı bunca eziyet çekmene ,zaten güzeldi burnun" demiş olabilir.Yalniz büyük cesaret millet virüs korkusuna hastahaneye gitmemek için neredeyse karnındaki bebeğini dogurmayacak siz estetik yaptırmış siniz

Back
X