• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam burun estetigimi gereksiz buluyo

ne gerek vardi bosuna masraf burnun zaten guzeldi vs

Burun estetiğinde iyileşme zaman aldığı için sizi bandajlı görünce içi acımıştır.

Estetik ameliyat olup da “ne gerek var” tepkisini almayanlar ancak kimseye söylemeyip sonra da yayla evine kapananlardır. O lafı duymayanın yaraları iyileşmiyor herhalde. 😂

Gülün geçin.

Benimki de boyle çoğu seyi gereksiz bulurdu da ben dişimi gösterdim. Bir de hırladım. Daha da bisey diyemiyor :KK53: cocuga oda yaptim şaşırdı . Alışmışlar bu tip hayata bunlarin kamyonla parası olsa bunlar yine ayni.
Takma.
Parasını da abartarak şöyle. 10 bin e yaptırdıysan de ki 15 bin :KK53:

Benim kardeşimde burnunu yaptırdı. Bana göre de gereksizdi, çünkü aslında olduğu gibi de güzeldi, ama kendini öyle daha hissedeceği için gidip yanında refakatçi da oldum. Bazen iyi niyetle bile düşündüğümüz şeyleri negatif bir şekilde yansitabiliyoruz. Belki maddi fazla buluyor, belki dinen sakıncalı diye düşünüyor, belkide sizi olduğunuz gibi güzel buluyor fark etmez. Fikrini söyleyebilir, ama bunu laf sokmaya getirmemeli. Bence kırmadan bu konun tekrarlanip durmasindan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Iyi niyetli dahi olsa burun sizin, karar sizin.

Üff sana ne kaynana sen kendi burnuna bak.Allah sana o burnu nefes al diye kokla diye verdi herşeye sok diye değil de:KK48:

kendimi daha iyi hissetmek icin yaptigim burun estetigini kaynanam gereksiz buluyo surekli laf sokuyo kavga etmemek icin cok zor duruyorum
Kaynanaya söyle sana da burun estetiği yapalım belliki sana uzun geliyor herşeye sokuyon burnunu de 😂😂😂😂

Estetiği başkası için yaptırdıysanız şaşırtıcı olmayan durum.Birileri beğensin diye bir şey yapmayın,he kendiniz için yapıyorsanız takmayın

Benim kardeşimde burnunu yaptırdı. Bana göre de gereksizdi, çünkü aslında olduğu gibi de güzeldi, ama kendini öyle daha hissedeceği için gidip yanında refakatçi da oldum. Bazen iyi niyetle bile düşündüğümüz şeyleri negatif bir şekilde yansitabiliyoruz. Belki maddi fazla buluyor, belki dinen sakıncalı diye düşünüyor, belkide sizi olduğunuz gibi güzel buluyor fark etmez. Fikrini söyleyebilir, ama bunu laf sokmaya getirmemeli. Bence kırmadan bu konun tekrarlanip durmasindan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Iyi niyetli dahi olsa burun sizin, karar sizin.
Valla ben de yaptırmak istiyorum. Önceden kendimi gayet beğenirken son birkaç aydır taktım burnumu kafaya bazıları bana da gereksiz dese de sonuçta belki eski burnumu arayacağımı bilsem de bu fikri aklımdan çıkaramıyorum. Kardeşiniz memnun mu? Nerde oldu?

ne gerek vardi bosuna masraf burnun zaten guzeldi vs

eee

klasik laflar

yani bunu kvlerin %99 u söyler

masraf en korktukları şey

yemek yediğinde dahi masraf ne gerek var diyor bir çoğu

he de geç

oğlun böyle istedi de geç

ne yapayım büyükler kocanı elidne tut dedi geç

sen daha çok çevir geyiği susar bir süre sonra

Valla ben de yaptırmak istiyorum. Önceden kendimi gayet beğenirken son birkaç aydır taktım burnumu kafaya bazıları bana da gereksiz dese de sonuçta belki eski burnumu arayacağımı bilsem de bu fikri aklımdan çıkaramıyorum. Kardeşiniz memnun mu? Nerde oldu?

Kardeşim memnun kaldı. Ama biz Almanyadayiz. Türkiyede de iyi araştırın. Benim bir kuzenimin burnunu mahvettiler orda. Ben her estetik ameliyatdan önce sebeplerinin sorgulanmasi taraftariyim. Her yerde estetik olan ve yapılmış yüzlerle karşı karşıya kalıyoruz. Heleki sosyal medyada. Gidecek doktorunuz dedigim gibi iyi araştırin.

Back
X