Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmış zaten ..konu sahibi arkadaş çene estetiği de yaptırmak istiyor" sirada baska yerlerim var" de
ne gerek vardi bosuna masraf burnun zaten guzeldi vs
Oy oy oy resmen taradın haaa o ne sözBence senin de ihtiyacın var de.. veya senin yaş geçmiş tabi, umursamıyorsun güzelliği de geç
Parayı o mu verdi?kendimi daha iyi hissetmek icin yaptigim burun estetigini kaynanam gereksiz buluyo surekli laf sokuyo kavga etmemek icin cok zor duruyorum
Kaynanaya söyle sana da burun estetiği yapalım belliki sana uzun geliyor herşeye sokuyon burnunu dekendimi daha iyi hissetmek icin yaptigim burun estetigini kaynanam gereksiz buluyo surekli laf sokuyo kavga etmemek icin cok zor duruyorum
Valla ben de yaptırmak istiyorum. Önceden kendimi gayet beğenirken son birkaç aydır taktım burnumu kafaya bazıları bana da gereksiz dese de sonuçta belki eski burnumu arayacağımı bilsem de bu fikri aklımdan çıkaramıyorum. Kardeşiniz memnun mu? Nerde oldu?Benim kardeşimde burnunu yaptırdı. Bana göre de gereksizdi, çünkü aslında olduğu gibi de güzeldi, ama kendini öyle daha hissedeceği için gidip yanında refakatçi da oldum. Bazen iyi niyetle bile düşündüğümüz şeyleri negatif bir şekilde yansitabiliyoruz. Belki maddi fazla buluyor, belki dinen sakıncalı diye düşünüyor, belkide sizi olduğunuz gibi güzel buluyor fark etmez. Fikrini söyleyebilir, ama bunu laf sokmaya getirmemeli. Bence kırmadan bu konun tekrarlanip durmasindan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Iyi niyetli dahi olsa burun sizin, karar sizin.
ne gerek vardi bosuna masraf burnun zaten guzeldi vs
Valla ben de yaptırmak istiyorum. Önceden kendimi gayet beğenirken son birkaç aydır taktım burnumu kafaya bazıları bana da gereksiz dese de sonuçta belki eski burnumu arayacağımı bilsem de bu fikri aklımdan çıkaramıyorum. Kardeşiniz memnun mu? Nerde oldu?