kaynanam cocuguma beddua etti:(((

miss_sad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
116
6
118
İstanbul
Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan var Neyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.

ayyy inanamıyorum yaa hangi babaanne böyle bir kötülük yapar torununa benim babaannem de annemi sevmez hem de annemin ona karşı hiçbir saygısızlığı olmamasına rağmen ama torunlarını her zaman sevdi korudu kolladı yazık yaa böyle insanlar olmaz olsun bence eşinize anlatın durumu tavrınızı da koyun evladınıza beddua eden kadının evinizde de işi yok o zaman gelmesin gitsin kızının evinde otursun vicdansız

affetme zaten insan beddua edermi ne herhangi kimseye en kotusude torurununa.sen gene kendini sakin tut.Allah onu ehlilestirsin sakın sende beddua etme ki donup dolasip seni bulmasin.

O laflar boy boy.....
Tovbee tovbeee .
O kqdina geri dönecek o dediği laflar .
Eminim buna .

Ay affetmeyin sakın. Yerinizde olsam çocuğumu onun bulunduğu ortama sokmam bile bi daha. Eşinize anlattınız mı?

Nasil bir usluptur bu boyle Allah askina konu sahibi??
Tamam kizdin sinirlendin anladik da azicik usturuplu yaziversen ne olur ki?
Hem sen de asagi kalmamissin kv.den.
Kucucuk masum cocugun eksigini annesinin ve cocugun kirilacagini umursamadan futursuzca yuzune vurmussun.
Ayip degil mi bu simdi?

tabi ki dedikleri hiç hoş değil ama anlık bir sinirle ya da korumacı bir tavırla demiş olabilir.

ama sizin de bu dediğiniz kısım hiç hoş olmamış. hatta daha bile kötü olmuş.

çocuk konuşamadığı için ezilmesinden korkup kayınvalideniz öyle bir laf demiş belki ama sizin lafınız daha fena.

bana sizin içiniz de pek temizmiş gibi gelmedi kusura bakmayın. inşallah bu belirttiğim kısmı ben yanlış anlamışımdır.

Evet esime anlattim cok uzuldu gozleri doldu .Gitme bir daha dedi ama maalesef biz altli ustlu ayni binadayiz gormeme gibi bi durumum yok

Elbette onu kast etmedim kesinlikle ben kendi cocugumu. Gibi severim gorumcemide severim onu soylemem deki kasit o degil ama o an canim o kadar acidi ki dilime o kelimeler dokuldu

Kızmakta çok haklısınız. Ama karşılığında vermiş olduğunuz cevapla hiç kayınvalidenin altında kalmamışsınız. Engelli bireyleri veya yakınlarını, sinirlenince tam da oradan vurmak da çok vicdansızca bir davranış. Hem de o 6 yaşındaki çocuğun yanında! Kayınvalideyle farkınız yok , ha tek fark " önce o başlatmış". O çocuğun ve annesinin yüzüne nasıl bakacaksınız peki? Bunlar kolay unutulur şeyler değil. Karşılıklı olarak birbirinize özür borcunuz var. Hele o günahsız 6 yaşındaki sabinin gönlünü nasıl alırsınız, önce onu düşünün.

Kayınvalideniz ufacık bir çocuga beddua ederek zaten en büyük günahlardan birini işlemiş beddua hiçbir zaman kabul olmaz,fakat siz de karşı tarafa ''Allah senin gönlüne göre versin vermişte dedim diyerek''siz bu cümleyi 6 yaşındaki bir çocuk için mi kullandınız ben öyle anladım çünkü eğer onun için kullanmışsanız hiç yakıştıramadım umarım yanlış anlamışımdır.

Elbette onu kast etmedim kesinlikle ben kendi cocugumu. Gibi severim gorumcemide severim onu soylemem deki kasit o degil ama o an canim o kadar acidi ki dilime o kelimeler dokuldu

ama maalesef o anlama gelmiş eminim görümcen çok üzülmüştür.

senin lafların da kırıcı olmuş kesinlikle. keşke bir şey demeden çıkıp gitseymişsin.

kayınvalidene kızıp görümceni kırmış, suçu olmayan bir çocuğa laf etmişsin gibi olmuş.

Ben o cocugu kastetmedim o an. Bir cok sey var kendisiyle ilgili ki ben asla eksik olarak gormuyorum bu Allahin takdiri

Ben bu acidan hic dusunmedim o sira ama Allah biliyo icimi onu kastetmedim.kendisi icin soyledim

Cunku kendisi sedef hastasi onu da soylemek istemezdim ama o durumda bu laflari yiyip oturamazdim ama gercekten oyle anlasildi ise uzulurum kesinlikle Allah in yarattigi masumla ugrasmam ben Ben oyle soylesem ondan ne farkim kalir

Gercekten ben o cocuk icin soylemedim zaten. Engelli degil ayrica cok sukur genetik oldugu icin .Ayrica onun icin birsey soyleyenlere en vok karsi cikan benim k.v demde buna dahil yeri gelsin onada soyluyo bu basimiza bela oldu diye ben kizardim oyle deme Allaha isyan etme diye Belki yanlis anlasilmis olabilirim peki benim cocugumdan kim ozur dileyecek onun sucu ne benim cocugum ilk dogdunda buda konusamazsa herkesin yuzune nasil bakicaz diyen bir kadin ya anlatmak la bitmez yok efendim kizindan olan bir sorun olsaymis benim cocugumda oyle olurmus. Bu ilk degil nasil diye sordugim zaman Allah soranlarad versin diyo .Biri arayip gecmis olsun torunun nasil diye sorsa teli kapatyiktan sonra. Allah onlarda versin diyen kadin

Ya arkadas bu memlekette normal bi kv yok mu
Nası bi manyak bu 3 yasındaki cocuğa bunları yapıyo
Allah cezasını versin
Cok iyi yapmıssınz ben olsam cok ağır konusurdum
Bidaha da asla suratına bakmazdım pis kadının

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuğun ezilmesinden korkup öyle bi laf etmiş olabilir ne demek ya
Böyle bi terbiyeszliğe gerekce bukmayın
3 yasındaki cocuktan mı cıkarıyo hırsını
Çocuk o ya çocuk ne bilir ezmeyi daha 3 yasında
Savunmayın allah askına hicbi hakla bi kv öyle bi laf edemez o yasta bi cocuğa
Konu sahibi sonuna kadar haklı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…