Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan varNeyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.
tabi ki dedikleri hiç hoş değil ama anlık bir sinirle ya da korumacı bir tavırla demiş olabilir.
ama sizin de bu dediğiniz kısım hiç hoş olmamış. hatta daha bile kötü olmuş.
çocuk konuşamadığı için ezilmesinden korkup kayınvalideniz öyle bir laf demiş belki ama sizin lafınız daha fena.
bana sizin içiniz de pek temizmiş gibi gelmedi kusura bakmayın. inşallah bu belirttiğim kısmı ben yanlış anlamışımdır.
Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan varNeyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.
Elbette onu kast etmedim kesinlikle ben kendi cocugumu. Gibi severim gorumcemide severim onu soylemem deki kasit o degil ama o an canim o kadar acidi ki dilime o kelimeler dokuldu
Nasil bir usluptur bu boyle Allah askina konu sahibi??
Tamam kizdin sinirlendin anladik da azicik usturuplu yaziversen ne olur ki?
Hem sen de asagi kalmamissin kv.den.
Kucucuk masum cocugun eksigini annesinin ve cocugun kirilacagini umursamadan futursuzca yuzune vurmussun.
Ayip degil mi bu simdi?
ama maalesef o anlama gelmişeminim görümcen çok üzülmüştür.
senin lafların da kırıcı olmuş kesinlikle. keşke bir şey demeden çıkıp gitseymişsin.
kayınvalidene kızıp görümceni kırmış, suçu olmayan bir çocuğa laf etmişsin gibi olmuş.
Gercekten ben o cocuk icin soylemedim zaten. Engelli degil ayrica cok sukur genetik oldugu icin .Ayrica onun icin birsey soyleyenlere en vok karsi cikan benim k.v demde buna dahil yeri gelsin onada soyluyo bu basimiza bela oldu diye ben kizardim oyle deme Allaha isyan etme diye Belki yanlis anlasilmis olabilirim peki benim cocugumdan kim ozur dileyecek onun sucu ne benim cocugum ilk dogdunda buda konusamazsa herkesin yuzune nasil bakicaz diyen bir kadin ya anlatmak la bitmez yok efendim kizindan olan bir sorun olsaymis benim cocugumda oyle olurmus. Bu ilk degil nasil diye sordugim zaman Allah soranlarad versin diyo .Biri arayip gecmis olsun torunun nasil diye sorsa teli kapatyiktan sonra. Allah onlarda versin diyen kadinKızmakta çok haklısınız. Ama karşılığında vermiş olduğunuz cevapla hiç kayınvalidenin altında kalmamışsınız. Engelli bireyleri veya yakınlarını, sinirlenince tam da oradan vurmak da çok vicdansızca bir davranış. Hem de o 6 yaşındaki çocuğun yanında! Kayınvalideyle farkınız yok , ha tek fark " önce o başlatmış". O çocuğun ve annesinin yüzüne nasıl bakacaksınız peki? Bunlar kolay unutulur şeyler değil. Karşılıklı olarak birbirinize özür borcunuz var. Hele o günahsız 6 yaşındaki sabinin gönlünü nasıl alırsınız, önce onu düşünün.
tabi ki dedikleri hiç hoş değil ama anlık bir sinirle ya da korumacı bir tavırla demiş olabilir.
ama sizin de bu dediğiniz kısım hiç hoş olmamış. hatta daha bile kötü olmuş.
çocuk konuşamadığı için ezilmesinden korkup kayınvalideniz öyle bir laf demiş belki ama sizin lafınız daha fena.
bana sizin içiniz de pek temizmiş gibi gelmedi kusura bakmayın. inşallah bu belirttiğim kısmı ben yanlış anlamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?