Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan varNeyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.
Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan varNeyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.
Sanirim psikolojisi bozuk bwnde oyle dusunuyorum dakkasi dakkasini tutmuyo .Bir bakmissin yerden yere vurur bor bakmissin yuceltir benim gelinim sole bole diye anlam veremiyorum .Ozellikle kizi geldiginde bizi hic istemiyor tamam gitmeyelim diyorum gitmiyorum bu kez adam yerine koymiyor musum ablami yanina ugramiyor musum ugrayincada hadi sen git evine diyo siginti gibi davraniyo bize ama kizi gidince bizden iyisi yokSuanda agzım apacık yazdıklarını okudum canım.MANYAK BİR KAYINVALİDEymiş üzgünüm afedersin öyle yani eşine anlattın mı ? Senin yerinde olsam cocugumu bidaha ona göstermem kapıyı gösteririm geldiginde güle güle derim kusura bakmasın yani kocam bişey derse onada veririm cevabını hiçbişey yapamazlar cocuklarımız en kıymetlimiz laf söyletme arkadasım onun psikolojisi bozuk glba.
Tüm bu söylediklerinden sonra hangi yüzle geliyor evine? Ya aklım almıyor bir insan evladının evladına nasıl böyle davranabilir? Kaldı ki torun evlattan daha tatlıdır derler. Benim annem babam yeğenimin üzerine titrer deli olurlar.. Sanırım ben olsam bir daha asla sevdirmezdim çocuğumu o babaanne bozuntusuna
Bugun gorurmcem aradi ,dedi ki canim sen annemi affet uzulme bir anda kacti agzindan dedi ,bende dedim ki abla sen benim yerom yerimde olsaydin ne yapardin ,ayrica sakin benim soylediklerimi yanlis anlama asla size soylenen birsey yok dedim .Biliyorum dedi o anda kim olsa ayni seyi yapar ama sen gene de buyuklugune ver dedi .cahil dedi ne konustugunu pek bilmiyor sende biliyorsun dedi .Ben de dedim icimde zerre.kadar sevgisi kalmadi k.p.dunya bi tarafa o birtarafa kaynim ve sende oyle ama anneni sevmiyorum. Dedimbundan sonra onunla gereginden fazla mesafeli olucam sadece yuz yuze baktigimiz icin bu konuyu kapaticam ama icim asla affetmeyecek dedim .ne diyeyim haklisin dedi .Bu beni cok rahatlatti benim soyledigimi yanlis anlamamis olmasi cok rahatlatti
O sinirle boğazına yapışsan hakkındır. !
Bencedeo bir anlık yapmış sende biranlık yaptım dersin demi
Anne değilim ama evladıma biri beddua edecek, öyle bir dünya var mı acaba?
Bende sasırdım tahammul edemem hayatta yuzune bakmam da ortalıgıda yıkardım yani evlat bu
kesinlikle. allah hic birimize yasatmasın. konu sahibi içinse gercekten böyle bir mevzuyu unutmak cok zor.. sürekli yüz yüze olacaklar :26:
Ya amma galyana gelmiş herkese ya, yok yani bir kocanı boşa yazılmadığı kalmış. Bir kere "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı", hiçte takmam ben sizin yerinize olsam. Kalkıp eşime dahi söylemem, muhabbetini yaptığınıza değmez. Neden bu kadar rahatım diye merak eden olursa söyliyim; benim babaannem de zamanında babamı kendi tarafından (karadenizli) bir kız evlendirmek istemiş, babamda annemi taa ortaokulda bulmuş bırakır mı?Annem macır bu arada, neler yapmış ohoo anlatsam roman olur, en sonunda ikna etmişler. Sorsanız bizi çok sever, gitmiyoruz diye şikayet eder "ben onları seviyorum bana gelmiyorlar" diye. Babaannem de tüm torunlarına beddua ederdi bir ara. Hatta babam "anne sen biçim konuşuyorsun, ya bizim evlatlarımıza birşey olsa biz üzüleceğiz; sen bizüzülelim mi istiyorsun ?" demiş. "aman ne üzüleceksiniz" diyormuş.
Benim annem hiçte böyle olay yapmadı, "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" dedi, bayramdan bayrama gider elini öper, 5-10 dk oturur kalkar. Babamsız asla gitmeyiz zaten, illa laf sokar çünkü. Üstelik bir de bu konuyu olay yapsanız ne olacak, kötü de eşinizin annesi, ne yapsın atacak mı? Atamayacağına göre, siz de ilişkinizi soğutun, uzak durun böyle densiz insanlarda.
Nasıl yaaa?? Senin çocuğun onun torunu değil mi? Oğlununda çocuğu değil mi? Nasıl öyle şeyler söyler? Ayyyy aklı yerinde değil sanırım kv'nin.Olacak şey değil.3 yaşındaki çocuğa nasıl beddua eder.Döner dolaşır başına gelir.Eşine bahsettin mi?
Annenizle kaderim ayni esim karadenizli ben gocmen demekkikaradenizliler yabanci istemiyo benim kv.de istemez illa akraba olacak kizi akrabasiyla evlu amca oglu ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?