kaynanam cocuguma beddua etti:(((

Suanda agzım apacık yazdıklarını okudum canım. MANYAK BİR KAYINVALİDEymiş üzgünüm afedersin öyle yani eşine anlattın mı ? Senin yerinde olsam cocugumu bidaha ona göstermem kapıyı gösteririm geldiginde güle güle derim kusura bakmasın yani kocam bişey derse onada veririm cevabını hiçbişey yapamazlar cocuklarımız en kıymetlimiz laf söyletme arkadasım onun psikolojisi bozuk glba.

İnsan kendine yapılanı affediyor ama evladına asla..Ne unutabiliyorsun ne hazmedebiliyorsun ne de artık karşındakini sevebiliyorsun..Evlat başka bir şey..

O sinir anıyla kızmış ama sanki beddua ne dedi..? 3 yaşında ki çocuğa kızmak da saçma hele de böyle bir oyun davası yüzünden çocuk bunlar araya girmek saçma ne anlar ki onlar çocuk nihayeti ver der 2 dk dakika sonra kendi verir..

Sanirim psikolojisi bozuk bwnde oyle dusunuyorum dakkasi dakkasini tutmuyo .Bir bakmissin yerden yere vurur bor bakmissin yuceltir benim gelinim sole bole diye anlam veremiyorum .Ozellikle kizi geldiginde bizi hic istemiyor tamam gitmeyelim diyorum gitmiyorum bu kez adam yerine koymiyor musum ablami yanina ugramiyor musum ugrayincada hadi sen git evine diyo siginti gibi davraniyo bize ama kizi gidince bizden iyisi yok

Bugun gorurmcem aradi ,dedi ki canim sen annemi affet uzulme bir anda kacti agzindan dedi ,bende dedim ki abla sen benim yerom yerimde olsaydin ne yapardin ,ayrica sakin benim soylediklerimi yanlis anlama asla size soylenen birsey yok dedim .Biliyorum dedi o anda kim olsa ayni seyi yapar ama sen gene de buyuklugune ver dedi .cahil dedi ne konustugunu pek bilmiyor sende biliyorsun dedi .Ben de dedim icimde zerre.kadar sevgisi kalmadi k.p.dunya bi tarafa o birtarafa kaynim ve sende oyle ama anneni sevmiyorum. Dedimbundan sonra onunla gereginden fazla mesafeli olucam sadece yuz yuze baktigimiz icin bu konuyu kapaticam ama icim asla affetmeyecek dedim .ne diyeyim haklisin dedi .Bu beni cok rahatlatti benim soyledigimi yanlis anlamamis olmasi cok rahatlatti

Ben ilk dogdugundan beri sevdirmek istemedim zaten cunku ben hamileyken cinsiyetini ogrendigimde soyledim k.v.me oda"iyyyyyyyyy hic sevemem erkek torunum var benim nasil sevcem ben onu dedi .hic aklimdan cikmaz ve bebekken hic kucagina vermedim alir almaz emziricem uyutucam altini degistiricem gibi bahaneler le geri aldim.Ama artik oglum buyudu ve gitmek istiyo babannesine altli ustlu oturuyoruz .aglaya zirlaya gidiyor ve su an da orada cocuk iste ne bilsin kotu yu iyi yi.Anlatamiyorsun yapacak bisey yok. Allaha havale ettim rabbim kem gozlerdwn kotu insanlardan korusun yavrumu

Eee ne desin kız annesi yani genede iyi konusmus bencede canım boswer mesafeli dur uzak kal sen yine sakinsin ben olsam yer gök kalkardı benim kayınvalidem melek

Ya amma galyana gelmiş herkese ya, yok yani bir kocanı boşa yazılmadığı kalmış. Bir kere "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı", hiçte takmam ben sizin yerinize olsam. Kalkıp eşime dahi söylemem, muhabbetini yaptığınıza değmez. Neden bu kadar rahatım diye merak eden olursa söyliyim; benim babaannem de zamanında babamı kendi tarafından (karadenizli) bir kız evlendirmek istemiş, babamda annemi taa ortaokulda bulmuş bırakır mı? Annem macır bu arada, neler yapmış ohoo anlatsam roman olur, en sonunda ikna etmişler. Sorsanız bizi çok sever, gitmiyoruz diye şikayet eder "ben onları seviyorum bana gelmiyorlar" diye. Babaannem de tüm torunlarına beddua ederdi bir ara. Hatta babam "anne sen biçim konuşuyorsun, ya bizim evlatlarımıza birşey olsa biz üzüleceğiz; sen bizüzülelim mi istiyorsun ?" demiş. "aman ne üzüleceksiniz" diyormuş.

Benim annem hiçte böyle olay yapmadı, "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" dedi, bayramdan bayrama gider elini öper, 5-10 dk oturur kalkar. Babamsız asla gitmeyiz zaten, illa laf sokar çünkü. Üstelik bir de bu konuyu olay yapsanız ne olacak, kötü de eşinizin annesi, ne yapsın atacak mı? Atamayacağına göre, siz de ilişkinizi soğutun, uzak durun böyle densiz insanlarda.

Küçücük çocuğa ettiği lafa bak densizin,tavrınızı belli edin hiç bir şey olmamış gibi davranmayın ,çünkü bu hafife alınacak bir şey değil.

edilen her beddua tutmaz.yani ağızdan çıkan beddua kabul olmaz öyle.çocuk oyuncağı değil bu her beddua edenin tutsun.eğer haklı yere beddua ederse tutar ancak.yaptığı gerçekten hiç hoş bi davranış değil.dönür dolaşır kendisini bulur eğer haksız yere ettiyse.

Nasıl yaaa?? Senin çocuğun onun torunu değil mi? Oğlununda çocuğu değil mi? Nasıl öyle şeyler söyler? Ayyyy aklı yerinde değil sanırım kv'nin.Olacak şey değil.3 yaşındaki çocuğa nasıl beddua eder.Döner dolaşır başına gelir.Eşine bahsettin mi?

Annenizle kaderim ayni esim karadenizli ben gocmen demekkikaradenizliler yabanci istemiyo benim kv.de istemez illa akraba olacak kizi akrabasiyla evlu amca oglu ile

Evet bahsettim cok üzüldü uzak dur dedi gitme dedi

Annenizle kaderim ayni esim karadenizli ben gocmen demekkikaradenizliler yabanci istemiyo benim kv.de istemez illa akraba olacak kizi akrabasiyla evlu amca oglu ile

Boşverin hiç takmayın kafanıza, eşinizle aranız iyiyse onu çekemiyordur. Benim annem felç, babam her yere, her hastaneye götürdü annemi "aman ya manken mi olacak bu saatten sonra ne para döküyorsun" demiş babama. Sonuç annem iyileşti sorun yok. Olan babama oluyor. Ve benim babaannem 94 yaşında şuan, "boşanıp gelsen davulla zurnayla karşılarım seni" diyormuş babama. İki arada kalıyor adamcağız, annem de babama üzüldüğü için, hiç bahsetmiyor babaannemden evde, babam da kendisine söylenenleri eve taşımıyor böyle işte. Sonuçta annesi, vazgeçemez.
Üzülmeyin o yüzden, eşinize bakın siz.Yuvanızda mutlu olun. Kayınavlideniz ile de çok sıkı fıkı olmayın, eşiniz sizi savunabiliyorsa, genellikle onunla beraber gidin, eşinizin yanında söylemeye çekinir belki. Ya da bir olay da, eşinizde tanık olacağı için, onunla bu durumu konuşurken şikayet ediyor olmazsınız, olayı değerlendiriyor olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…