kaynanam cocuguma beddua etti:(((

Esimden Allah razi olsun bir kere ezdirmedi beni cok mutluyuz sukurler olsun zaten cekemedigi o biz ilk evlenirken insallah anlasamazlarda yegenime geri doner oglum demis bir akrabasina .Akrabalari arasinda hic sevilmez evlatlarini da kendinden sogutuyo damat elinden gelse bir kasik suda bogacak ama oda esinin hatrina katlaniyor .Bana oyle soyledi .Cekemedigi ivin bu hirs ama insan evladinin mutlulugunu neden istemez hayret bi durum

Bizde çözemiyoruz işte, babam hep söylüyormuş "anne ben mutluyum evimde, iyi ki evlenmişim " diye , olsun sen benim yanıma gel diyormuş. Ohoo ben sana anlatsam, roman olur Bir de benim babaanem lazca konuşur arada bir, bir kere bir mevlütte annemi sormuş biri "bu küçük gelinin mi diye" babaannem de lazca birşey söylemiş, annemde o söylediğini yazmış bir yere, gitmiş sormuş sonra "istemediğim gelin" demekmiş meğer Annemler yeni evliyken gelip kavga çıkartıyormuş, annemde odaya gidiyomuş ağlyormuş, babamda geliyormuş yanına "üzülme karıcım diye sarılıyormuş" içeri dalıyormuş babaanem "ben döv diyorum o seviyor" diyormuş Biz gülüyoruz bunlara artık, annemde boşvermeyi, babama olan aşkını hep diri tutmayı becerdi. Yoksa babama sürekli şikayet ederek ne elde edebilecekti ki, sadece sorun.Sizde öyle yapın, boşşşverinnnnn sarılın eşinize

ben dov diyorum o seviyor Ya komik iste ama o an oyle olmuyor sonradan yaptiklarini dusununce bende gulup geciyorum zaten esime herseyi anlatmam ben bu olayi anlattim her olani anlatmaya kalkarsam adam bikar :18:idare edicez artik basa gelen cekilir .Vermeyecegim ona yegenini alma firsatini oh olsun iste oglu benimle ve beni seviyor catlasin

Ayy ya, bakın aklıma birşey daha geldi; son olsun bu. Babaannem anneme soruyor "ziya sen çok seni mi seviyor beni mi seviyor?" , annem de cevap veriyor "valla anne seni mi çok seviyor beni mi bilmem ama , her gece benim koynumda yatıyor " demiş..

Hep böyle mutlu olun inşallah, huzurunuz hiç bozulmasın.

diğer torununun konuşamamasının hırsını senin çocuğundan çıkarmış. cahilce davranmış, senin çocuğuna bişey olsa hiç üzülmeyecek mi acaba... torun torba sahibi olmuş insanların hala cahilce davranmalrına anlam veremiyorum. insanın torununa ettiği beddua aslında kendine ettiği bedduadır yaa o çocuk senin torunun yani senin canın sonuçta....

Amiiiiin canim cok sagol

Öyle haksız yere edilen beddualar yapışıverir insanın yakasına.. Ufacık çocuğa bunları derken dikkat etsinde kendine gelmesin..görümcen ne dedi bu olaya, asıl onun çıkışması lazımdı anne sen ne diosun allah düşman başına vermesin, kelimelerine dikkat et demesi lazIm deilmiydi!??!!

Üzülmez harhalde benim cocugum hastalansin umursamaz ,ama diger torunu hapsirsa baslar vah tüh demeye ama sorsalar en cok oglunun cocugunu sever nasil sevgi bu bilmiyorum

Demistir mutlaka ,bugun aradi beni onun adina ozur dilerim falan dedi .Cocuklari hic o kadina cekmemis cok iyiler sagolsunlar oda benim gibi beklemiyordu herkes sasirdi zaten ben indikten sonra kp.min sesi geliyordu bagirdi sanirim

torununa beddua ediyor , cahillikkk
üzülmicek sanki basına birsey gelincee

Kayınvalideniz hatalı , el kadar çocuğa beddua etmenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz ama o öyle bir laf etti diye bu çocuğunuzun başına gelmez. Hatta döner dolaşır kendini bulur.
Sizin uslubunuz hiç hoş değil, anlıyorum çok kırıldınız bir anne olarak ama o ettiğiniz lafla kayınvalideniz kadar yanlış yaptınız. Siz annesiniz ve örneksiniz çocuğunuza, lütfen biraz dikkat.

torun çocuktan öteymiş pehh...
kayınvalideye bak pis dilli kadın utanmıyoda
eşine şikayet etseydin

Kayınvalidenin söyledikleri bir kenara sizin onun icin söylediğiniz kelimeyi okuyunca kan beynime sıcradı. Şaka gibi.

Cocuga edilen beddua bir kenara ,benim soyledigim kelimeyi okuyunca kan beyninize sicriyor birakalim ozaman herkes cocuguma istedigini soylesin biz aman ne iyi dedin diyelim yok oyle cumhuriyet kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…