kaynanam cocuguma beddua etti:(((

siz neden benim yazdığım bir şeye bu kadar takıldınız anlayamadım. bu ne sinir bu nasıl bir üsluptur ya. siz kimsiniz benim yazdığıma böyle yorum yapıyorsunuz.

kayınvalidenin davranışının hoş olmadığını söyledim. ama yine de lafımın arkasındayım konu sahibinin lafı daha kötü olmuş.

dediğiniz gibi 3 yaşında çocuk bu olayı anlamaz ama konu sahibi 6 yaşında masum bir çocuğu ezmiş gibi olmuş.(kötü bir niyeti olmayabilir ama o anlam çıkmış kesinlikle)

onun annesi ve o çocuğun yerine koyun kendinizi.

kayınvalide kötü bir insan olabilir ama aynı şekilde karşılık mı vermek lazım. siz öyle yapın.

ben belli sorunları olan insanlar konusunda hassasım. bu konuyu okuyunca kayınvalideden çok konu sahibinin lafına takıldım.

konu sahibi en fazla görüşmez olur biter. beddualar zaten kabul olmaz.

ama yazık o çocukla annesi kayınvalidenin davranışlarını çektikleri yetmediği, zaten üzüldükleri yetmedikleri gibi bir de böyle laflarla uğraşıyorlar.

kayınvalidenin yaptığı iyi mi olmuş demişim doğru okuyun sinirinizi çıkarmak için yer aramayın.

Acaba aranızda bu tip diyaloglar sık sık oluyor mu? Bu kelime yazım dilinde bile hoş değil. Bence bir süre uzak durun. Çocuğa ah edilir mi?

Yalnız sizde mukabelede bulunmuşsunuz. Çocukları alet etmeyin, hoş değil.

Benim cocuguma beddua edeni almam evime defolsum gitsin sizin soylediginiz de cok kotu ondan kalır bi yani yok ne biluyorsunuz sizin de basiniza boyle seyler gelmiyeceginizi Allah korusun.cocuklar masum dur beddua konusu olmamalidir.

Son düzenleme:
bu ne biçim kadınmış yaaaa ger...kalı kadın. yasak kelime. çocuğa beddua mı ediyorsun. alt tarafı bir araba.

Kayınvalidenizin yaptığı hareket hoş degil ama şu kısmı çok yadırgadım. Bilmiyorum sanki sizin içinizde de öyle kin ve nefret var gibi saf ve niyetli imaj altında.

O beddualar doner dolanir onlari bulur elbet. Beddua eden insan tipi en sinir olduklarim. Seviyesizler

Bir insan 3 yaşındaki çocuğa nasıl beddua eder aklım şaştı yaHiç iyi bir insan değilmiş kayınvalideniz.Ben olsam mecbur kalmadıkça görüşmem böyle biriyle

Kayınvalidenizin yaptığının affı vardır yoktur bilemem.

Ama kayınvalideye, hayat arkadaşınızın Annesine o....u demenin affı olmadığı kanaatindeyim!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden isinize gelen kismi okuyorsunuz ben asla o cocuga beddua etmedim kv.me kinim var icimde cunku beni esimi ve cocugumu hep horluyor varsa yoksa kizi damadi. Ve diger oglu en basindan beri ki hic saygisizlik yapmamama ragmen ister ostemez icimde sevgisi yok

Kayınvalidenizin yaptığı hareket hoş degil ama şu kısmı çok yadırgadım. Bilmiyorum sanki sizin içinizde de öyle kin ve nefret var gibi saf ve niyetli imaj altında.

Saf ve iyi niyetliyim aslinda ama kv. Karsi degilim maalesef cunku o benim iyi niyetim cok suistimal etti ben canim dedikce canin ciksin dedi

'....bunu duyan o....u kayınvalide' mi yazıyor yoksa ben mi yanlış okuyorum?
yorumlarda da kimse bahsetmemiş ama gerçekten anladığım şey mi o??

Lutfen dikkatli okuyum ben o cocuga soylemedim kendisi hasta oldugu icin soyledim ama malesef suan o sekilde anlasiliyor sanki ona soylemisim gibi ama ben Allah tan korkarim yarin oburgun benim basima gelmeyecegi ne malum ama iste o sirada oyle anlasilmis olabilir

Benim cocuguma beddua edeni almam evime defolsum gitsin sizin soylediginiz de cok kotu ondan kalır bi yani yok ne biluyorsunuz sizin de basiniza boyle seyler gelmiyeceginizi Allah korusun.cocuklar masum dur beddua konusu olmamalidir.

Ben vermiste derken ,kv .sedef hastasi oldugu icin soyledim ama maalesef yanlis anlasildim .Cok sukur bir masuma beddua edecek kadar insanliktan cikmadim icim rahat cunku cocuga soylemedimsadece yanlis lanse edildi

'....bunu duyan o....u kayınvalide' mi yazıyor yoksa ben mi yanlış okuyorum?
yorumlarda da kimse bahsetmemiş ama gerçekten anladığım şey mi o??

Evet anladiginiz dogru esim benden once teyzesinin kizi ile konusmus ve anlasamamislar ayrilmislar.kv.yeri geldiginde bizim koyumuzun kizini almadi Istanbul o.....pularina kapildi diyor yanimda ben sinirle yazdim ve hic bor zaman ona karsilik vermedim bir saygisizlik etmedim ama artik bir yere kadar

Keske orada bana kufretseydi beddua etmeseydi benim canima benimkinin affi var ama onun yok benim masum cocuguma bu lafi soyleyen cani daha fazlasini hakediyo bence

Keske orada kufretseydi ama benim canima kendi torununa evladinin evladina beddua etmeseydi.Benimki affedilir ama onunki edilmez bana gore benim cocuguma bu lafi eden daha fazlasini hakediyor bence

Tüm bu söylediklerinden sonra hangi yüzle geliyor evine? Ya aklım almıyor bir insan evladının evladına nasıl böyle davranabilir? Kaldı ki torun evlattan daha tatlıdır derler. Benim annem babam yeğenimin üzerine titrer deli olurlar.. Sanırım ben olsam bir daha asla sevdirmezdim çocuğumu o babaanne bozuntusuna

Çok ahlaksızca bir cümle kurmuş keşke cevabınızı verseydiniz. Ne demek bir insanın namusuna öyle laf etmek neden karşılık vermediniz ki. Saygısızlık olmaz bu haddini bildirmek olur. O zaman bir daha öyle ulu orta laf edemez. Sizin anne babanız size öyle densin diye mi büyüttü etti. Gerçi Kuranda vardır namuslu olduğu halde iftira atanın cezasının büyük olduğu ile ilgili Allah ıslah etsin.

Kayınvalidenin söyledikleri bir kenara sizin onun icin söylediğiniz kelimeyi okuyunca kan beynime sıcradı. Şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…