kaynanam çok konuşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(((((

canım öncelikle şunu diyim bu kaynana sen konuşsanda konuşmasanda yüz versendevermesende konuşcak huyu bu
eğer söledikleri seni kırmıyosa sadece laf olsun diye konuşamk için konuşuosa bırak konuşsun dinleme
denilenler doğru konuşmayandan korkcaksın benim kaynanamda pek konuşmaz konuşursada dediğini çözmek için 1 hafta uğraşırım:)
ne demek istedi acaba die ve bazen 1 haftayı bulabilio çözmem
sal gitsin konuşsun cevap verme muhtemelen hayat hikayesini anlatodur:) anlatsın bi süre sonna ezberlersin sonunu sen tamamlarsın zaten:)
bu konuşma git gide kısalır ha sonu böleydi falan diye:)

ama karışıosa seni kırıosa eleştriosa müdahele gerekir...........

mrb:) ben 3 aydır nişanlıyım bir sıkıntı var nasıl edeyim bilemedim...kıslar benim kaynanam çok konuşuyor anlatıyoda anlatıyo babamda korktu biraz hiç içi rahat değil bu kadın sana sıkıntı çıkarır herşeye karışır diyo bende biraz alınganım çok konuşan ağzından bişeyler kaçırır malum ben nasıl davransam, kadına ne yapsam da ilerde sorun olmasa ya :((((

bi ara acaba benim babam ve kaynanamdan mı bahsediyosun diye düşündüm canım valla ben çare buldum inan bende çok fazla alınganım en son çareyi amaan dedim sen nişanlında mutluysan inan anne baba bile olsa takmıcaksın çünkü sen eşinle yaşıcaksın tabiki sırt dön demiyorum he kaynanana gelince valla ben nişanlıma söyledim ve çareyi buldum o çok konuşan fıs fıs bişiler diyen kadın yok artık çok şükür nişanlım bana sahip çıkıp annesine bana karşı saygılı olmasını ve onun namusu olduğumu söyledi elife gelen her söz bana gelmiştir dedi sorun kalktı sende nişanlına usulünce iğnelemeden yargılamadan söyle eminim senin tarafında olur sakın senin annen şöyle böyle diyerek deme.

bence konuşma tarzına bak canım içinde kötülük var olup sana iğneli konuşuyorsa nişanlının annesine yine bir şey deme sen saygını yine göster sabır göster nişanlınla paylaş. benim kaynanamda çok koşuyor kendi annemde çok konuşuyor kadınların doğasında var ikisde içleri temiz insanlar seviyorum :) espiri şaka gırgırla konuşup duruyoruz :))) birbrnizi kırmadan geçinmeye bak ucu sana dokunmadıkça konuşsun bişey olmaz

mrb:) ben 3 aydır nişanlıyım bir sıkıntı var nasıl edeyim bilemedim...kıslar benim kaynanam çok konuşuyor anlatıyoda anlatıyo babamda korktu biraz hiç içi rahat değil bu kadın sana sıkıntı çıkarır herşeye karışır diyo bende biraz alınganım çok konuşan ağzından bişeyler kaçırır malum ben nasıl davransam, kadına ne yapsam da ilerde sorun olmasa ya :((((

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim,
ben 9 aylık evlıyım canım, aynı sorun benıde rahatsız edıyor,onceden saygıdır deyıp dınlıyordum ama artık dınlıyormus gıbı yapıyorum sureklı anlatıyor anlatıyor,
benım konusmama fırsat bıle vermıyor( DU) du dedım artık araya gırıp konusuyorum bende...... saygıyı elden gene bırakmıyorum ama yınede ağırlıgını şimdiden koy canım :) sonradan dıllenen gelınde batıyor .......

Back
X