Konu canınızı çok yakmış olabilir ama iki sene sonra ortaya çıkan söze söz demem ben..Gözünüzle gördünüz mü hayır.
O zaman neden inanıyorsunuz ki ?
Çok çok güvendiğim biri demeyin, güven böyle konularda işlemez..
Eğer güvenilir biri olsaydı zaten iki yıl önce olmuş bir mevzuyu dile getirmez,sizi üzmezdi.
Bir amacı var bence anlatan bu kişinin..Kayınvalidenizi, o kızı bırakın bu anlatan kişiye dikkat edin derim.
ben anlatan kişinin doğru söylediğine inanıyorum.yalan söyleyecek biri değil. kaynanamın telefonunda numarayı gördüm.aman eşimle bana zarar vermedikten sonra isterse görüşsün diye umursamadım.birşeyde demedim sen numarayı niye aldın niye görüşüyon diye sormadım.ama bugün duyduğum haberden sonra işler değişdi.ben evlendikten sonra 8 sene sonra kızlan görüşmeye başlıyor.
selam arkadaşlar ben 10 senelik evliyim.kaynanam zamanında bana çok çektirdi.eşimde bunu kabul eder.herkeze der annem bu kıza çok çektirdi. ama bu son duyduğum haberden sonra aklımı yiyecek gibiyim.eşim benden önce 3 sene bir kızla çıkmış.eşimin ailesi o kızı istememişler.eşimde ayrılmış.2 sene sonra benlen tanışıyor evleniyoruz.ben bugün eşimin akrabasına oturmaya gittim.bana dedikleri anlattıkları canımı çok yaktı.kaynanam 2 sene önce eşimin eski sevgilisinle karşılaşmışlar.kaynanamla kız birbirlerine numaralarını vermişler.kaynanam tutturmuş numarayı oğluma vereceğim.kaynım kızmış anne yuvasınımı yıkacağın diye.vermekten vazgeçmiş.2 çocuklu kadın eşimi rüyalarında görüyormuş.eşimle görüşmek istiyormuş.kaynanam bunu eşimin akrabasına anlatmış.benim bunlardan 2 sene sonra yani bugün haberim oluyor.benim bu kaynanam benden nekadar nefret ediyormuş.bana yuvamıza zarar verecek kadar.eşimin akrabası benim hakkında yaptığı dedikodularıda anlattı.kadıncağız bana sır olarak anlattı asla onun anlattıklarını anlatmamam anlatamamda.ama diyememek ona hesap soramamak bana çok acı veriyor.
Konu canınızı çok yakmış olabilir ama iki sene sonra ortaya çıkan söze söz demem ben..
Gözünüzle gördünüz mü hayır.
O zaman neden inanıyorsunuz ki ?
Çok çok güvendiğim biri demeyin, güven böyle konularda işlemez..
Eğer güvenilir biri olsaydı zaten iki yıl önce olmuş bir mevzuyu dile getirmez,sizi üzmezdi.
Bir amacı var bence anlatan bu kişinin..Kayınvalidenizi, o kişiye bırakın bu anlatan kişiye dikkat edin derim.
tamamen katılıyorumm..
Ben neden duyduğu zaman değil de şimdi söylediğini merak ediyorum.
Laf taşımayı sevmem ama böyle birşey duyduğumda bunu arkadaşımla paylaşırım. Onun kötülüğü için değil elbette ki. Sanırım herkes böyle birşeyi bilmek ister.
Ama sorun neden iki sene sonra. Düşünmek için iki sene beklemek çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?