• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimin ona soğuk davrandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Ben üzerime alınmazdım ya, sen konuş veya teşvik et diye söylemiştir. İyi niyetli bakın bence

Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Ekonomik kriz, pandemi, iş stresi, ev geçindirme oğlunun aklını doldurduğu için eskisi gibi hediyeler, arayıp sormaların olmasını bekleyemezsin deseydin. Eşimin aklı dolu kardeşleri onu arayıp sorsun deseydin.

Ekonomik kriz, pandemi, iş stresi, ev geçindirme oğlunun aklını doldurduğu için eskisi gibi hediyeler, arayıp sormaların olmasını bekleyemezsin deseydin. Eşimin aklı dolu kardeşleri onu arayıp sorsun deseydin.
İşte aklıma gelmedi ki o an akılsız kafam🙄

Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Birde bayılsaydınız. Abarta abarta drama queen olmuşsunuz. Boşanmak istiyorsunuz falan. Adamın yerinde olsam aha kapı derdim

"Parası yoktur belki anne, ne bileyim, oğluna sorsana?" deseydiniz ya. Bir günden bir güne, oğlum iyi misin kötü müsün, tencere kaynıyor mu diye sormadıklarına eminim nedense. Hep ver hep ver. Ohhh.
Yemin ederim benimkiler öyle. Wp den gönderme yaptı durdu bakmadım hiç. Ama haberini alıyordum sana laf vurmuş yine diye. Baktık bakmıyorum msj atmış. Eşime artık görüşmek istemediğimi söyleyip engelledim

Kv nin niyetini en iyi siz anlarsınız. Siz yaşıyorsunuz onunla. Deme şekli var deme şekli var mesela. Benim küçük görümcem eşim için X evlendi yeğenlerinin yüzünü unuttu dedi. Altta yatan mesaj sen ayağını kestin. Tanıyorum çünkü şeytan. Büyük görümcem aynı cümleyi kullansa idi şöyle anlardım. X seni çok seviyor seni buldu bizi unuttu hayırsız şeklinde.
Aramıyor sormuyor tamam anlarımda hediye almıyor artık demek bence biraz laf vurma almış

Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum
Biraz daha abart istersen bayil feriha. Bu nasil bir es doldurmadr bosanalim ailenle yasa falan guzellikle soyleyemiyormusun annen ne demek istedi tam anlayamadim diye ayrica kvden kotu niyetli degildi bence ama sen asiri kotu niyetlisin

Biraz daha abart istersen bayil feriha. Bu nasil bir es doldurmadr bosanalim ailenle yasa falan guzellikle soyleyemiyormusun annen ne demek istedi tam anlayamadim diye ayrica kvden kotu niyetli degildi bence ama sen asiri kotu niyetlisin
Kötü niyetli olan sensin neden biliyor musun. Bu konuya çok tepki gösteren oldu ama senin gibi ha bir uslupsuz daha vardı ondan da başka böyle uslupsuz uyaran olmadı kimin kötü niyetli olduğu aşikar lütfen yorum yapmayın daha fazla kötü niyetinizi kendinize saklayın

ya bişi diyim mi..
insanlar kendilerini sorun bulamadıklari için başkalarindan sorun ariyolar.
uğraşmaya gelmez.
böle mih mih ayy oğlum beni arasin sen söyliyivir diyen kaynana..
ay valla sinir oldum.:D

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :D çakal kaynana hemen geri vites yapmış hiç olurmu benim oğlumun aklı yokmu diye. E ne diye geline anlatıyosun o zaman oglunu arasana madem aklı varmış derdini ona anlat direkt :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X