- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.035
- 468
- Konu Sahibi melek karman
Eşine de ki; annen aradı, beni çok sevdiğini ve aileye katıldığım için çok şanslı olduklarını söyledi.
Senden de çok memnunmuş.
Senden de çok memnunmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin durumunuza cuk oturuyor ama…Bayatladi bu espri ama
Artık çok geçEşine de ki; annen aradı, beni çok sevdiğini ve aileye katıldığım için çok şanslı olduklarını söyledi.
Senden de çok memnunmuş.![]()
Olur olur yerizSizin durumunuza cuk oturuyor ama…
Allah size de kolaylık versin sizin işiniz de zor anlaşılanKaynanalar neden böyle anlamak zor cidden...rahat batıyor huzur kaçırmaya bayılıyorlar kaostan besleniyorlar (istisnalar hariç)
Benimde eve servis gelecekti bugün işten izin alıp eve geldim hallettim sorunu.. akşam kayınvalidem aradı (alt katimda oturuyor kendileri)
Sözde oğlu onu aramış bizim anahtar sizde yokmu diye sormuş oda yok demiş eşimde çok kızmış bizim anahtar sizde neden yok diye...halbuki kapının önünde ayakkabiligin içinde var yedek yıllardır orada o anahtar lazım olur diye kadında biliyor yerini ama unutmuş her ne hikmetse
Külliyen yalan eşime sorma gereği bile duymadım kadın anahtarı ona vermedigim için laf sokuyor aklınca
Size gelince bu duruma üzülmek yerine sevinin demekki oğlunu sizin sozunuzden çıkmayan biri olarak görüyor bırakın öyle sanmaya devam etsin faydalanın bu durumdan...oğlunu istiyorsa sizinle iyi gecinmeyi öğrenmeli bunu empoze edin kendilerine sonrasını da o düşünsün siz değil
olgun düşünün biraz her şeye üzülüp stres yapmayın hayat çok kısa ...
Evlilik durumunuzu bilmiyorum ama böyle birşeyden dolayı boşanmak istemeniz ve eşinizin bunu kabul etmesi enteresan cidden oda ayrı husus
Açıkçası oğlum hasta ben hastayım psikolojik olarak kötü zamanlar yaşıyorum ve o an o çıktı ağzımdan sinirle eşimde durumumun farkinda uzatmadi. Oturduk çay içiyoruz haklısınız abarttım ferihalik onlinekadın sizi suçlamamış , kötü bir şey söylememiş . Siz gidip adama neden boşanalım diyorsunuz ki ? Bunu demeniz için başka sorunlarda olmalı yoksa kimse eşi annesini az arıyor diye boşanmaz.
Anlamadım valla kafam karışıkBence derdini yanmış. Benim annem de abime kızınca açıp geline soyleniyor. Ne söyleniyorsun o kız ne yapsın dediğimde. Gelin beni savunuyor haddini bildiriyor ona diyor. Ama aile yapıları çok önemli çünkü babannemle annemin arasida çok iyiydi. Kayinvalideler genelde gördüklerini yapıyorlar sizinkinin söylediklerinin amacını yine en iyi siz anlarsiniz.
Ya niye hemen arayıp söylediniz ki?Artık çok geçaile içi kaos başladı
Yasak elma izlemedigim için çok pişmanımYa niye hemen arayıp söylediniz ki?
Benim de eşimin ailesi ballandıra ballandıra eski eşini anlattı bugün bana. Kocama söylemedim. Ben de Yasak Elma dizisinden altı sezonda bir gram entrika öğrenebildiysem, bu bilgi bir gün lehime lazım olacaktır.![]()
Ayda yılda bir aradı onda da hayiflandi Allah'a havale ettim günümü mahfetti zaten hastayım birde kafamı boş yere ona taktımBi sussa su kayinvalideler artik yaa.her lafi soyler oldular.keske su telefon herkeste olmasada arayip her lafi diyemeseler.ulasmak zor olsa biraz.
Kotu kalpli kaynana.hayirli bi is icin aramazlar ya anca laf sokarlar.evde bos bos oturup canlari sikiliyor.kocalari ilgilensede bizlere sarmasalarAyda yılda bir aradı onda da hayiflandi Allah'a havale ettim günümü mahfetti zaten hastayım birde kafamı boş yere ona taktım
Benimki evlenince demiyor 2 yıldır değişti diyor bir kereaaa bu benim kaynanambenimde kaynanam bana boyle demisti oglum bana boyle davranmazdi evlenince degisti dedi. Sen degistirdin demiyorum ama gercekten boyle degildi dedi. Kardesleride oyle dusunuyordu hala oyle dusunuyor umrumdami cixss bosver oglunun akli kendine yeter.
Aman tuaflar valla evlerden irak en iyisi mesafeni koruyacaksin. En guzeli gercektenBenimki evlenince demiyor 2 yıldır değişti diyor bir kereseninki yine açık sözlüymus
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yani. Kaynanam görümcem kafaları bir zaten benimde
![]()
uste cik, walla anne bana da cok soguk davraniyor, bi haller oldu bu adama, cok degisti, uhu uhu sen de bir agzini ara de sen de, sonra o dusunsun :)Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
yav bacim saf misin, elemanin biri KV ni doldurmus, kayinvalide de seni doldurmus, iyi tongaya dusmussunEşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum