mrb kızlar eşimin ailesini pek sevmem sağplsunlar onlarda beni hiç sevmezler evleneceğimiz zamanlarda herşeyimize karışırdı kaynanam ve 40 yaşında bir görümcem var..herşeyi beğenip sipariş etmeme rağmen gidip kendileri değiştirmişler ben evimi döşemeye geldiğimde evde bambaşka eşyalar gördüğümde fıttırdım neyse lanet getirdim şeytana zor zaptettim kendimi aşyadır aman boşvereyim dedim..bu arada iki buçuk yıldır evliyim...şimdi biz bir ev aldık tabi kiradayken çok şey alamamıtık evimiz olunca ona göre ayarlarız diye mesela salon oturma takımımız yok..kaynanam kendi eskisini vermeyi düşünüyor..tam olarak söylemedi ama ben anladım bana geçenlerde telefonda salon takımıydı şuydu buydu almayın size bir hediyemiz olacak..onlarda ev taşıyacaklar daha büyük eve geçecekler ve 5 aydır bana eski halılarını eski eşyalarını gönderiyor ben gerek yok ne olur vermeyin dedikçe onlar bana olur mu aramızda iki eşyanın lafı güe güle kullan diyorlar sanki ben onları düşüdüğüm için diyorum...kızlar bunu ablama anlattım bana sende ne sorun çıkarıyorsun bulmuşsun bunuyorsun al işte verdiklerini zaten eski eşyalarıda yeni gibi daha ne istiyorsun diye tepki verdi..ama sorun eşyalarının yeni olması eski olması değil sorun ben evlenirken birçok şeye onlar karar verdiler zevkleri de 5 para etmez nerde en iğrenç şey varsa alırlar sorun evimi kendim döşemek istiyorum benim ve eşimin zevki hakim olsun eşyalara bakıp onları hatırlamak istemiyorum..kaynanamı ve görümcemi kırmadan verecekleri eski eşyalarını istemediğimi nasıl söylemeliyim..yada kırarak da olabilir farketmez
eşinle birlikte evinizi kendi zevkinize göre döşemek istediğinizi açık bir şekilde söyleyin
zorla getirip evine koyacak değiller ya canım
çok haklısınız kızlar almamalıydım başta o eşyaları ama o zaman birçok sorun vardı osavaşacak gücüm kalmamıştı o yüzden pes etmiştim ama şimdi tahammülüm yok kalmadı hele görümceme hiç katlanamıyorum ben 22 yaşındayım o ise 40 zevklerimiz çok farklı dün eşimi arayıp ev için alışverişe giderseniz haberim olsun bende geleceğim diyor..eşimde arada kalmış ne diyeceğini bilemiyor benide muhattap ettirmiyor ablasıyla çünkü bardak taştı artık hiç yapmadığım şeyi sesimi yükselteceğim..ne yapayım dediğiniz gibi eskici dükkanına çevirdiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?