Kaynanam eski eşyalarını bana veriyor

iyi de almak zorunda değil ki istemiyo insan yeni evine (durumu varsa)yeni eşya almak istemesi çok normal.

o eşin ne diyor bu duruma hiç mi açmıyor ağzını yoksa benim ki gibi anasını mı haklı bulup konuyu mu değiştiriyor...
yine butun erkeklerden nefret etmeye başlıyorum galiba...
bu arada benim kaynanamda düğün dernek işlerinden öncekendi eskilerini verip durudu bana,salak sanki ihtiyacım varmış gibi, sonra düğün zamanı tek çöp bile vermedi.. allah bildiği gibi yapsın yüzsüz kadın..

Son düzenleme:
çok iyi söylüyorsunuz tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır evet ama aynı dil bazılarını da insanlıktan çıkarıyor.
kimsenin kalbi kırılmasın diye eşimize onun ailesine mahçup olmayalım diye iyi olalım iyi geçinelim aman ne var 3 günlük dünya kötü olmayalım diye kendimizi kaybettik..

ben en son kendime geldiğimde mağaza vitrinindeydim şu elbiseyi kayınvalidem beğenir mi acaba derken buldum kendimi..

hoooop dedim ne oluyor beynime bile hükmetmeye başlamış neden biliyor musunuz kötü gelin olmayayım diye herşeyi kabul ettiğimden..

benim hayatım benim ellerimden akıp giderken arkamdan kimse ne iyi gelindi demeyecek adım gibi eminim..

ben bıraktım artık yılan deliğinde kalsın..

canım arkadaşım bircik yoldaşım gelmiş hoşgelmiş..ayyhh öldürdün beni güldürmekten Allah iyiliğini versin hayır kurumuna haa evet çok güzel yazmışsın ben onlara değer verdikçe tepeme çıkıyorlar beni ezik görüyorlar oysa ben tamamen saygıdan ötürü öyleyim yapımı bilirsin öyle kavgacı biride değilim ahhh keşke olsam...canım benim iyi dileklerin için çok sağol Allah sana da banada nasip eder inşallah bak az kaldı sonuca inşallah öncesinde senin yüzün güler canım benim seni çok seviyorumm

bence eski eşyalarını aklınca sana verip yani lutuf göstererekten bağışlayıp kendisi yeni eşyalar alacaktır.. kanmayın bence eşya dediğin öyle 3 5 yılda atılıverilip yerine yenisi alınmıyor tabi herkesin bütçesi farklı bu konuda öyle yapanlarda vardır da sizi bilemem bence kendi tavrınızı koyun yada eşinizle gidip yeni eşyalarınızın siparişini verip onlarada durumu uygun bir dille izah edin yalnız eşinizde sizin yanınızda olsun bu konuda zevkimize göre biz seçimlerimizi yaptık anne falan desin yani...

valla eşim iki arada kaldı benim ev için çok heveslendiğimi biliyor daha önce yaşamadım o duyguları şimdi yaşamak istediğimi söyledim o da tamam bakarız diyor ama biliyorum herzamanki gibi anne ve abla baskısı ağır gelecek onlar kazanacak

bazı eşler eşyada almaz var deyip bu gibi erkeklerden haberdar değilsin herhalde eşya alacağımıza araba alalım der oysaki o kadın bütün gün evdedir kokuşmuş eşya ile morelleri bozulur gün dahi yapamazlar

evet adım atarken bile düşünen bir kaynana ve görümceye sahibim.. aslında benimde aklımdan geçmedi değil ama eşimle araları bozulur diye korkuyorum eşimin ailesiyle öyle bir bağı varki en ufak bir sorunda yemeden içmeden kesiliyor..birazda o beni düşündüryor açıkçası

eviniz hayırlı olsun Allah bir ömür boyu evinizde huzurlu mutlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

yeni evinize yeni eşyalar almak istemek en doğal hakkınız eşinizle birlikte konuşun kayınvalidenizle biz yeni evimize yeni eşya alıcaz kendi zevkimize göre alıcaz diyin oda bir ihtiyacı olan varsa ona versin eşyalarını size yok ne gerek var bunlarda az kullanıldı bunları kullanırsınız diye ısrar ederse sizde madem o eşyalar hala kullanılabilir o halde siz kullanın yeni eşya almayın deyin

Son düzenleme:

evet inanın en çok bu bana dokunuyor zaten evlenirken eşyaları gördüğümde eşim bir iki yıl sonra yenileriz diye kandırdı beni ama şimdi diyorki parçalanana kadar kullanırız..şimdi annesinin eskilerini de yıllarca bana kullandırtır gelde onların parçalanmasını bekle..sonuna kadar haklısınız

ablacımm keşke dediklerini yapabilsekk ama insanda sabır tahammül bırakmıolarkii.bizimmi onlarıı anlayışla karşılamamız gerek onlarınmı bizi anlayamadımm.çoçuk gibi davranıolarrr.anlamıyrmm ben bu kaynanaları

Son düzenleme:

bende seni çok seviyorumm kalbi kadar yüzüde güzell arkadaşımmm

evet arkadaşlar çoğunuzun sezdiği gibi kaynanamın eski eşyalarını bağış konusunda zerre kadar iyi niyet yok sadece insanlara ben oğluma yeni takımımı verdim diyebilmek ve alacakları takımın parasını kesinlikle eşime ödettirecekler bunun eşimde bende farkındayız buda zoruma gidiyor

çok kolay gıdıp eşya bakın alın ve evegetırtın onlarada arayıp sevınerek yenı eşyalar aldım
hepsı çok guzel oğlunla beraber begendık falan dersın ayrıca durumun varsa yenı eve yenı
eşya ve kendı zevkıne gore ızın verme boyle bışeye herkes kendı eşyasını kendı kullansın

işde yapacagın bu gorumcen gelmek ıstersede hıc duymamıs gıbı yap ha dahası laf edecek olursa nıye benıde cagırmadınız haber etmedınız dıye kocamla begenıp almak ıstedım de gec emın olkı o lafın ustune daha da laf edemez sana yok artık ya bu akdar olur yanı allah yardımcın olsun ama kesın tepkını koy derım sana karsı sınırını bılsınler artık sende haklısın orası senın yuvan senın evın elbetkı aldıgın bır kıprıt copu bıle senın ve esının zevkı olacak bana sorarsan hıc yuz verme al kocanı gır koluna geze gezeee bul esyalarını al gel

evet arkadaşlar çoğunuzun sezdiği gibi kaynanamın eski eşyalarını bağış konusunda zerre kadar iyi niyet yok sadece insanlara ben oğluma yeni takımımı verdim diyebilmek ve alacakları takımın parasını kesinlikle eşime ödettirecekler bunun eşimde bende farkındayız buda zoruma gidiyor

oooooo bak sen uyanıklara işin rengı ısde sımdı degıştı guzelım senın burada yapacagın tek bısey var onlar sana esyaları gondermeden once ve bana da sorarsan bı an once sen kocanı takacan koluna bı anonce mobılyaları alacan pesın alsan bılede aılesınede karsı cok acıldık cok borcun altına gırdık gıbılerınden kocanda paranın kalmadıgını onlara bı sekılde bellı edecen ha sana kalkıpda kocan bıze para versın mobılya aldık dersede senınde dıyecegın bellı bızde sıkısıgız deyıp gececen alah allah ya kendısı otursun eskısınde sen yenı gelınsın dahası gencsın yenı esya sanamı yakısır yoksa kaynanayamı yok artık daha neler burada senın uyanıkca davranıp onlardan bı adım onden gıtmek dedıgım gıbı gorumcende laf edecek olursada gıttım kocamla begendım aldım geldım deyıp gececen

yav ben anlamıyorum bu kaynana gorumcelerı ya tamam oglun dogurup buyuttun ama en nıhayetıde evlendırdın onunda başka bı hayatı var yuvası var karısı var ne demek ya bu kadarda mudahale bu kadarda karısma daha genccecık bı ınsanı yanı senı daha bu genc yasda bu denlı tüketmek dayatmak cahıllık kıskanclık ne arasan var bu işin içinde

Nasıl insanlar var? Şok oldum. Bir insan nasıl böyle bir şey düşünebilir?

Benim kayınvalidem de tam tersi, kadıncagız evine yeni bir şey alsa getirir bana verir, bendeki eskiyi kendi evine götürür :26:

Arkadaşım kesinlikle açıkça söyle. Bu nedir böyle?

aman maşallah de Angeldreams sendekı kaynana bulunmaz velı nımet sen sasırıyorsun belkı bu durumlara ama bu tarz o kadar cok ınsanlar varkı aman maşallah sana

aman maşallah de Angeldreams sendekı kaynana bulunmaz velı nımet sen sasırıyorsun belkı bu durumlara ama bu tarz o kadar cok ınsanlar varkı aman maşallah sana

Her zaman söylerim zaten. Allah bana kayınvalide degil bir tane daha anne verdi diye. Allah razı olsun hem kayınvalidemden hem kayınpederimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…