iyi de almak zorunda değil ki istemiyo insan yeni evine (durumu varsa)yeni eşya almak istemesi çok normal.Siz gençler herşeyi ne kadarda çok büyütüyorsunuz.20 yıl sonra o eşyalarmı kalacak yenisi eskisi vıdı vıdı dünyayı kendinize eşinize zindan ediyorsunuz.Al eşyaları kullan yenisini alınca hepsini atarsın.Yada saygını terbiyeni bozmadan onlara, siz herşeyi benden iyi bilirsiniz sizin tecrübelerinizden gerektiği zaman faydalanmak isterim size danışırım siz benim büyüklerimsiz deyin biraz egolarını okşayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Sonra da
sizinde bir birey olduğunuzu ve kendi kararlarınızı kendinizin vermek istediğini belirtin.Didişmenin sonu yok.Evliliğini
yürütmek yıpranmak istemiyorsanız kırmadan mesafeyi korumaya çalışın.Çok zor işler malesef ki bizde evlenilince eşinin ailesiylede evleniliyor.
cnm eviniz hayırlı olsun.size uğur ve bereket getirsin.o evin içindeee ilk yıl hemen doğum yaparsınn inşşş
cnm bence eşin annenesine söylesin anne senin eski die attığın eşyaları biz nie kullanalım diee azarlasın görümcenide annesinide yoksa böyle sustukça üstüne gelirler.
görümcenede de ben evlenirkennn herşeye siz karar verdiniz bu benim evim sen kendi evini istediğin gibi yap dee bunda utanacak çekinecek bişi yokk.eşşeğe değer verirsen kendini yarış atı sanırmış misali
ablana gelinse seni çok iyi anlıyrmm daha ne istiosun değilmiii hiç hakkın yok sanki kendi evinde.sen onları boşver bildiğinden şaşma.kaynananın gönderdiği eşyalarıda bi hayır kurumuna bağışla bak bidaha veriolarmı bişey
o eşin ne diyor bu duruma hiç mi açmıyor ağzını yoksa benim ki gibi anasını mı haklı bulup konuyu mu değiştiriyor...
yine butun erkeklerden nefret etmeye başlıyorum galiba...
bu arada benim kaynanamda düğün dernek işlerinden öncekendi eskilerini verip durudu bana,salak sanki ihtiyacım varmış gibi, sonra düğün zamanı tek çöp bile vermedi.. allah bildiği gibi yapsın yüzsüz kadın..
bazı eşler eşyada almaz var deyip bu gibi erkeklerden haberdar değilsin herhalde eşya alacağımıza araba alalım der oysaki o kadın bütün gün evdedir kokuşmuş eşya ile morelleri bozulur gün dahi yapamazlarSiz gençler herşeyi ne kadarda çok büyütüyorsunuz.20 yıl sonra o eşyalarmı kalacak yenisi eskisi vıdı vıdı dünyayı kendinize eşinize zindan ediyorsunuz.Al eşyaları kullan yenisini alınca hepsini atarsın.Yada saygını terbiyeni bozmadan onlara, siz herşeyi benden iyi bilirsiniz sizin tecrübelerinizden gerektiği zaman faydalanmak isterim size danışırım siz benim büyüklerimsiz deyin biraz egolarını okşayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Sonra da
sizinde bir birey olduğunuzu ve kendi kararlarınızı kendinizin vermek istediğini belirtin.Didişmenin sonu yok.Evliliğini
yürütmek yıpranmak istemiyorsanız kırmadan mesafeyi korumaya çalışın.Çok zor işler malesef ki bizde evlenilince eşinin ailesiylede evleniliyor.
Açık açık söyle kendi eşyaları kendinizin alacağını.
Ama bu yetmeyebilir yine bir oyun çevirebilirler.
Buna da hazırlıklı ol.
En iyisi onlar yollamaya fırsat bulamadan gidin kendiniz alın.
Kalp kırar mıyım diye düşünme.
Sonuçta orası senin evin en doğal hakkın kendi zevkine göre döşemek.
Bunda kırılacak alınacak bir şey yok.
Hiç çekinme.
Çok nazik olursan gerçekten tepene çıkarlar.
bazı eşler eşyada almaz var deyip bu gibi erkeklerden haberdar değilsin herhalde eşya alacağımıza araba alalım der oysaki o kadın bütün gün evdedir kokuşmuş eşya ile morelleri bozulur gün dahi yapamazlar
Siz gençler herşeyi ne kadarda çok büyütüyorsunuz.20 yıl sonra o eşyalarmı kalacak yenisi eskisi vıdı vıdı dünyayı kendinize eşinize zindan ediyorsunuz.Al eşyaları kullan yenisini alınca hepsini atarsın.Yada saygını terbiyeni bozmadan onlara, siz herşeyi benden iyi bilirsiniz sizin tecrübelerinizden gerektiği zaman faydalanmak isterim size danışırım siz benim büyüklerimsiz deyin biraz egolarını okşayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Sonra da
canım arkadaşım bircik yoldaşım gelmiş hoşgelmiş..ayyhh öldürdün beni güldürmekten Allah iyiliğini versin hayır kurumuna haaevet çok güzel yazmışsın ben onlara değer verdikçe tepeme çıkıyorlar beni ezik görüyorlar oysa ben tamamen saygıdan ötürü öyleyim yapımı bilirsin öyle kavgacı biride değilim ahhh keşke olsam...canım benim iyi dileklerin için çok sağol Allah sana da banada nasip eder inşallah bak az kaldı sonuca inşallah öncesinde senin yüzün güler canım benim seni çok seviyorumm
aman maşallah de Angeldreams sendekı kaynana bulunmaz velı nımet sen sasırıyorsun belkı bu durumlara ama bu tarz o kadar cok ınsanlar varkı aman maşallah sana
Her zaman söylerim zaten. Allah bana kayınvalide degil bir tane daha anne verdi diye. Allah razı olsun hem kayınvalidemden hem kayınpederimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?