valla kızlar bende temmuzda evlenecem ve ew üstüne gidecem müstakbel eşim en küçükleri olduğu için ileride çıkma ihtimalimde olmadığı için kalktım ewin tüm eşyalarını değiştirdim beyaz eşyasından kolyuk takımına halısından perdesine yani a dan z ye herşeyi aldım kaynanam hiç bişey demedi ve beni çok sewiyor bende onu....
mrb kızlar eşimin ailesini pek sevmem sağplsunlar onlarda beni hiç sevmezler evleneceğimiz zamanlarda herşeyimize karışırdı kaynanam ve 40 yaşında bir görümcem var..herşeyi beğenip sipariş etmeme rağmen gidip kendileri değiştirmişler ben evimi döşemeye geldiğimde evde bambaşka eşyalar gördüğümde fıttırdım neyse lanet getirdim şeytana zor zaptettim kendimi aşyadır aman boşvereyim dedim..bu arada iki buçuk yıldır evliyim...şimdi biz bir ev aldık tabi kiradayken çok şey alamamıtık evimiz olunca ona göre ayarlarız diye mesela salon oturma takımımız yok..kaynanam kendi eskisini vermeyi düşünüyor..tam olarak söylemedi ama ben anladım bana geçenlerde telefonda salon takımıydı şuydu buydu almayın size bir hediyemiz olacak..onlarda ev taşıyacaklar daha büyük eve geçecekler ve 5 aydır bana eski halılarını eski eşyalarını gönderiyor ben gerek yok ne olur vermeyin dedikçe onlar bana olur mu aramızda iki eşyanın lafı güe güle kullan diyorlar sanki ben onları düşüdüğüm için diyorum...kızlar bunu ablama anlattım bana sende ne sorun çıkarıyorsun bulmuşsun bunuyorsun al işte verdiklerini zaten eski eşyalarıda yeni gibi daha ne istiyorsun diye tepki verdi..ama sorun eşyalarının yeni olması eski olması değil sorun ben evlenirken birçok şeye onlar karar verdiler zevkleri de 5 para etmez nerde en iğrenç şey varsa alırlar sorun evimi kendim döşemek istiyorum benim ve eşimin zevki hakim olsun eşyalara bakıp onları hatırlamak istemiyorum..kaynanamı ve görümcemi kırmadan verecekleri eski eşyalarını istemediğimi nasıl söylemeliyim..yada kırarak da olabilir farketmez
evet kızlar salı günü evime tam olarak geçeceğim burada fotoğraf paylaşmama izin vermedi eşim isteyen olursa özelden atsın özellikle fikir veren arkadaşlar görmenizi istiyorum bana özelden mailinizi atın yollarım size olur mu?
ayyy canım o kadar cok sevındımkı mesajını gordugumde gule gule kullan canım sen herseyın en guzelını hakedenlerdeınsın kım nederse desın kımseye kulak asma ve güzel olan yuvanın tadını cıkar eeee netıce ne oldu bu zaman kadar hıc sesın solugunda cıkmadı senı merak edıp sana mesaj atmısdım ama cevap gelmedı işlerın varda gıremıyormusun nete malum ev kurma telaşende vardır ama merak edıyorum içine sindimi hersey gönlünce oldumu kaynanan gorumcen gene basına arıza falan cıkardılarmı esyalarınıda gormeyı cok isterım sana özelden meıl adresımı atıyorum men dende goruselım öptüm
canım benim kusura bakma evet mesajını yeni gördüm doğrdudur o kadar yoğunum ki yemin ederim sabahtan beri ayaktayım belim kırıldı resmen ama değdi..benim mesele şöyle gelişti valla senin dediğin gibi yaptım karıştırmadım tatlı dille konuştum anladılar..tabi kırıldılar biliyorum ama ne yapim kendimi de düşünmek zorundayımçok şey alamadık ben resti çekince aile desteğini çekti olsun minnetsiz yaparım herşeyimi zaten istediğim buydu...ilkin perde beğendik çok güzeller yani bizce beğendik tam içimize sindi sonra halı beğendik çok beğenerek avize etabi beğendiklerimizin hepsini aldık..çiçek masa sehpa örtüler dolaplar duvar rengi birçok şeyi aldık aslında biliyorsunuz yeni ev olduğu için yine eksikler bitmiyor ama en önemlilerini aldık eşimle çıkıp beraber fikir alıpveriyorduk geziyorduk ben çok fazlasını pahalısını istemedim herşeyin normal olanını aldık.çok lükse kaçmaya gerek yok yeter ki zevkimize uygun olsun dedik bu durum onun da hoşuna gitti ...öyle işte yorguncum..herşey için çok çok sağol canım bana yardımcı olduğun için ve diğer kızlar size de çok teşekkür ediyorum..canım ekledim msn arkadaşlık etmeyi bende çok isterim seninle ..öptüm canım:76:
benimde başımdan seninki gibi bir olay geçti yeni evlendiğimizde kayınvalidemle görümcem kendi salon takımını oturma odasını zorla vermeye kalktı bende ikimizde çalışıyoruz yavaş yavaş alacağımızı söyledim neymiş bunları oğluna almış bu onunmuş durumlarıda çok çok iyi ben istemediğimi belirttim anlamıyor eşim sessiz. baktım ben işteyken eşim oturma grubunu getirmiş o an kan beynime sıçradı elime baltayı aldığım gibi bir ikisini kırdım çabuk nerden aldıysan oraya götür dedim apar topar götürdü sende böyle yap demiyorum çünkü kendisi yeni eve geçecek bana eskisini verecekti sen asla kabul etme kendini göster derim birbirinizi kırmadan karşılıklı konuşarak
Hey masallahhhh tebrik ederim valla benim bile içim soğudu su anhelal olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?