Kaynanam eski eşyalarını bana veriyor

köprüyü geçene kadar herkes iyi oluyor. köprü geçildikten sonra insanların gerçek yüzünü görebilirsin.

İlahi arkadaşım ya, alemsin..
"Kırarak da olabilir, fark etmez" diyorsun.
O zaman de ki "Kadın, sen o eski eşyalarını al başına çal, bana yenisini al"..
Şaka tabi.
Ev alacak gücünüz olmuş, salon takımı ne ki. Denizi geçip, derede boğulmazsınız bence. Alın kendi zevkinizce.
K.validene de "Anne, biz zaten beğendik bir takımı, onu alacağız. Gene de teşekkürler teklifin için" dersin. Anlamazsa anlamasın. Zorla getirip salonuna koyamazya eski koltuklarını. Neticede karar sen tamam demeden ne yapabilir.

evet kızlar salı günü evime tam olarak geçeceğim burada fotoğraf paylaşmama izin vermedi eşim isteyen olursa özelden atsın özellikle fikir veren arkadaşlar görmenizi istiyorum bana özelden mailinizi atın yollarım size olur mu?

gidin bir mağazaya istediğiniz ne varsa alın
sonra sevgili kaynananıza deyinki ben eşyalarımı aldım sağol anniciiiiiiiiiiiim deyin
kapayın telefonu

ayyy canım o kadar cok sevındımkı mesajını gordugumde gule gule kullan canım sen herseyın en guzelını hakedenlerdeınsın kım nederse desın kımseye kulak asma ve güzel olan yuvanın tadını cıkar eeee netıce ne oldu bu zaman kadar hıc sesın solugunda cıkmadı senı merak edıp sana mesaj atmısdım ama cevap gelmedı işlerın varda gıremıyormusun nete malum ev kurma telaşende vardır ama merak edıyorum içine sindimi hersey gönlünce oldumu kaynanan gorumcen gene basına arıza falan cıkardılarmı esyalarınıda gormeyı cok isterım sana özelden meıl adresımı atıyorum men dende goruselım öptüm

canım benim kusura bakma evet mesajını yeni gördüm doğrdudur o kadar yoğunum ki yemin ederim sabahtan beri ayaktayım belim kırıldı resmen ama değdi..benim mesele şöyle gelişti valla senin dediğin gibi yaptım karıştırmadım tatlı dille konuştum anladılar..tabi kırıldılar biliyorum ama ne yapim kendimi de düşünmek zorundayımçok şey alamadık ben resti çekince aile desteğini çekti olsun minnetsiz yaparım herşeyimi zaten istediğim buydu...ilkin perde beğendik çok güzeller yani bizcebeğendik tam içimize sindi sonra halı beğendik çok beğenerek avize etabi beğendiklerimizin hepsini aldık..çiçek masa sehpa örtüler dolaplar duvar rengi birçok şeyi aldık aslında biliyorsunuz yeni ev olduğu için yine eksikler bitmiyor ama en önemlilerini aldık eşimle çıkıp beraber fikir alıpveriyorduk geziyorduk ben çok fazlasını pahalısını istemedim herşeyin normal olanını aldık.çok lükse kaçmaya gerek yok yeter ki zevkimize uygun olsun dedik bu durum onun da hoşuna gitti ...öyle işte yorguncum..herşey için çok çok sağol canım bana yardımcı olduğun için ve diğer kızlar size de çok teşekkür ediyorum..canım ekledim msn arkadaşlık etmeyi bende çok isterim seninle ..öptüm canım:76:

Son düzenleme:

canım ben senı msn ye ekledım ama bı dek gelemedık enınde sımdılerde işin basından aşkındır dıyede sanada bısey dıyemıyorum kolay degıl ev tasıma faslı ama son durumları netıceyı ınankı merak ettım sımdılerde nasılsın ya hayat nasıl gıdıyor tasındınmı?ayyy inş yenı evındede gorusuruz güzel haberlerını canı kalbı gonulden beklıyorum cok öptüm kolay gelsın nıyetıne

Hey masallahhhh tebrik ederim valla benim bile içim soğudu su an helal olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oldu canım eskileri geline yolla sen yenilerini al....ben olsam istemem anne başkasına ver bi ihtiyacı olana ver, ben zevkme göre alıcam derdim...gücenirse de keyfi bilir...tınnn......

2011 yilinda ki konuyu neden hortlariyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…