evet adım atarken bile düşünen bir kaynana ve görümceye sahibim.. aslında benimde aklımdan geçmedi değil ama eşimle araları bozulur diye korkuyorum eşimin ailesiyle öyle bir bağı varki en ufak bir sorunda yemeden içmeden kesiliyor..birazda o beni düşündüryor açıkçası
ben evlenirken kayınvalidem kendine yeni dublex ev aldı banada eski evini tadilat yapıp otutturdu.
eşinde bitiyo herşey.
çok düşünüyolarsa bizleri yeni eşyaları bize alsınlarda göreyim onları..
sabah sabah ama güldüm dinsizin hakkından imansız gelirmişbenimde başımdan seninki gibi bir olay geçti yeni evlendiğimizde kayınvalidemle görümcem kendi salon takımını oturma odasını zorla vermeye kalktı bende ikimizde çalışıyoruz yavaş yavaş alacağımızı söyledim neymiş bunları oğluna almış bu onunmuş durumlarıda çok çok iyi ben istemediğimi belirttim anlamıyor eşim sessiz. baktım ben işteyken eşim oturma grubunu getirmiş o an kan beynime sıçradı elime baltayı aldığım gibi bir ikisini kırdım çabuk nerden aldıysan oraya götür dedim apar topar götürdü sende böyle yap demiyorum çünkü kendisi yeni eve geçecek bana eskisini verecekti sen asla kabul etme kendini göster derim birbirinizi kırmadan karşılıklı konuşarak
valla kızlar bende temmuzda evlenecem ve ew üstüne gidecem müstakbel eşim en küçükleri olduğu için ileride çıkma ihtimalimde olmadığı için kalktım ewin tüm eşyalarını değiştirdim beyaz eşyasından kolyuk takımına halısından perdesine yani a dan z ye herşeyi aldım kaynanam hiç bişey demedi ve beni çok sewiyor bende onu....
Siz gençler herşeyi ne kadarda çok büyütüyorsunuz.20 yıl sonra o eşyalarmı kalacak yenisi eskisi vıdı vıdı dünyayı kendinize eşinize zindan ediyorsunuz.Al eşyaları kullan yenisini alınca hepsini atarsın.Yada saygını terbiyeni bozmadan onlara, siz herşeyi benden iyi bilirsiniz sizin tecrübelerinizden gerektiği zaman faydalanmak isterim size danışırım siz benim büyüklerimsiz deyin biraz egolarını okşayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Sonra da
sizinde bir birey olduğunuzu ve kendi kararlarınızı kendinizin vermek istediğini belirtin.Didişmenin sonu yok.Evliliğini
yürütmek yıpranmak istemiyorsanız kırmadan mesafeyi korumaya çalışın.Çok zor işler malesef ki bizde evlenilince eşinin ailesiylede evleniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?