canım gittim ve kaynanam ve görümcemin yüzü sirke satıyordu çok fazla konuşmadık ben akşam olsunda evime gideyim diye saate sürekli bakıyordum...kaynanam ve görümcem eşya konusunu açtılar..ben bilmiyorum ..bakarız..diye geciktiriyordum en sonunda eşim geldi eve gidecektik ki kapının önünde oğlum eşya konusunu sorun etmeyin gerekirse biz hallederiz demez mi........oooooooffff of sanki o eskilerini vermese betonun üzerinde oturacağız...dışardan gören ne kadar iyi bir kaynana der ama öyle değil işte aslında kaynanam bunu söylerken biraz çekinerek söyledi sanki görümcemin dolduruşuna gelmişti..ben sesimi çıkarmadım kapının önündeydik ve iyi akşamlar dedim çıktım..eşim bana canım annemi görüyor musun ne düşünceli değil mi...bende ona ne olur beni ilgilendiren konuda kimse beni düşünmesin ben kendimi düşünürüm sadece seni ilgilendiren bana değmeyecek her konuda ne yapıyorsanız yapın ama ben yokum dedim..eşim bana ne bu gerginlik ne oldu niye böyle yapıyorsun dedi..tabi biliyorda anlamazlıktan geliyor..bende sen biliyorsun dedim sustuk..akşam kırgındık konuşmadık fazla..sabah onu uğurladım bana dedi ne istiyorsan yap banada sorma ailemede hiç kimse karışmayacak sana tabi imalı bir şekilde.. onun bu haline dayanamıyorum çünkü kocamı seviyorum onu üzmek istemiyorum ama üzülmesin diye ben üzüleceğim..bu eşya olayından çıktı bir hakimiyet savaşı..teslim olursam sonra çok üzüleceğim..belki abarttığımı düşünüyorsunuz ama insanın içinde bir şey hasret kalıversin....
çok haklısınız kızlar almamalıydım başta o eşyaları ama o zaman birçok sorun vardı osavaşacak gücüm kalmamıştı o yüzden pes etmiştim ama şimdi tahammülüm yok kalmadı hele görümceme hiç katlanamıyorum ben 22 yaşındayım o ise 40 zevklerimiz çok farklı dün eşimi arayıp ev için alışverişe giderseniz haberim olsun bende geleceğim diyor..eşimde arada kalmış ne diyeceğini bilemiyor benide muhattap ettirmiyor ablasıyla çünkü bardak taştı artık hiç yapmadığım şeyi sesimi yükselteceğim..ne yapayım dediğiniz gibi eskici dükkanına çevirdiler..
canım gittim ve kaynanam ve görümcemin yüzü sirke satıyordu çok fazla konuşmadık ben akşam olsunda evime gideyim diye saate sürekli bakıyordum...kaynanam ve görümcem eşya konusunu açtılar..ben bilmiyorum ..bakarız..diye geciktiriyordum en sonunda eşim geldi eve gidecektik ki kapının önünde oğlum eşya konusunu sorun etmeyin gerekirse biz hallederiz demez mi........oooooooffff of sanki o eskilerini vermese betonun üzerinde oturacağız...dışardan gören ne kadar iyi bir kaynana der ama öyle değil işte aslında kaynanam bunu söylerken biraz çekinerek söyledi sanki görümcemin dolduruşuna gelmişti..ben sesimi çıkarmadım kapının önündeydik ve iyi akşamlar dedim çıktım..eşim bana canım annemi görüyor musun ne düşünceli değil mi...bende ona ne olur beni ilgilendiren konuda kimse beni düşünmesin ben kendimi düşünürüm sadece seni ilgilendiren bana değmeyecek her konuda ne yapıyorsanız yapın ama ben yokum dedim..eşim bana ne bu gerginlik ne oldu niye böyle yapıyorsun dedi..tabi biliyorda anlamazlıktan geliyor..bende sen biliyorsun dedim sustuk..akşam kırgındık konuşmadık fazla..sabah onu uğurladım bana dedi ne istiyorsan yap banada sorma ailemede hiç kimse karışmayacak sana tabi imalı bir şekilde.. onun bu haline dayanamıyorum çünkü kocamı seviyorum onu üzmek istemiyorum ama üzülmesin diye ben üzüleceğim..bu eşya olayından çıktı bir hakimiyet savaşı..teslim olursam sonra çok üzüleceğim..belki abarttığımı düşünüyorsunuz ama insanın içinde bir şey hasret kalıversin....
valla evlenmeden once esıme demısler salondakı koltuk takımı hıc kullanılmadı onu sıze verelım demısler guya bız memurmusuz sık sık h-yer degıstırırmısız de falan fıla esım bana bunu soyleyınce bende soyle cevap vermıstım sen benı kullanılmıs mı aldında bana kullanılmıs esya vermeye calısıyorlar dıye bu lafın uztune bı daha bu konu acılmadı
acıkcası cevap verme emziyetınıze hayran kaldım helal olsun ah bızde boyle lafın altında kalmamayı gun gelıpde ogrenebılecezmı acaba
Eşin ailem ne kadar düşünceli diyince ters cevap vermeseymişsin keşke.
Canım bu insanlar çok numaracılar sen de biraz politik olacaksın başka çaresi yok.
Eşine evet bizi düşünüyorlar ama ben evime eşyalarımı beraber alalım istiyorum de olayı uzatma.
Kırgınlığı sürdürme canım olan sana olur.
Yine eşyaların alınır ama eski hevesin kalmaz.
Kavgayla gürültüyle burnundan gelir.
O eşyaları ne yap ne et aldır. Ama tartışma çıkmadan.
Eşinle güzel güzel konuş. Eşyalarınızı kendinizin beğenmenizin seni ne kadar mutlu edeceğinden bahset.
Durumunuz varken bu zevkten mahrum kalmamak istediğini söyle ona.
Lütfen ailesini kötüleyip onları haklı çıkartma.
Çok iyi yapmışsın benim olmaz onda iki tane olur ne gerek var almaya der verir kullanırım ama eskilerini vermek ne demek.Canım benim kayınvalide bana benzerini yaptı...Eski mutfak eşyasını bana gönderdi..Bende arayıp "benim bunlardan bir sürü vardı,istersen sana geri gönderiyim istersen apartman görevlisine veriyim dedim...Hııı neyse ben bi ara alırım senden o zaman dediTavsiye ederim çok işe yarıyor canım
evet canım oyunsa bende oynayacağım eşim olaya iyi niyetle yaklaşıyor gerçekten bunun farkındayım...bende öyle yapacağım alma imkanımız var ama herşeye karışmak isteği var ailesinde bende bu duruma tahammül edemiyorum..dediğin gibi artık ailesiyle ilgili hiç konuşmayacağım..aslında kaynanam özünde iyi bir insan ama görümcem fiştekliyor biliyorum..evde iki kadın birbirlerini dolduruyorlar gelinlere karşı...evimi taşımadan valla şimdiden yoruldum..hevesimin kaçmasını istemiyorum olmazsa arkadaşların dediğin gibi gidip tatlı dille karşıma alıp konuşacağım açık açık
canım ben senın derdını cok yakından takıpe dıyordum en son perdemı almaya gıtmısdın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum bı anda aklıma geldınde senı cok merak ettım eee neler oldu gorusmeyelı tasınmı kaynanan ve gorumcenlerle sorun hala devam edıyormu valla merak edıyorum cevap verırsen sevınırım iyi ve guzel haberlerını beklıyorum haberin olsun :))
evet inanın en çok bu bana dokunuyor zaten evlenirken eşyaları gördüğümde eşim bir iki yıl sonra yenileriz diye kandırdı beni ama şimdi diyorki parçalanana kadar kullanırız..şimdi annesinin eskilerini de yıllarca bana kullandırtır gelde onların parçalanmasını bekle..sonuna kadar haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?