ne güzel sorunun yokmuş incir kürü falan uygulasan bi de stres yapma kendiliğinden olur belki
evet uzun süre doğum kontrolü hapı kullanmak pek iyi deil diye duymuştum.ama sen üzülme neticede bi sorunun yokmuş belli bi süre sonra sağlıklı bi şekilde yumurtlamaya başlarsın gebe kalırsın inşallah ben bu ay incir yapıyorum bebek olmasa bile bi zararı yok en azından yapmadım demem Allah tan ümit kesilmez vakti saati gelince herşey olurinş canım hepimizin olur inş. bu ay yapıcam adetimi bekliyorum sende yap. daha önce bendede basit kist vardı yine çok stres yapınca geri olusuyo biraz rahatlayınca geri gidio. o yuzden dr bana stres yapma dio. bide ben üni okuyordum bunun için evliliğimin ilk 3 yılı doğum kontrolen hapı ile korunuodum. ondanda olmayabiliomuş.
evet uzun süre doğum kontrolü hapı kullanmak pek iyi deil diye duymuştum.ama sen üzülme neticede bi sorunun yokmuş belli bi süre sonra sağlıklı bi şekilde yumurtlamaya başlarsın gebe kalırsın inşallah ben bu ay incir yapıyorum bebek olmasa bile bi zararı yok en azından yapmadım demem Allah tan ümit kesilmez vakti saati gelince herşey oanladım cnm incir kürünü nasıl yapıosu taze incirlemi kuru incirlemi detaylıca anlatıröısım canım zahmet olmaazsa
evet uzun süre doğum kontrolü hapı kullanmak pek iyi deil diye duymuştum.ama sen üzülme neticede bi sorunun yokmuş belli bi süre sonra sağlıklı bi şekilde yumurtlamaya başlarsın gebe kalırsın inşallah ben bu ay incir yapıyorum bebek olmasa bile bi zararı yok en azından yapmadım demem Allah tan ümit kesilmez vakti saati gelince herşey olur
adetimin 4. günü başladım aslında 3. gün daha iyi sanırım internette tarifi var günlük taze hazırlayacaksın öğünlerden önce içeceksinanladım canımm. bu incir kürünü nasıl yapıosun taze incirlemi yoksa kurusuylamı yapıosun bi detaylıca anlatabilir misin canım
adetimin 4. günü başladım aslında 3. gün daha iyi sanırım internette tarifi var günlük taze hazırlayacaksın öğünlerden önce içeceksin
ben 1 litre suya hazırlıyorum
1 litre iyi su kaynatılır
kuru incirler (15 adet)kaynayan suya atılır 15 dk ağzı kapalı kaynatılır ılıyınca öğünlerden önce içilir ertesi gün yeniden taze hazırlanır incirleri bıçakla hafif kes ortalarından. geçen incir az kalmıştı evde 2.5 su bardağı suya 8-9 adet incir attım. kür yanılmıyorsam 25 günlük sonra 1 hafta ara veriyosun yapmak istersen yeniden başlıyosun soğan kürü var o da iyi yap bunlar zarar gelecek kürler deil. bu arada internette okudum adetim 3. günü başladınya 11. güne gelince içiine havuç da koy kaynat yada ayrı kaynat iç yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş
bilmiyorum ki ne olduğunu bi bilsem çözüm bulcam bayramda tatildeydi hatun sonra ayarları bozulduBenim Anlamadığım Son 2 Haftada Nolduda Gelmesi Sıklaştı :26: Bişiy Olmuş Olmalı
bilmiyorum ki ne olduğunu bi bilsem çözüm bulcam bayramda tatildeydi hatun sonra ayarları bozuldu
gerçekten de olabilir çünkü yemek yapmayı işi falan pek sevmiyor ee buralara gelince rahat rahat oturuyor bi de diyor ki ev çok kirlendi ee tabi kirlenir ev oturup temizlemeyince:) koluna tak çantayı gez ohhhhahanda buldum
senin kv tatil psikolojisinden çıkamamış
sizlere gelip aklınca tatil yapıyor bu hatunona evinizin otel olmadıgını anlatman lazım
çocuk yapsakta olmuyor zaten:))) ama birleşmeyelim diye yapıyor heralde:) bazen de telefona dadanır ne izliyosunuz falan der:)Siz Eşinizle Çocuk Yapmayın Diye Sık Sık Geliyor Olmasın BuFırsat Bulamayın Gibisinden Hani
neden olmasın :)) çünkü eşim onların yanında öpse elimi falan tutsa rengi atar hemen kıskançlık var hafif
bende yalnızlığı severim evimi toplayıp yemeğimi yapayım internet,gazete,tv derken bakmışım akşam olmuş çok aramam oturmaya sağa sola gitmeyi.ayyy çok zor bi durum, bende biraz evimde yanlız olmayı sevenlerdenim, düşünüyorumda hergün işimi bitiriyorum, ortalığı topluyorum tam kanepeme yan gelip kitap okuycam ya da tv izliycem çat kapı kaynana
arada sırada ok de hergün çatlarım valla, benim kvlerde bizim olduğumuz şehre taşıncaklardı eşime senin yaşadığın duruma benzer bi durumu yaşarmıyım diye sormuştum geçen sene yok dedi annem yapmaz öyle şey diye, taşınmadılar çok şükür ki ama inan onu ne zaman arasak sürekli birine oturmaya gitmiş, evinde oturduğu yok. Bide bizim şehre taşınsa benden başka tanıdığıda yokki yerdim valla ayvayı Allaha şükürki taşınmadılar.
Velhasıl kabuslarıma giren konuyu yaşıyorsun Allah yardımcın olsun, seni kaygılandırmak istemem ama çocuk oldumu daha da bi geliyolar onun bahanesiyle. Ama madem çocuk konusunda sıkıntılısınız Allah kolaylıkla bebek sahibi olmak nasip etsin, kvalidene de akıl fikir versin
bilemiyorum depresyonda olabilir mi? ama ben diyemem ki ona dr a git diye yanlış anlar. kaynana avutmak cidden zor hergün olunca bişey zevk olmaktan çıkıyor. avutmak oluyor çok haklısınevinde oturamıyorsa depresyona gi,rmiştir ,hekime yönlendirin
haklısın hergün kaynanayı avutmak bıktırıyor ,benim başımdada var buna benzer bir durum
ya insanın içinde olcak evini görsen adım atmazsnbi engelli kızı var ama hep sandalyede yada yatıyor ağlamıyor yani tabi yine zor durum allah yardımcısı olsn kör yürüyemio yatıyor hep.. ama o bunn ardına sığınarak bi iş yapmıo.. eli ardında gezio kız .. bağları var aynı şeklde pis normal evleri öylesne tksnyorm yaptm ettm nşanlyken baktm yok üstme kalcak bide byk elti var yapmıo o bıkmş teyzelerde hep bana yap yap yap dio baskı kurmaya çalışıuo dedm yavrum bırak herşeyi üste salcaklar bölece bıraktm gtmiyorum gitsek bile kendi oğlu 15dk duruo :) hadi gidelm dioo oğlu bile ben temzliğe hasret biriym dio yazk eşme üzülüom da .. evne girrken bile garip kokuo düşn yaaaa ki çok titizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?