kaynanam evde oturamıyor! hergün suratını görmekten bıktım!

bu yüzden çalışmayı seviyorum..sabahları kalkmak uykundan olmak tatilnn 1 gün olması evin karışık olması her türlü yarım kalmak işde evde böyle kötü yanlarıda olsa çalışmak gibisi yok bahanem çok eşim annesnn evi bya pis temzlk yapsan dedğnde ne temzliği kendi evmi temzledm orası kaldı diyorum :) banane canm temzlesn otrsn hayr yaptnın kıymetni blmiyor gidiyorsn yine b..k götüürüyor evii ne temzlycem banane demi ama

canım ya sen tedavine başla gelecvek olrsada kalmaya k bakma ben tedaviye başladm dkkat etmem gerekiyor size hizmet edemem o şekildede içime snmez tedaviye olumlu yanıt alırsam bebişmden sonra yatılı ağırlaym sizi de :) başından at yanii... sonra eşine söylee stres oluyorm de tedavi sürecnde olmamam lazm de .. en azından başka şehre gidiyorlar bak şükür.. gider gelemez inşallahhhhhhh :26:

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum bırak dediği gibi annesiyle kızında kalsın oralı olma bakalım ne yapcak? aynı evin içinde çekilmez.ama bi yandan da şanslısın başka şehre gidiyormuş. bu arada onun için tedavini erteleme canın ne zaman istiyorsa o zaman git bu iş psikoloji işi birazda ben bu konuda annem dahil kimseyi dinlemiyorum mesela şu an git diyorlar kulak arkası ediyorum çünkü şu an kendimi hazır hissetmiyorum allah nasip ederde tüp bebek koydurursam gidip annemde yatcam çünkü burda beni rahat bırakmazlar

sen ne kadrlk evlisin ki tüp bebek diyorsun :44:

çalışmanın zor yönleri tabi ki çok yorucu ama güzel yönleri de var en azından böyle boş insanlarla uğraşmak zorunda deilsin bu arada eşinin annesinin evini temizlemeni beklemesi çok yanlış canları çok istiosa temizlikçi tutsunlar k.validem genç eli ayağı tutyor o yüzden hiç bi işini yapmadım bugüne kadar biliyorum 1 kez yaparsam o da bağımlılık yapacak:)

ya insanın içinde olcak evini görsen adım atmazsn bi engelli kızı var ama hep sandalyede yada yatıyor ağlamıyor yani tabi yine zor durum allah yardımcısı olsn kör yürüyemio yatıyor hep.. ama o bunn ardına sığınarak bi iş yapmıo.. eli ardında gezio kız .. bağları var aynı şeklde pis normal evleri öylesne tksnyorm yaptm ettm nşanlyken baktm yok üstme kalcak bide byk elti var yapmıo o bıkmş teyzelerde hep bana yap yap yap dio baskı kurmaya çalışıuo dedm yavrum bırak herşeyi üste salcaklar bölece bıraktm gtmiyorum gitsek bile kendi oğlu 15dk duruo :) hadi gidelm dioo oğlu bile ben temzliğe hasret biriym dio yazk eşme üzülüom da .. evne girrken bile garip kokuo düşn yaaaa ki çok titizim

evde engelli birinin olması zor tabi ama işleri gelinlere yaptırmak çözüm deil maddi durumu iyi ise kadın tutacak deilse kendi kolları sıvayacak sonuçta herkesin kendine göre işi oluyor.ayrıca kimsenin sana baskı kurmaya hakkı yok istersen yaparsın...

Raabbim yardımcın olsun Allahım sanada gzel sağlıklı hayırlı bi evlat versin en tez zamanda inşallahhhh.. ben çok yeniyim ama bende istiyorum yaşm geçmesn die henüz olmadı
amin canım işallah. daha olur merak etme denemeye ddevam et

ya o kadr piski o kızn ağzını sldiği bezle yemek masası siliyor onu mutfakta yıkıyor ne blm yaa zor tabi ki zor ama elini ardında bağlayıp dolanmayı bliyor dolanrken işde yapablr pekala... ama alışmş o başkasına yaptrmaya kendi bacıları onlarn kızları gelio temzliğe byk gelni eltm gtmiyor bıkmşş bende yaparm ederm dedm ama baktm duruma kullanmaya adam arıyor ben neden kendmi kullandıraym ki çalışıyorum benmde evim var ayrıca.. sen benm oğlann işini yapıosn evi temz çamaşırı temz demio daha benden beklio çok bekler valla baktm tepeme çıkmaya müsait dedm kendime mesafe koy şimdi yaklaşamıo bana

bi rahatsızlığı yoksa yapsın iişlerini alıştırmayın gezmeyi herkes ister ama önce sorumlulukları halletmek gerek bi kere başlarsan işleri yapmaya sonu gelmez geçmiş olsun deriz sonra sana....

ayyy inş cnm yaaa

canım allah yardımcımız olsun. en kısa zaman da aalhım bizede anne olmayı nasip etsin. canım özel değilse senin problemin ne.

canım allah yardımcımız olsun. en kısa zaman da aalhım bizede anne olmayı nasip etsin. canım özel değilse senin problemin ne.
amin inşallah anne olmayı çok istiyorum ama rabbim ne takdir ettiyse onu görcem aslında çok strasliyim kimseyi kaldıracak gücüm yok öfkem birazda bundan bende çikolata kisti var gebe kalamıyorum senin sorunun ne

aboo bende kızıyodum benimkiler hiç aramıyo sormuyo diye seninkide hiç nefes aldırmıyomuş o daha kotu huy edinmiş kendine o zaman bence sürekli bi bane bul ve gitme bi süre sonra oda anlar heralde umarım yani

aboo bende kızıyodum benimkiler hiç aramıyo sormuyo diye seninkide hiç nefes aldırmıyomuş o daha kotu huy edinmiş kendine o zaman bence sürekli bi bane bul ve gitme bi süre sonra oda anlar heralde umarım yani
amann boşver aramasın sormasınlar kadın dadandı evde oturmuyor haline şükret kafanı dinle

amin inşallah anne olmayı çok istiyorum ama rabbim ne takdir ettiyse onu görcem aslında çok strasliyim kimseyi kaldıracak gücüm yok öfkem birazda bundan bende çikolata kisti var gebe kalamıyorum senin sorunun ne

bende de eşimdede bi problem çıkmadı 2 kere aşılama yapıldı ama ikiside olmadı canım. allahım verirsede vardır bi hayır vermezsede. hayırlısı olsun tüm isteyenlere allahım nasip etsin inş. anne olmayı...

ne güzel sorunun yokmuş incir kürü falan uygulasan bi de stres yapma kendiliğinden olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…