Kaynanam evimden çıkmıyor.

Ya işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu sefer
Ortalığa donunu sütyenini saç yatagın yanına kocanın boxeri ni koy ay ben olsam neler yaparım eskiden salaktım artık yüzssüzüm not: ben olsam boşarım

Söylemis dinlenemiyor gelme diye baban gelmek istiyor demiş. O da bu hafta gelmeyin demiş sonunda. Sonrada beni aradı bana mesajlar attı anası mesajına da telefonjna da bakmadım. Bıktım çünkü onlardan. Hazır sinir stres sahibi bir insan oldum

Bu ne ya sümük gibi. Tövbe Estağfirullah. Size ne diye mesaj atıyor? İnsanlar ne kadar yüzsüz burada tepem attı benim

Açık açık konuşmaktan başka çareniz yok. Gerekirse kötü olun ama size bunun yapılmasına müsade etmeyin.
Cici görüneceğim, aman ağzımızın tadı bozulmasın derseniz de bir ömür böyle hizmet eder onların emir kulu olursunuz.
Bir cinnet çözer bu durumu

Ne kadarlık bir mesafeden geliyorlar her hafta? Görümceniz de her hafta eşinin ailesini ağırlıyor mu?

Düğün ertesinde evinize kardeşi geldiğinde güzel bi cıngar çıkartsaydınız asla böyle olmazdı. Sınırlarınızı çizmeyi siz bileceksiniz başka türlü baş edemezsiniz
Çok yerinde bir yorum.
Sinir baştan cizilmemis
Eşini sevdiği için alttan almış ama ala ala artık kendinde bir sey kalmamis

Çok sinir bozucu bir durum.

Konu sahibi aynısıni siz mi yapsanız her hafta annebabanizi çağırıp onlar var müsait değiliz mi desen evde kalacak yer yok diye
Eşiniz empati kurmayı öğrensin diye kendi ailenizi çağırın bir ay gelip gitmesinler

Eşinizden kaynaklanıyor. O ne öyle yerinizde olsam haftasonu olunca kaçarım baba evine gelsin oğluya otursun. Gerçekten sinir bozucu. Eşinizle konuşun baktınız sizi anlamıyor küçük bir cinnet geçirin ama etkili olsun

Bakın ilk evlendiğim zamanlar bende yaşadım kayınvalide kayınpeder hop bizdeydi biz boşandık onlar yüzünden yıllarca çektim. Sonra gene evlendik eşimin aklı başına geç geldi şimdi görüşmüyoruz

Sizce normal mi? Olay çıkarmak için ne olmasınıbekliyorsunuz?

Maalesef cinnet çözmez bence, kocası çok arkasında duracak gibi değil çünkü. Kocayı da ciddi korkutmak lazım. Zaten bu işin sonu konu sahibi için pek aydınlık değil bence

Ne yüzsüz insanlar var. Yeni evli çiftin evine almış kocasını gelmiş. Balayında aynı odada kalalım mı demişler yanlış anladım heralde. Yok artık ya. Yuh.

Çok benzerini yaşadım. Biz balayındayken kardeşi gelip bizim evde kaldı, zaten daha önce abisiyle birlikte kalıyorlardı aynı evde. Yemiş içmiş evi de öylece bırakıp gitmiş. 3 ay falan olmuştu düğün olalı, ben bir kavga ettim bunlarla öyle böyle değil. Her şeyi döktüm ortaya alırız yaparız deyip bizi bir ekmeğe muhtaç ettiklerini, bütün borçları üstümüze yıktıklarını daha neler neler .. aman sus komşular duyar aman şöyle aman böyle diye anası deli oldu. Elalem ne der diye yaşayan tip. Banane dedim ba na ne. Sonra çıktık evden konuştuk eşimle. Eğer arkamda olmasa mümkün değil yürümezdi. Canım isterse giderim istemezse gitmem. Gidince de hiiç rol yapamam. Çok saygısızlar ya sabahın altısında odanın kapısına dayanırlardı. Hatırladım şimdi de sinirlerim zıpladı. Tavrınızı çok net koyun ortaya. İyilikten güzellikten anlamıyorsa ortalığı birbirine katın. Zaten ak koyun kara koyun çıkar ortaya. Eşiniz tercih yapmış görünüyor, o zaman daha da netleşir. Gerçekten ömür geçmez bunlarla, hadsizler çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…