- 9 Eylül 2022
- 233
- 553
- 33
- 49
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Ortalığa donunu sütyenini saç yatagın yanına kocanın boxeri ni koy ay ben olsam neler yaparım eskiden salaktım artık yüzssüzümYa işte evim temiz dedim temiz degilsede evde Ordu yasamiyor çok yardım için geliyorsa zaten haftaicibgelir iki gün iş yapip gider. Niye haftaici gelmiyorsun dediğimizde siz evde yoksunuz diyor bana fenalık geliyor bu sefer
Söylemis dinlenemiyor gelme diye baban gelmek istiyor demiş. O da bu hafta gelmeyin demiş sonunda. Sonrada beni aradı bana mesajlar attı anası mesajına da telefonjna da bakmadım. Bıktım çünkü onlardan. Hazır sinir stres sahibi bir insan oldumPeki siz tüm bunlara rağmen niye hala kendinizi savunmuyorsunuz?
Anne duydum böyle böyle demişsin çok ayıp yaptığın ben hafta içi çalışıp hafta sonu habersiz misafir ağırlayamam demediniz mi ?
Hayır anneniz babanız demiyor mu size kızım kendini ezdirme diye.
Şu muamele kızıma yapılsa bende çıkar gelirim kv ye her haftasonu geliyormuşsunuz yardıma gerek yok ben kızıma temizlikçi tutarım siz keyfinize bakın derim geçerim yani.
Dünyaya köle olmaya mı geldiniz
Çalışan eli ekmek tutan kadınsınız püskürtmeniz lazım böyle çomar tipleri bunlar amiptir bunlardan insanlığa bir hayır gelmez.
Böyle sülalaye de çocuk yapmazsınız umarım soyları tükenmeli böyle saygısız ailelerin.
Hayır hiçbir şey Yapamıyorsanız geldiklerinde haftasonu planım var diyip evden çıkar giderim insan yerine bile koymam bunları yanisk
Bu ne ya sümük gibi. Tövbe Estağfirullah. Size ne diye mesaj atıyor? İnsanlar ne kadar yüzsüz burada tepem attı benimSöylemis dinlenemiyor gelme diye baban gelmek istiyor demiş. O da bu hafta gelmeyin demiş sonunda. Sonrada beni aradı bana mesajlar attı anası mesajına da telefonjna da bakmadım. Bıktım çünkü onlardan. Hazır sinir stres sahibi bir insan oldum
Bıktım hepsinden evlendigimden beri burayı yol ettiler. Evlenmeden önce bu kadar kıymetli miydi evlendirmeseydi o zaman. Evden cikmiyorBu ne ya sümük gibi. Tövbe Estağfirullah. Size ne diye mesaj atıyor? İnsanlar ne kadar yüzsüz burada tepem attı benim
Çok yerinde bir yorum.Düğün ertesinde evinize kardeşi geldiğinde güzel bi cıngar çıkartsaydınız asla böyle olmazdı. Sınırlarınızı çizmeyi siz bileceksiniz başka türlü baş edemezsiniz
çok afedersiniz ama oha çüşşşşYooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
Eşinizden kaynaklanıyor. O ne öyle yerinizde olsam haftasonu olunca kaçarım baba evine gelsin oğluya otursun. Gerçekten sinir bozucu. Eşinizle konuşun baktınız sizi anlamıyor küçük bir cinnet geçirin ama etkili olsunEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Bakın ilk evlendiğim zamanlar bende yaşadım kayınvalide kayınpeder hop bizdeydi biz boşandık onlar yüzünden yıllarca çektim. Sonra gene evlendik eşimin aklı başına geç geldi şimdi görüşmüyoruzEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Sizce normal mi? Olay çıkarmak için ne olmasınıbekliyorsunuz?Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Oha!Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
Maalesef cinnet çözmez bence, kocası çok arkasında duracak gibi değil çünkü. Kocayı da ciddi korkutmak lazım. Zaten bu işin sonu konu sahibi için pek aydınlık değil benceAçık açık konuşmaktan başka çareniz yok. Gerekirse kötü olun ama size bunun yapılmasına müsade etmeyin.
Cici görüneceğim, aman ağzımızın tadı bozulmasın derseniz de bir ömür böyle hizmet eder onların emir kulu olursunuz.
Bir cinnet çözer bu durumu
sapik bir zihniyet zaten belli yaniNe yüzsüz insanlar var. Yeni evli çiftin evine almış kocasını gelmiş. Balayında aynı odada kalalım mı demişler yanlış anladım heralde. Yok artık ya. Yuh.
İki saattlik yolNe kadarlık bir mesafeden geliyorlar her hafta? Görümceniz de her hafta eşinin ailesini ağırlıyor mu?
Onunlada hep tatsız ilerliyor bıktım çünküMaalesef cinnet çözmez bence, kocası çok arkasında duracak gibi değil çünkü. Kocayı da ciddi korkutmak lazım. Zaten bu işin sonu konu sahibi için pek aydınlık değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?