Kaynanam evimden çıkmıyor.

Kardeşine resti çektim. Eve koymuyorum artık. Annesi babası artık burnumdan getirdi. En sonunda oğlunuzu da alın gidin diyeceğim. Esimede ozluyorsa git bir ay kal dedim

Siz insanlara evlilik tavsiyesi vermeseniz daha iyi olur.

Kendi aileniz melek miydi? Asıl anneniz ablanız sebep olmuş evliliğinize. Hala onların lafıyla hareket ediyorsunuz, yap diyorlar yapıyorsunız yapma diyorlar yapmıyorsunuz. Uzak durulası kötü ötesi tipler. Eşinizin aklı başına gelmedi, ikinci karısından boşanınca kendine yeniden ev düzmek masraflı geldi ve 7 sene gel yiğidim beklentisinde olduğunuz için geleyim bari dedi. Kiraya, temizliğe yemeğe ev düzenine yardımcıya masrafı yok, hatta çocuğun nafaka masrafı da kalmadı. Kendinizi kandırın da bizi keriz sanmayın. Herkes koca diye ölüp bitmiyor, insanlar gururlarını haysiyetlerini kendilerine saygılarını da önemseyebiliyorlar. Akıl sağlığı huzur güven vs ... bunlar bir şey çağrıştırıyor mu?

Vallahi konu sahibi, cevaplarından anladığım kadarıyla pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen böyle yetiştirildin, yakında oturan ailen görmüyor mu her hafta geldiklerini? Görüyorlar. Onlar da bir şey demediklerine göre benzer kültürlerden geliyorsunuz. Eş ailesine laf edemiyorsun ,ağzını açıp bir şey söyleyemiyorsun ayıp olmasın diye. Arka planda eşinle kavga ediyorsun. O da pek sağlam pabuç değil zaten, giderim diyorsun git diyor. Hasta olursun böyle, çektiğinle kalırsın. Aklını başına al. Çalışıyormuşsun, yaş bilgisi de doğruysa 30 yaşına gelmişsin. Bundan başka hayatın yok. Kurtar kendini.

kızım doğduğu zaman doğum iznindeyken pazar günü oluyor hoopppp görümce kahvaltıya çıkıp geliyordu, haftaiçi ben evde cebelleşirken kimse piyasada yok haftasonu eve doluşuyorlar ya da eşim beni kahvaltıya diye çıkarıyor, bi bakıyorum görümceler salına salına kapıdan içeri giriyor. bir surat astım, iki surat astım baktım olacak gibi değil eşime söyledim, geleceklerse ben evde yalnızken gelsinler ctesi pazarımızı yemesinler dedim, tık diye kesildi gelmeler.

eşinizde bitiyor iş, güzelce anlatacak söyleyecek, kesilir o zaman ayakları.

Nerenin köyünde yaşanıyor bu hikaye? Medeniyetten epeyce uzak bir köy olduğu belli. Konu sahibi ağzın dilin yok mu? Direkt yüzlerine söyle. Bu kadar içiçe olmak istemiyorum lütfen artık haberli gelin, de. Benim yardıma ihtiyacım yok kendim hallediyorum diye de ekle. Dilin mi tutuk?

Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
Çarşafa fotoğraf mı istedi?
Arkanıza bakmadan kaçın, hazır çocuk yok.
Çocuğunuz olduğunda evinize yerleşirler torun bakma sevme bahanesiyle..

İşte hiçbir şey yapmamak yerine verin ağızlarının payını korkmayın hiç.
Açık açık mesaj atın kv ye sürpriz istemiyorum bundan sonra evimde hafta sonu dinlenmek istiyorum ben müsait olunca sizi davet ederim diye mesaj atın.
Alınan alınır küsen küser yapacak bir şey yok.

tövbestağfurullah baştan sınır çizememişsin işin zor

Hanımefendi yorumları okudum da maşallah hiçbir şekilde aksiyon almaya da yanaşmıyorsunuz. Ne yapalim biz mi gelip kavga edelim kayinlarinizla? Kalkın annenize gidin demişler yok, siz evi terkedin demişler yok, laf da mı sokamiyorsunuz yahu? Hayat maalesef önümüze türlü türlü sorunlar çıkarıyor, ama ben sadece şikayet edeyim, başka hiçbir şey yapmayayim sorunlar da olduğu gibi devam etsin diyorsanız yaptığınız şeyin adı kusura bakmayın kafa ütülemektir. Madem herhangi bir çözüm yoluna uşeniyorsunuz niye buraya konu açtınız?

Yahu bişey yapmadığımi nerden biliyorsun burasi hangi amaçla var bayan profesör kafanı ütüleme mesaj yazma olsun bitsin

Gelsellerde önceden gezme planı yapılmışsa erteleme yın onları bırakın cıkın.siz musait olamayacağınızı demişsiniz israrla gelıyorlarsa bu muameleyi hakettıler demek

Habersiz geldiklerinde haftasonu planınızı erteliyor musunuz?

Ertelemeyin. Önceden ayarlamıştık, keşke haber verseydiniz deyin. Cumadan gitsinler. Gitmiyorlarsa evde onları bırakıp gidin. Bir iki bunu yaşarlarsa belki habersiz gelmezler.

Aslında en güzeli açık açık konuşmak da ne onlar laftan anlayacak gibi duruyor ne de siz dik durabileceksiniz gibi geldi.

Eşiniz git demiş, kalmışsınız. Madem gidemeyecektiniz gitme lafını ortaya atmasaydınız keşke. Eşiniz iyice sizi güçsüz görmüştür.

Açık açık gelmeyin dedik artik

Açık açık gelmeyin dedik artik
İşte oğlumuzun evi istediğimizde gelemeyiz mi falan dediklerinde “Evet her istediğinizde gelemezsiniz. Herkesin evi düzeni ayrı, müsait olduğumuzda gelebilirsiniz.” demek lazım bunlara.

Öyle imadan, surattan anlayacak insanlara benzemiyorlar.

Hanımefendi yorumları okudum da maşallah hiçbir şekilde aksiyon almaya da yanaşmıyorsunuz. Ne yapalim biz mi gelip kavga edelim kayinlarinizla? Kalkın annenize gidin demişler yok, siz evi terkedin demişler yok, laf da mı sokamiyorsunuz yahu? Hayat maalesef önümüze türlü türlü sorunlar çıkarıyor, ama ben sadece şikayet edeyim, başka hiçbir şey yapmayayim diyorsanız yaptığınız şeyin adı kusura bakmayın kafa ütülemektir. Madem herhangi bir çözüm yoluna uşeniyorsunuz niye buraya konu açtınız?
Yahu bişey yapmadığımi nerden biliyorsun burasi hangi amaçla var bayan profesör kafanı ütüleme mesaj yazma olsun bitsin
E yapıyorsaniz söyleyin bi zahmet, ben sadece önerileri reddettiğinizi görüyorum.

Kendisini ezdiren sinmiş bir kadın daha. Kendisine bir damla saygısı olan bir kadın çarşaf konusu geçtiği an onları evine almazdı. Üstüne çocukta yapar komple bir arada yaşarlar, kendinizi boşa yormayın.
Kendisine saygısı olmayan bir kadına kimse saygı duymaz. Bazılarıda böyle yani hanımlar herkeste çizgileriyle yaşayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…