- 2 Haziran 2025
- 80
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Cıvık enisteni uyar dedim bizimkilere anlattım artık eniştesinin sacmasapan davranislariniNe yüzsüz insanlar var. Yeni evli çiftin evine almış kocasını gelmiş. Balayında aynı odada kalalım mı demişler yanlış anladım heralde. Yok artık ya. Yuh.
Kardeşine resti çektim. Eve koymuyorum artık. Annesi babası artık burnumdan getirdi. En sonunda oğlunuzu da alın gidin diyeceğim. Esimede ozluyorsa git bir ay kal dedimÇok benzerini yaşadım. Biz balayındayken kardeşi gelip bizim evde kaldı, zaten daha önce abisiyle birlikte kalıyorlardı aynı evde. Yemiş içmiş evi de öylece bırakıp gitmiş. 3 ay falan olmuştu düğün olalı, ben bir kavga ettim bunlarla öyle böyle değil. Her şeyi döktüm ortaya alırız yaparız deyip bizi bir ekmeğe muhtaç ettiklerini, bütün borçları üstümüze yıktıklarını daha neler neler .. aman sus komşular duyar aman şöyle aman böyle diye anası deli oldu. Elalem ne der diye yaşayan tip. Banane dedim ba na ne. Sonra çıktık evden konuştuk eşimle. Eğer arkamda olmasa mümkün değil yürümezdi. Canım isterse giderim istemezse gitmem. Gidince de hiiç rol yapamam. Çok saygısızlar ya sabahın altısında odanın kapısına dayanırlardı. Hatırladım şimdi de sinirlerim zıpladı. Tavrınızı çok net koyun ortaya. İyilikten güzellikten anlamıyorsa ortalığı birbirine katın. Zaten ak koyun kara koyun çıkar ortaya. Eşiniz tercih yapmış görünüyor, o zaman daha da netleşir. Gerçekten ömür geçmez bunlarla, hadsizler çünkü.
Siz insanlara evlilik tavsiyesi vermeseniz daha iyi olur.Bakın ilk evlendiğim zamanlar bende yaşadım kayınvalide kayınpeder hop bizdeydi biz boşandık onlar yüzünden yıllarca çektim. Sonra gene evlendik eşimin aklı başına geç geldi şimdi görüşmüyoruz
kızım doğduğu zaman doğum iznindeyken pazar günü oluyor hoopppp görümce kahvaltıya çıkıp geliyordu, haftaiçi ben evde cebelleşirken kimse piyasada yok haftasonu eve doluşuyorlar ya da eşim beni kahvaltıya diye çıkarıyor, bi bakıyorum görümceler salına salına kapıdan içeri giriyor. bir surat astım, iki surat astım baktım olacak gibi değil eşime söyledim, geleceklerse ben evde yalnızken gelsinler ctesi pazarımızı yemesinler dedim, tık diye kesildi gelmeler.Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Çarşafa fotoğraf mı istedi?Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde
O ne dediKardeşine resti çektim. Eve koymuyorum artık. Annesi babası artık burnumdan getirdi. En sonunda oğlunuzu da alın gidin diyeceğim. Esimede ozluyorsa git bir ay kal dedim
İşte hiçbir şey yapmamak yerine verin ağızlarının payını korkmayın hiç.Söylemis dinlenemiyor gelme diye baban gelmek istiyor demiş. O da bu hafta gelmeyin demiş sonunda. Sonrada beni aradı bana mesajlar attı anası mesajına da telefonjna da bakmadım. Bıktım çünkü onlardan. Hazır sinir stres sahibi bir insan oldum
tövbestağfurullah baştan sınır çizememişsin işin zorEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Yahu bişey yapmadığımi nerden biliyorsun burasi hangi amaçla var bayan profesör kafanı ütüleme mesaj yazma olsun bitsinHanımefendi yorumları okudum da maşallah hiçbir şekilde aksiyon almaya da yanaşmıyorsunuz. Ne yapalim biz mi gelip kavga edelim kayinlarinizla? Kalkın annenize gidin demişler yok, siz evi terkedin demişler yok, laf da mı sokamiyorsunuz yahu? Hayat maalesef önümüze türlü türlü sorunlar çıkarıyor, ama ben sadece şikayet edeyim, başka hiçbir şey yapmayayim sorunlar da olduğu gibi devam etsin diyorsanız yaptığınız şeyin adı kusura bakmayın kafa ütülemektir. Madem herhangi bir çözüm yoluna uşeniyorsunuz niye buraya konu açtınız?
Gelsellerde önceden gezme planı yapılmışsa erteleme yın onları bırakın cıkın.siz musait olamayacağınızı demişsiniz israrla gelıyorlarsa bu muameleyi hakettıler demekEvleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor
Açık açık gelmeyin dedik artikHabersiz geldiklerinde haftasonu planınızı erteliyor musunuz?
Ertelemeyin. Önceden ayarlamıştık, keşke haber verseydiniz deyin. Cumadan gitsinler. Gitmiyorlarsa evde onları bırakıp gidin. Bir iki bunu yaşarlarsa belki habersiz gelmezler.
Aslında en güzeli açık açık konuşmak da ne onlar laftan anlayacak gibi duruyor ne de siz dik durabileceksiniz gibi geldi.
Eşiniz git demiş, kalmışsınız. Madem gidemeyecektiniz gitme lafını ortaya atmasaydınız keşke. Eşiniz iyice sizi güçsüz görmüştür.
İşte oğlumuzun evi istediğimizde gelemeyiz mi falan dediklerinde “Evet her istediğinizde gelemezsiniz. Herkesin evi düzeni ayrı, müsait olduğumuzda gelebilirsiniz.” demek lazım bunlara.Açık açık gelmeyin dedik artik
Ne dediler cok merak ettim. Kocan mı söyledi sen mi?Açık açık gelmeyin dedik artik
E yapıyorsaniz söyleyin bi zahmet, ben sadece önerileri reddettiğinizi görüyorum.Yahu bişey yapmadığımi nerden biliyorsun burasi hangi amaçla var bayan profesör kafanı ütüleme mesaj yazma olsun bitsin
Onlar ne dedi. Bugün haftasonu ne yapıyorsunuzAçık açık gelmeyin dedik artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?