• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam facebook ta

ay başlıkta çok şeker yorumlarıda okudum ama ençok kendi kaynanacığımı düşündüm kendisi 65 yaşında banka emeklisi bunada girse becerir
ama sürekli beni dürterdi çünkü gerçek hayattada dürtüyor ve ben doknulmasından dürtülmekten nefret ederim kaç kez yarsamda
kocişimede diyorum bigün tersime gelcek bi dürtcem dünyasını şaşcak diyorum
bari faceden dürterdim gerçekte de yapamıyok bariordan dürteyim
kon sahibide aman al 2ci adresi olsn bitsin yada ekleme girmiyorum dersin bekler durur kenarda

Süpersiniz çok güldüm ben yorumlara. Buarada konuyu açan arkadaş birini engeleyince başka bir hesaptan o sizi görebilir bu da hoş olmaz ama bence sen en iyi ekle ve yeni bir hesap aç, eskisini de çok kullanma.

o zaman ekleyiver ne olacak, kaynana espirilerinide arkadaşlarla özelden yaparsınız, genelde yapmaya gerek yok ki dost var düşman var

Mevzu sadece o değil ki eşinizle romantik bir gün geçirip resim yükleyeceksin, arkadaşlarınla bir cafeye gideceksin ondan sonra dinle bir ömür "bizim gelin çok geziyor, altıyok pabuç gibi" nakaratını. Ben şahsen değil kayınvalidemi, çenesi düşük olan hiçbir yakın akraba ve arkadaşımı eklemiyorum.

herpinizin verdiği cevaplar çok sempatik..bu arada son gelişmeyi söylüyorum
ben facebookumu iptal ettim kaynanam ilerletti oyun falan oynuyo...:)))))
meydanı ona bırakmış durumdayım şuan..:)))))bu aralar twitterdanda bahsediyor.sanırım oradanda kaçma vaktim geldi:))):4:

yakındır benimki de açar bi facebook =)) 1 aydır google a yazı yazmayı öğretiyoruz =)) iki de bi bağiriyo burcuuuuuu gel ben beceremedim diye =))

kaynanamdan haz etmiyorum.sevmiyorum açıkçası.ben arkadaşlarımal geyik yapıyorum kaynanalarla ılgılı falan bıseyler paylasıyorum. ya kısacası istemiyorum ben onu.ıyyy bide twitterı falanda öğrenmiş.allahım yaa hiç işi gücü yok..ha bide kendı face olanlarla ilgilide dedikodu yapıo yok onun reısımlerını gordunmu ilişkisi varmış falan filan..yok yok eklemem ben onu
sordugu zaman hazırlıklı olmam lazım benım..

senin çocuk yok galiba kız erkek farketmez varsa bi kaynana adayısın umarım ilerde sana ıyyyyy dienlerin az olur 3 kuruşlu zevki çok görenlerin az olur hayatta bol şans şayet buna ihtiyacın var....:5::5::5:

Back
X