KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
O anketi anlamadim.
Okula baslayamazmisin tekrardan?

Ne oldu, ananıza babanıza resti çekip kaçabiliyorsunuz, ama elin kadının yanında süt tepmiş kediye dönüyorsunuz değil mi? Kaçmak, kendi kendine yetemeden, ayakları üstünde durmadan ele muhtaç olmak böyle yapar adamı işte. Malesef. Daha ailenize bile laf işitmeden, özgürce gidemeyen, kendinizi savunamayacak kadar birey olamamış halinizle neyinize güvenerek kaçtınız, evlendiniz acaba? Valla kendi düşen ağlamaz diyorum. Allah akıl vermiş, fikir vermiş. Bir adım sonranızı siz bile düşünmeden kaçmışsınız, burada biz mi sizi kurtaralım... Geçmiş ola. Sevdiğiniz için okulu bırakıp kaçtıysanız, şimdi de sevdiğiniz için bu hayata katlanacaksınız artık.

Son düzenleme:
Msglari okuyorumda arkadaslarimizin yazdigi,nekadar kiricisin siz boyle ya?hayirdir anlamadm? Anketle dalga gecmeler uni birakmassin diye asagalamar yok allah belani vermis yok hakediorsun yok annen olsam sunu yapardim yok cekiceksn tabi kactin,siz neyin kafasini yasiyorsunuz acaba?ayip sizin bu yaptiginiz.herkes nekadarda mukkemel moduna girmis bakiyorumda burda,kimse hata yapmamis herkes nurdan pak masallah.arkadas sadece fikirlerinizi onemsemis ve yazmis buraya ama hata yapmis,sizin kiza karsi konusmalariniza bakin bir.gercekten hayretle okudum egolarinizi tatmin edislerinizi,belki bu kizin gercekten sizden gelicek gec kalmis bir kac iyi akil ve tenkine ihtiyacii var.sizin onu asagalamariniz veya yargilamalariniza ihtiyaci yok. Sanal olunca nekadarda pesin hukumlu ve gaddar ve alayci olabiliyorsunuz.bravooo size bravooo

Konu sahibi arkadasim,oncelikle yapmissin bir hata Kimse Mukkemel Degil!buyusden olmus artik yapicak birsey yok. Universiteyi birakmasaydin keske bekleseydin,esinde sabretseydi belki guzellikle olurdu bazi seyler ve ailende destek olurdu sana ve KV seni ezmeye ve yonetmeye calismazdi ozaman,cunku arkanda ailen oldugunu bilirlerdi. Fakat universiteyi birakmis olman seni Cahil yapmiyor emin ol.okumus cok cahil gorduk ve goruyoruzda hala. Ezber yapan, okul hayatını ezber ile bitiren ve dimağında "verdiği sınavdan" sonra hiçbirşey kalmayan insanlar cok. Tekrar okumak istersen esinle konus ve ikna etmeye calis. Kayin validene gelincede Saygi Edeptendir, hicbir buyugumuze saygisizlik yapmamamiz gerekir kv icinde. Buyusden fazla agiz dalaslarina girmemeye calis,cunku esinin gozunde seni kucultur esine gaz vermesine sebebiyet dogar.sen esinle konus derdini sakince anlat nasl hisettirdigini sana kendni nelerden vazgectigini onun icin hatirlat. Kendini kimseye ezdirme ama ezdirmemek adinasa cigrindan cikip cingenelesmene gerek yok onlarin seviyesine dusersin.kayin validenle konusmaya calis baktin ise yaramiycak esine yogunlas aklina girmeye calis. Senin olgunlugun esini belki uyandirir ben napiyorum der anladnmi gulum

Aileni düşünmeden kaç sonra kayınvalidecigine saygıda kusur etme :)
Ailesine saygıda kusur edenin kahyınvalide adayını da pek takacagını sanmıyorum..

Savunmadi zaten anne haklisin dedi ne diyim benim hatam
Daha nasıl savunacak be ?
Adam annesine haklı demiş..
Senin annen peki ?
Hiç mi hakkı emegi yok senin üzerinde ?
Hem kadının kızı kocaya kaçsın hem de üzerine suçlansın, oldu canım ..!
Annenin içinde kopan fırtınaları kimse hesaba katmıyor anlaşılan buna sen de dahilsin.
Yazık gunah yahu..

öncelikle daha ilk olayda boyle davranmaya hakkın yok evet hata yapmışsın kaçmışsın bir müddet sabret evliliğini oturt...

Hayatının hatasını yapmışsın, kocan ne kadar iyi olursa olsun, ömür boyu pişman olacaksın okulunu bıraktığın için itiraf etsen de etmesen de. Allah tan tek dileğim doğru kararlar verebilen bir çocuğum olsun hayattaki seçimlerini doğru yapabilsin. Annene üzüldüm çok açıkçası.

Kocaya kaçmak diye birşey kaldı mı ya ?? Üniversite de okuyan birinden hiç beklemedğim bir düşüncesizlik hayır yani köyde ki kızları hakir görürler ya onlar bile yapmıyor böyle birşeyi. Hadi olmuş artık olana çare yok en azından biraz dişli olun kendinizi ezdirmeyin.

Okulumu ve beni yargilayan sahislar insanliktan biraz nasibinizi alin ya size cevap verecek kadar onemsemiyorum. Zekami sizinle tartismiyacagim beni anlayip yardimci olan hanimlara tesekkur ederim

Okulumu ve beni yargilayan sahislar insanliktan biraz nasibinizi alin ya size cevap verecek kadar onemsemiyorum. Zekami sizinle tartismiyacagim beni anlayip yardimci olan hanimlara tesekkur ederim
Aynen ole soylenenleri takma cogu ego tatmin ediyor sadece .okuyunca cok sinir oldum tepeden bakislarina hatasiz kusursuz tavirlarina,cogu okumus ama insanliktan nasibini alamamislar malsef.

Bi laf vardir igneyi kendine batir cuvaldizi baskasina diye her insanda ego vardir ama onun kolesi olmus köhne insanlarda var canim gordugumuz gibi pek onemsemiyorum ya sinirlenmeye degecek kapasitede degiller ne yazikki okumakla insan olunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…