sen onu okulunu bırakıp kaçarken düşüncektin.. senin zamaninda saymadıgın aileni simdi hic kimse saymaz.. gecmisler olaKizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
oy kullanmak ne alaka bu konuda onu anlayamadım.konunu gelince hatalı davranmışsın ama k.valdene karışmak düşmez.sen annenle aranı düzeltmeye bak bir an önce ve tüm olanları hemen annene anlatma.Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Bende anlamadım üni de okuyormuş bırakmış
Ankette heralde şöyle demek istedi "Allah ım ben ne yaptım benim (akıl) nerdeydi böyle cahillik yaptım "
Diye koydu heralde
tepkini koyacaksın çok basit annenin yanına gideceğini söyleyip gitceksin nasıl bir kayınvalideymiş o öyle kendi kızını senin yerine düşünsün
Gercekten psikolojim bozulmus durumda iyi degilim hepinizde dediklerinizde haklisiniz ama ben onun ailesine karsi bi saygisizlik yapmadim gidip geliyordum da ama onlar saldirdi anneme gidecegim dedim diye
Cocuk dusunmuyorum oyle bi hata yapmam insallah.
ya haklisin herkes sorun yasiyor ama esi insanin arkasinda olmayinca iste...
Anketin ne alakasi var anlamadim ama oyumu akildan yana kullaniyorum. Cunku cok ihtiyaciniz var. aklinizi kullanmayi hic dusunmemissiniz yazik degil mi size?Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?