KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
sen onu okulunu bırakıp kaçarken düşüncektin.. senin zamaninda saymadıgın aileni simdi hic kimse saymaz.. gecmisler ola

Canim bu kafayla gidersen vay haline... Olan olmuş bu saatten sonra kendini ezdirme yoksa basin cok agrir.

oy kullanmak ne alaka bu konuda onu anlayamadım.konunu gelince hatalı davranmışsın ama k.valdene karışmak düşmez.sen annenle aranı düzeltmeye bak bir an önce ve tüm olanları hemen annene anlatma.

bence bunlar iyi gunlerin yaa...ohhff icime fenalik geliyor bu kv kp konularindan..
eskiden olsa halledilir gozuyle bakardim..simdi dusuncem net..esek yine ayni esek..valla bisey degismiyor sen kendini uzdugunle kaliyorsun.

Sen neyin yardimini istiyorsun ki ? Bile bile hayatini mahvetmissin simdi otur sabah aksam hayatinin askin kocanla doya doya evlilik hayatini yasa..

Bende anlamadım üni de okuyormuş bırakmış
Ankette heralde şöyle demek istedi "Allah ım ben ne yaptım benim (akıl) nerdeydi böyle cahillik yaptım "
Diye koydu heralde

artik nasil universite igrencisiyse iste siz dusunun, hos simdi kres gibi univrsite actilar heryere, carpim tablosunu bilmeden universite igrencisi olunuyor ama bu konudan bizi uzaklastiri simdi girmeyelim.
Konu sahibi hanim kizimiz kendi bacagina ates etmis, hatta bacagina degil direk kafasina ates etmis haberi yok..

Gercekten psikolojim bozulmus durumda iyi degilim hepinizde dediklerinizde haklisiniz ama ben onun ailesine karsi bi saygisizlik yapmadim gidip geliyordum da ama onlar saldirdi anneme gidecegim dedim diye

Bak oncelikle ailenle arani duzelt, okuluna orgun egitim olarak devam et. Disardan okuyorum ne demek ya, evlendin diye evemi hapsettiler seni ? Okulu bitir bir meslek sahibi ol ki kendine verdigin zarari ve ailene yasattigin utanci biraz olsun minimuma indir. Su kv gorumce kp islerinden de uzak dur, gerekirse gitme gorme, muhatap olma benim okulum var okuyacagim dersen zaten hergun en azindan okulda olursun.
Bastan sacmalamissin ama simdi duzeltme zamani, bosanip eski hayatina donmeyeceksen, simdiki mahvolmus hayatindan birsey yapmak istiyorsan UNIVERSITEYE GERI DON, OKULUNU BITIR, VE MESLEK SAHIBI OL. son olarak
SAKIN SAKIN SAKIN HAMILE KALMA.....
bak kizsamda sana yardimci olmaya calisiyorum kendine sahip cik ne o kocadan nede ailesinde sana dost olmaz ailen bile yarim yamalak arkanda durur kendine sahip cik kendini kurtar yoksa yok olmus bir hayat olur onundeki yillar.
Evde koca derdi kp kv derdi ceken 3-4 cocuklu bir kadin olmak o eziyet hor gorulmeyi asagilanmayi ailenden ve esinin ailesinden dislanmayi omur boyu cekmek istemiyorsan hayatini duzelt.
Zaten kocan denen adam iyi bir insan evladi akli basinda biri ve senide zerre kadar dusunen bir insan olsaydi seni okulunu biraktirip kacirip eve kapatip bu yasta karisi yapmazdi.
Bak bu dediklerim kulagina kupe olsun o kocam diye sarildigin adam senin hayatini bitiren insan olmus ama kalan omrunude mahveden kalan gunlerinide calan insan olmasin.

Allah akıl versin.Kendi düşen ağlamaz.

Herkes bir olmuyor. Gençlıkte hatalar
oluyor aşk gözü kör edıyor işte bazen. Ha sana dicem kı hata yapmışşın kaçmakta neye yarıcak hatanı anlamışşın.
Belkı eşin de senı çok sevıyor bılemıyorz durumun içerigini. Valla kv sıyle herkes az cok sorun yaaşıyır sen anneni hiçe sayabılıyorsun ama elin oglu kıyamıyo işte canım. Bunlar hayatın gerckleri.
Olan olmuş. Bundan sonra ne olabılıri düşünmeliyiz. Yapabılecegın en mantıklısj okulunu bıtırmek. Ve bı kaç yıl sen tam anlamıyla herkesi ve herseyi çözene dek cocuk yapma cok iyi korun duygularına yenık düşme canım.

Cocuk dusunmuyorum oyle bi hata yapmam insallah.
ya haklisin herkes sorun yasiyor ama esi insanin arkasinda olmayinca iste...

Cocuk dusunmuyorum oyle bi hata yapmam insallah.
ya haklisin herkes sorun yasiyor ama esi insanin arkasinda olmayinca iste...

Guzelim annenin evine dön bence eşine bunu kaldıramayacağını söyle. Özür dilemesini sağla, sana saygı duysun. Dönmen icin şart koy kaynanan olcak ayaklı şeytanın ayağını sizden çekmesini.

Ya ne zaman oraya gitsek kep huzurumuz kaciyor laf sokuyor onlari pek umursamam ama bana annene gitme diyor ne hakkin var buna

Anketin ne alakasi var anlamadim ama oyumu akildan yana kullaniyorum. Cunku cok ihtiyaciniz var. aklinizi kullanmayi hic dusunmemissiniz yazik degil mi size?

Zamana bırakın azıcık et tirnaktan ayrılmaz aileniz sizi mutlaka afffedecektir.

Kaçmamalıydın, kaçanın sonu genelde senin gibi kaynana dırdırı görümce ağzı çekmek oluyor, sonunda kocaları da sırt çeviriyor. Hatayı en baştan kaçarak yapmışsın maalesef bundan sonrası için hiç fikrim yok

Allahım, akılları dağıtırken, şu kaçan genç kızların hakkına bi gr bile bırakmadın mı?

Sen büyüksün.

Az bi okulunu bitirmeyi bekleyeydin bu ne acele

Kocanda ne ana kuzusuymus he ! Sen kayinvalidenle mi evlendin yoksa kocanlami anlamadm valla.bu arada dışarı çık 100 tane koca bulursun.ama bitane anne bulamazsn.bn olsam anneme gidiyorum bn derim.ve giderimm.annene giderken kimseden izin alcak değilsin.hele kayinvalidenden hicc! O annesiyle barismasin ben onu biraz daha eziyim.biraz daha egomu tatmin ediyimin peşinde.smdi annen ynnda olsa kayinvaliden sana böyle davranabilir mi? Yada annen izin verirmi ? Tabikide hayır! Sahipsiz sanmış kayinvaliden seni.eğer smdi dişlerini gostermezsen ona daha çok ezilirsn.bu arada ne saygısından bahsediyosun sen ona saygı yapiyosun karşılığını aliyomusun? Ezdirme kendini bu kadar.yoksa daha çok uzulursun.Rabbim herkese akıl ve fikir vermiş kullansin diye.snn kaynananın aklında fikrine de ihtiyacın yok.kocamin hatri var diyosanda oda yok inan bana şimdi yeni evlisin ilerki zamanlarda daha iyi anlarsn.ama şunu unutma hiç bisey için hiç kimse için ana kırılmaz.ben 100 tane kocaya annemi değişmem!!!

Herkedin milyon derdi ver seninde allah yardımcın olsun arkadaşım

Bunun dışında keçeden bebek şekeri yapıyorum arkadaşlar ihtiyacı olanla iletişime geçelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…