düğünden önce ilk gecemizi onlarda yapalım diye 2 kez ısrar ettiler
düğünden sonra evimize kaçtık.
Evlendiğimizin ilk günü 3 kez aradı
2. gün 2 kez aradı
konuşuldugu halde beni aramıyorlar diye şikayet ediyordu kayınpedere ve akrabalara.
Merak ediyorum diye diye oğlunun başının etini yedi.
Eşim sürekli merak etme anne, çocukmuyuz, merak etme anne iyiyiz, 3 saat sonra tekrar arıyordu? Televizyon izliyormusunuz diye?
Balayına gitmeden önce evliliğimizin 2. günü onlara gitmemizi, onlarda kalmamızı istediler,alındılar triplere girdiler, daha 2 günlük evliydik.
Balayına gittik alahaısmarladık dedik
sadece bir gün konuşmadılar
Balayında oldugumuzun ilk akşamı ağlama haberlerini gönderdi 1 gun aramadık diye.
Daha sonra biz 3-5 günlük evliyken günlerce ağlamış,durduramamışlar. Oğluma portakal kestane soyacakmı bu kız diye ağlama haberleri geldi.
Bu kadın da bana kızım diyordu. Ama oğlunu paylaşamadı, izin vermedi mutlu olalım biraz başbaşa kalalım balayında ve evliliğimizde.
Balayından döndük 7 günlük evliydik telefonlar durmadı, her gün arıyordu beni ayrı eşimi ayrı, sürekli gelmiyormusunuz diyordu.Sürekli eşime merak ediyorum diyordu.
Eşim kendi itiraf etti: önceden annem bu kadar aramazdı dedi.
Bu mu sevgi anlayışı ? Aşırılıkları aşırı düşkünlükleri sevgi anlayışı olarak kabul edemiyorum. Sürekli kendisini bize hatırlatmak bende burdayım demek için konuştukları halde yetinmedi, akşamdır yatmışlardır demedi. Yada daha 2 saat önce konuştum demedi.Her yaptıgımızdan yediğimizden içtiğimizden , nereye gittiğimizden naptığımızdan haberdar olmak istedi ayrıca Haber Vermemizi de istedi, baskı yaptı beni arayın diye.
Böyle olmamalı evlat sevgisi anlayışı.