kaynanam her gün oğlunu arıyor

annemin sesini her duymak istediğimde arıyorum...konuşucak konumuz olsun olmasın...

ben laçkalaçsamda anne bu hiç laçka muhabbet olurmu?nasıl yakıştırıyorsunzu bunları...

annemi her aradığımda, teli açtığında okadar huzurla doluyorum ki...şükürler olsun diyorumm...bigün açamazsa diye çok korkuyorum...

varsın sizler aramayın hergün.ben bu günlerin kıymetini bilen biri olarak ,onların sesini duymanın verdiği mutluluğu hiçbirşeye değişmem..

Allah hepimizin annesine babasına sağlık ve uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin..

İşte bu :40::81::81::46:

düğünden önce ilk gecemizi onlarda yapalım diye 2 kez ısrar ettiler
düğünden sonra evimize kaçtık.
Evlendiğimizin ilk günü 3 kez aradı
2. gün 2 kez aradı
konuşuldugu halde beni aramıyorlar diye şikayet ediyordu kayınpedere ve akrabalara.
Merak ediyorum diye diye oğlunun başının etini yedi.
Eşim sürekli merak etme anne, çocukmuyuz, merak etme anne iyiyiz, 3 saat sonra tekrar arıyordu? Televizyon izliyormusunuz diye?

Balayına gitmeden önce evliliğimizin 2. günü onlara gitmemizi, onlarda kalmamızı istediler,alındılar triplere girdiler, daha 2 günlük evliydik.
Balayına gittik alahaısmarladık dedik
sadece bir gün konuşmadılar
Balayında oldugumuzun ilk akşamı ağlama haberlerini gönderdi 1 gun aramadık diye.
Daha sonra biz 3-5 günlük evliyken günlerce ağlamış,durduramamışlar. Oğluma portakal kestane soyacakmı bu kız diye ağlama haberleri geldi.
Bu kadın da bana kızım diyordu. Ama oğlunu paylaşamadı, izin vermedi mutlu olalım biraz başbaşa kalalım balayında ve evliliğimizde.

Balayından döndük 7 günlük evliydik telefonlar durmadı, her gün arıyordu beni ayrı eşimi ayrı, sürekli gelmiyormusunuz diyordu.Sürekli eşime merak ediyorum diyordu.
Eşim kendi itiraf etti: önceden annem bu kadar aramazdı dedi.
Bu mu sevgi anlayışı ? Aşırılıkları aşırı düşkünlükleri sevgi anlayışı olarak kabul edemiyorum. Sürekli kendisini bize hatırlatmak bende burdayım demek için konuştukları halde yetinmedi, akşamdır yatmışlardır demedi. Yada daha 2 saat önce konuştum demedi.Her yaptıgımızdan yediğimizden içtiğimizden , nereye gittiğimizden naptığımızdan haberdar olmak istedi ayrıca Haber Vermemizi de istedi, baskı yaptı beni arayın diye.
Böyle olmamalı evlat sevgisi anlayışı.

Sizin kaynananızın da maşallahı varmış :53::53::53: ama ben konu sahibinin böyle bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum yani huzur bozucak türden bi telefon konuşması olmuyordur.

Ya bilmiyorum ya, benmi cok yufka yürekliyim yoksa gercekten safmiyim anlamadim.
Ama esim yeterki mutlu olsun, isterse her gün annesiyle konussun.
Ben böyle yaptikca esimde benim mutlu olmam icin elinden geleni yapiyor.
Gecenlerde yine annem geldi ( alti ayda bir gelir 3 hafta ile 2 ay arasi kalir bizde ) bizde kaldi ve annem giderken : yine gel anne dedi.
Dünyalar benim oldu, simdi ben nasil esime annenle konusamazsin diyebilirimki?
Ama suda var, bir evli erkek ve evli kadin o dengeyi cok güzel ayarlamali.
Hep derim esime: bugün bana, yarin sana. Yani bende iyi ve kötü günde annemin yaninda olmak isterim, esim icinde aynisi gecerli.
Ama kimseyi kinamak istemiyorum, gercekten cok hassas bir konu.

59 sayfa var ama konu sahibinin 3-4 tane cevabı var demek ki çok rahatsız değil eşi ve kaynanasının hergün telefonda konuşmasından

Günde 10 defa da konuşsam muhabbetlerimiz "VICIK VICIK" değil

Telefon bağımlılığı,vıcık vıcık tabirleri çok yakışıksız olmuş bence de....

Herneyse bırakın ailemi her gün gördüğüm adamı ,eşimi bile günde 10 kez arıyorumdur işteyken..Eşim daha çok arıyor hatta beni..Kreşe giden 2 küçük bebeğimiz var..Ve kreşle sürekli bağlantı halinde olduğumuz için birbirimizi bilgilendiririz..Hiç bir şey olmasa da aşkım seni çok özledim,sesini duyayım demek için de ararız :)

:nazar:

Şu Kaynanalar gelinlere kuma, gelinlerde kaynanalara kocanın ilk eşiymiş gibi muamele yapmasalar herşey yolunda olur. ama maalesef empati yapmayı beceremiyoruz....

59 sayfa var ama konu sahibinin 3-4 tane cevabı var demek ki çok rahatsız değil eşi ve kaynanasının hergün telefonda konuşmasından

Ya kendini tam ifade edemiyor ya da abartıyor konu sahibi ..Gerçekten pisliğinden rahatsız olunacak insanlar var ama konu sahibinin anlattıkları çok da dayanılmaz şeyler değil gibi geldi bana..kusura bakmasın...Bu telefon konusu da,fotoğraf konusu da çok büyük dertler değil...

Son düzenleme:
benim telefon trafiğim o kadar yoğundurki
ailemle istanbulun ayrı yakalarında ikamet ediyoruz
hergün annemi ararım hatta bazen günde 4-5 defa
eşimi hergün gördüğün halde günde en az 10 kez ararım mesaj atarım , eşimde beni arar günde 20-25 kez konuşuruz belki
ablamı hergün ararım , kardeşimi ararım , abimi ararım
ben aramasam onlar arar
hem benim sesimi duymadan dayanamazlar hemde kızımı çok özlüyorlar
heee birde bazen msnden görüntülü görüşme bile yapıyoruz :)
kimse kimseyi dolduruşa getirmedikten sonra
varsın aranılsın , konuşulsun ne var bunda?

Burada yazan bir çok kişye katılıyorum elbetteki annesini arayacak ve elbetteki annesi devamlı arayacak. Bizlerin annelerini- ailesini sık aradığı gibi.

Annem beni aramasa birgün bile olsa merak ederim.

kaynanalar siz bitanesiniz oğullarınızı her gun arayın her saat arayın, gecede arayın bunda birşey yok, oğlunuzdur seveceksinizzzz arayın istediginiz her zaman arayın , eşiyle pazar günü oldugunuda bile bile 2 şer kez arayın, hakkınız siz annesiniz,

ok,

kk kadınlarının şerrinden koruyun kendinizi, ben üye olduguma bin pişman oldum
ne zaman biri bi konu yazsa
kaynana yada görümce adayları savunmaya geçip eziyorlar konu sahibini.
böyle forum böyle özgürlük olmaz.

konuyu tekrar okurken bu yoruma rastladım.ah pembely ah:50:bu kadar pişmansın ama üyeliğin silindiği halde başka bir nikle tekrar dolaşıyorsun KK da:34:

Sizi neden rahatsız ettiğini anlayamadım ben siz annenizle hergün konuşmuyomusunuz? Ben annemle aynı sitede oturduğum halde günde en az 2-3 kere konuşuyorum. Benim eşimin aileside farklı bir şehirde yaşıyor. Eşimle babası da hergün konuşurlar mutlaka ama öyle baba oğul gibi değil resmen iki sevgili gibi eğleniyorlar konuşurken çünkü arada özlem var. Hatta çocğu zaman ben eşimin telefondaki halini gülerek seyrederim o kadar sevimli görünüyor ki. Bence siz çıkaracak sorun arıyorsunuz.

Ben annemlerle babamlarla günde en az iki kere konuşuyorum =) Onlar arıyor genelde. Ama eşim asla rahatsız olmaz. Onunkiler de arasa ben rahatsız olmam. Hayat kısa, neden onların seslerini duymadan bir gün geçirelim ki?? Geçirmeme lüksümüz varken, birbirimizin sesini duyabilecekken...

Ya ilk zamanlar evet yani benim kayınvalidem düğünün ertesi sabah aradı balayına gidiyorduk
vardınız mı diye değil oğlum ceketin burda kalmış diye
sonra balayı boyunca hergün aradı saat sabah 10 00 da kayınvalidem arıyodu
oğlum kendine dikkat yorma kendini emi falan diyodu yaa tamam annesi onu düşünmesi çok normal ama
düşünsenize sabah balayı ve kayınvalide adamda hersey bitiyor annesiyle konusunca
Şimdi alıştım arasın ama ilk zamanlar artık ben açıp sevişiyoruz daha sonra ararmısnız ya da siz zahmet etmeyin
biz sizi arayalım diyesim geliyodu zamanla alışıyosun tatlım sorun etme

O ne ya her gün her gün aramak ne lüzumsuz bir davranış
Benim annem babamda olsa hoşuma gitmez
Koskoca insanlarız hepimizin kendine dair hayatları var
Fazla içli dışlı olmak iyi değil bence
Sanki bu erkek anneleri bi tek kendileri evlat doğurmuş gibi
O kadar benciller bi o kadarda kibirliler illallah yaa

Son düzenleme:
Alışkanlık meselesi,bağımlı olmak gibi bişi sanırım konuşmazsa içi rahat etmiyordur veya evde yalnızdır başka uğraşı yoktur çocuğunu düşünüyordur hep.. boşver diyip geçiceksin alışırsın zaten zamanla.

Eee ne olmuş ? Arar oğlu değil mi.. Hayret birşey he bu gelinler de :9: Senin annen aramıyor mu ?

Üstelik siz farklı şehirlerdeymişsiniz göremiyor diye oğlunun sesini duymak istiyor en azından kadıncağız.. Ne var ki bunda..

Benim kaynanam da hemen hemen her gün oğlunu arar ( bende selam söyle derim , kaynanam da bana selam söyler )..

Hatta biz aynı şehirlerde olduğumuz için ve kaynanam gezmeyi seven biri olduğu için gider gelir , dışarı çıkalım da der..

Sevgili konu sahibine olsa sinir krizleri geçirirdi diye düşündüm şimdi :9:

Back
X